Hani öyle zevkten tüm vüdun titremesi ve uzun sürmesi gercek orgazm oluyo sanirim. Ama ben bunu yasayamiyorum cok kısa benim ve yeterince tatmin edici degil.
Mastta bu arada
Mastta bu arada
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemen olsun bitsin dersen tatmin olmazsın.
Şimdi benim dediğimi yap odana geç tamamen soyun ışıklar açık olsun yatağa uzan bedenini okşa göğüsünün falan okşa sonra yavaş yavaş klitorisini okşa ama hemen boşalma uzatabildiğin kadar yorulana kadar yap
Duşta yap Çıplak bir şekilde duvara sırtını yasla elini önünde diz çöküp yalayan biri varmış gibi düşün istediğin her yerini yalatır gibi ve ne zaman orgazmı hissettin elini vajinandan çek biraz kalçalarını memelerini avuçla oyna tekrar vajinanla oynamaya başla bir kaç kez orgazmı ötele taki artık doruğa çıktım diyinceye kadar ve tam doruklarda orgazmı yakala hatta çişinle beraber olsun vajina dudaklarına elinle bastırarak fışkırıyormuş gibi o anı yakala yaşa
Cevap
19Cevap
Partnerin yokken ki orgazm olmak istiyorsun eğer öyleyse çoğunlukla kafanda bir senaryo yazıp onu yaşarken kendini okşatacaksin sonra sana nerden girmesini istiyorsan orana birşeyler sokacaksin
Sokamam
Arkayada mi sokamazsin
Orası zevk vermez
Kafanda kurarsan verir. O zaman ön tarafı emdiğini düşünüp okşayacaksin
Benim arkadan yaptıklarım zevkten deli oluyor
Vibratör veya klitoris uyarıcı alıyorsun, sadece klitorisini uyarıyorsun. Ve inleyerek kasılmalısın, burada inlemek önemli sonuç muhteşem.. 😃
İnlemeden olmaz mı
seni daha fazla tahrik edecek etkenler bulmalısın. mesela seni moda sokacak sohbeti olanlar bir fantezi
Bunu mastürbasyon yaparak saglayabilirmisin bilemiyorum bı partnere ihtiyacın var bence
Mastta bunu yaşaman çok zor.. Tenini iyi keşfedebilen bi erkek teninle ilgilenip, daha sonrasında öyle bir oral yapmalı ki, özelliklle klitorisini dilleyerek, o zaman o zirveye çıkarsın
mastürbasyonunu uzatacak bir şey yapman gerek oldu bittiye gelmeyecek biriyle sexting yaparken yavaşça yaparsan sonda da görsellerle ya da prnografik şeylerle taçlandırabilirsin
selam sen tam nasıl ne yapacağını bilmiyordu ondan kısa ve fazla zevk almadan oluyor senin anladin
mastürbasyon napsan zevk vermez
:(
Oyuncak al bak öyle olur
Boş ver evlenince olursun
Sende var 2 delik var birimi kapatmak 🤣😍
Güzelhsyalmkurmslıdın gercek gibi
Duş başlığı dene ya da vibrator al
Adapte olamıyorsun biri odaya girer falan diye mi
Mastürbasyon ile olmaz o iş. Sevişmen lazım.
Sana saatlerce oral yapmak vardı ya 😋😋😋😋😋
Okşamaya devam edeceksin durmadan
fantezi yap konustugun biri varsa
Video mu hayal mi ne tetikliyor seni
Video
Hangi tarz seni çok etkiliyor mu eksik mi kalıyorsun
Senin titreşimli bişeye ihtiyacın var
Yasatırız
Bomboş çar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?