kadınlar
erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence İlk sevişme sonrasında, kafası karışan taraf, genellikle her iki taraf da olabilir. Cinsel deneyimler insanlar arasında farklı tepkilere neden olabilir ve herkesin duygusal tepkileri ve düşünceleri değişebilir. İlk sevişme deneyimi, kişinin duygusal ve fiziksel olarak farklı hissetmesine ve düşüncelerinin karışmasına neden olabilir. Cinsel birliktelik, yoğun duygusal deneyimlere neden olabilir ve kişinin hissettiklerini anlamlandırmak zaman alabilir. İlk sevişme sonrasında ilişkinin durumu ve geleceği hakkında düşünceler karmaşık olabilir. Her iki tarafın da kafası karışık olabilir çünkü cinsellik, iki kişi arasında yoğun bir etkileşimdir ve her iki tarafın da deneyimi farklı olabilir. İletişim, bu tür durumlarda önemlidir. Partnerler arasında açık ve samimi bir iletişim, duygusal karmaşayı azaltabilir ve anlayışı artırabilir. Ayrıca, cinsel deneyimler hakkında konuşmak, kişilerin birbirlerine destek olmasına ve rahatlamasına yardımcı olabilir.
Kadınlar şöyle ki sevgililik döneminde korunmamışsa acaba hamile kalır mıyım sorunsalı yaşayabilir. Evliyse zaten kafasına bile takmaz. Mide bulantıları olduğunda biraz şüphelenir bir aba gelir sonra eczaneden bir hamilelik testi alır; testi yatığında tek kırmızı çizgiyse o kadar heyecan yapmaz ama çift kırmızı çizgiyse tebrikler artık iki canlıdır.
Hmm farklı bakış açısı.
Ayrım yapmak istemem..
Bu tamamen beklenti ve yapı ile alakalı.
Yine de erkekler daha vurdumduymaz olabiliyor.
Rica ederim 🌸
Erkekler itiraf edemese de kendine, onların aklı kadınlarınkinden daha çok karışır. Ama kadının aklını karıştırdıklarını düşündüklerinden bunu belli etme gereği duymazlar. Acaba bu kadınla bir daha olur mu? Peşime takılır mı? Beni bırakır mı?
Evet sorumluluk alma düşüncesi onları korkutur.
Ama kadınlar aslında emin oldukları için sevişir "genelde"
Kesinlikle bebeğim
Teşekkür ederim çiçeğim ♥️
Rica ederim bebek 🩵
Cevap
39Cevap
Kafası karışan birisi varsa duygu ve arzularından emin olmadan seks yapmış demektir. Düşünceleri net olan insanın kafası karışmaz.
Seviştikten sonra kafanız neden karışıyor ben bunu bir türlü anlamıyorum. Farkında olmadan mı sevişiyorsunuz? Ya da hep mi kafanız güzel sevişiyorsunuz? Ne demek bu kafa karışıklığı? Bunca yıllık profesyonel sevişiciyim hala kafam hiç karışmadı hahahahahahah
Genelde kadınlar çünkü her zaman kendilerinden emin olamazlar. Eğer kendinden emin değilse pişmanlık yaşama ihtimalleri yüksektir.
Kendinden eminse kadınların beğenilme duyguları çok yüksektir. Bu sefer de o devreye girer, acaba beğendi mi vs.
Hâlbuki erkek o kadar atıp tutmuş duvardan duvara diye yeri göğü inletmis ama fıssss çıkmıştır ama harikaydım diye boburlenir.
Erkek olur tabiki , acaba benden önce de ne yaşamıştır diye düşünür , pro şeklinde öpüşürse iğrenirim terk ederim , defol git derim , hasta etmesin adamı
Vay arkadaş bakış açısına bak 🙄
Mantıklı ama 🙄
Herkes kadınlar yazmış. Ben hiç yaşamadığık için bilmiyorum tabi🥺 erkekler diye düşünmüştüm. Çünkü sextingden sonra bile mala bağlıyorum ben mesela 😅🤦🏼♂️
😂😂
kadın olur, pişman olur bu kesin bi daha aramaz der, gerçekten erkek koca gün hiç aramaz, kadın kendini yer sonra erkek arar
Sağını solunu bilmez her halde şaşkın olur heyecandan o kişinin cinsiyeti olmaz bence her iki tarafda yapar
Kadinlar genelde olur cunku bekledikleri haz degermi ya da bekledigi gibi sorulari uyandirir kendileri
Bence kadınlar. Çünkü erkek alacağını almış, kadın ise seviyor mu sevmiyor mu muhabbetine dalmıştır.
Eğer değmediyse yattığına ya da ayık kafada değilse ikisi içinde geçerli o pişmanlık bence
Gece kotu bi performans varsa ksdin keske yapmasaydim der net ,:))
Kadınlar seçici çünkü daha mantıksal hareket ediyor.
Çok fazla sorumluluk alma hissi oluyo bende. Sonuçta yattım onunla
Bence ilk sevişmenin ilk yapan iki cinsin de kafası karışan taraf olur 😄
Kadınlar sahiplenilmesini düşündükleri için olabilir genelde.
Genelde kadınlar oluyor ne oluyor yiğidim diyor 😁😁😁
Kadınlar erkeklerden daha duygusal oldukları için kadınlarin kafası karışır.( İstisnalar hariç)
Eğer kendimden emin değilsem bir kadınla birlikte olmam 👍 birlikte olduysam aklımda soru işareti kalmaz.
Kafam karışmaz sevişirim anı yaşarım daha sonrasında tekrardan görüşme imkanım olursa görüşürüm
erkekler olur len bu başıma musallat olcak mı die 😂😂
Zorlama olmadan gerçekleşen sevişme sonrası neden kafa karışsın ki, eminsen doya doya sevişirsin.
Genelde kadınlarda olur
Peki neden sizce?
Acaba beni begendi mi? İyimiydim ya da beni nasıl bi kadın gibi gördü tarzında onlar düşünür
Erkeklerde bi daha ne zaman arar acaba ne zaman sevişiriz diye düşünür😉
Anladım.
Teşekkürler
Rica ederim 😉
Erkekler.
“ umarım sevgililik tribine girmez, rahat takılırız “ diye düşünüp durur.
En azından ben öyleyim..
bizim kafalar hep karışık yahu :)
Genelikle kadın oluyor
Neden kafa karışsın ki:))
Kadınlar ve duygusallık çöküyor ondan sonra :(
Doyuma ulaşana kadar kafa karışıklığı olmaz
Kadınla erkekler çıkarcı çünkü
Genelde erkek
bence kadınlar
Biz ne olduk şimdi?
Değişir
Erkekler.