Yavas ol icinden geldiği gibi öpüşürken su an acaba nasıl yapmaliyim diye cok dusunme bocalarsin. Onun dudaklarini dudaklarının arasina almaya calis. Neyse cok da ayrıntıya girmesem iyi olur gey falan sanilacagim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılCocugu yutarim ben kesin oyle durmak en iyisi ne oyle vicik vicik
En İyi Cevaplar
+1 yılfazla dilli elli ayaklı bacaklı temaslar kurmazsanız yatağa gitmez yoksa ileriye ileriye doğru gider tecrübe ile sabit yani fazla ileri gitmemeye çalış kontrolü elden bırakma sakın benden demesi ;) :) :D 😂😂😂
121 Yorumla
Soran+1 yılEli kolu sey yapma dedin ya yapasim geldi Allah affetsin 😂
- +1 yıl
sende kaşınıyon hani illa kaşıyacak o arkadaş seni tecrübeyle sabit diyorum hala kaşınıyosun ama sen olmaz ki böyle ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılAdami yutabilirim 😂 ne be bir insana yapma diyince yapasi gelir ozellikle bana yapma diyince kesin yaparim yoksa icimde kalr hicbir sekilde art niyet gudmeden artik Allah ne verdiyse elli kollu dalicam ben (dalamadi)
- +1 yıl
sen bilirsin bak kız bana yaptı aynı şekil sonra 4 saat uzadı gitti mevzu her yerimiz morarmıştı kalkamadık bişey de yapmadık aslında azıcık neyse boşver sana kolay gelsin günaha sokacaksın beni ;) :) :D 😂😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 Allahim sen benim elime koluma irademe sahip cik filan 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 artık orası sana bağlı öpüşeceksen zaten iradenden şüphe etmek lazım ben hiç bişey yapmadım 1.55 boyla alıp attı kız beni ben 1.80 im Allah beni kızlardan korusun özellikle de hemşire ve onun türevi olanlardan hele akrep burcuysa 1 km öteden haber versin kaçayım yani 😂😂😂😂😂 tövbe tövbe kızlardan kaçıyorum yemin ediyorum ne hallere düştüm yaa 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂 aman bee 😂😂
- +1 yıl
orası artık seni ilgilendirir bolca sevin sevilin ama sevişmeyin ayıp ayıp ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılYok daha yapmadik onu yapmadik daha 😂
- +1 yıl
eee daha ne diyeyim ki ben sana yapmadık daha deyip gülüyon ha bide yapsaydın bir o eksikti zaten tövbe tövbe adamı dinden imandan çıkarırsınız siz yaa fesat duygusal canlılar sizi ;) :) :D 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılYa yok hemen erkeklerin ustune atlamiyorum
Soran+1 yılBiraz bekliyorum sonra atliyorum 😂
- +1 yıl
yine sonuç olarak atlıyosun ben sonuca bakarım atlıyon mu atlıyon yani 😂😂😂😂😂 şaka bir yana cidden tecavüze uğramış gibi hissediyorum kızlar bana böyle yiyecek gibi bakıp sonrada böyle dudaklarıma yapışınca kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyorum yapmayın bunu en azından ne bilim yani azıcık naz falan yapın hemen dalmayın dudağa boyna falan ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılOf saka be atlamiyorum icimden atlayasim geliyor ama atlamiyorum laf olur soz olur bu kiz yollu derler bu kiz verici derler 😂😂
- +1 yıl
işte o içinden geçeni yapanlar var ceremesini ben çekiyorum ortama çakamaz oldum yavşamasınlar diye nişan yüzüğüyle geziyorum yemin ediyorum ben bu devre ayak uyduramadım yaa adım çıktı bide fakülte de çekiyorum böylelerini diye ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılEvde kalacaksin 😂😂 adin cikarsa kimse almaz seni 😂 ohh nöö
- +1 yıl
hemde play boy diye çıkardılar hiç bişey de yapmadım üstelik sadece kimseni yaklaşamadığı kızlarla geldikleri gibi knka oldum ne var yani dost canlısı olmakta mı suç yani 😂😂😂😂😂 neyse yarın sınav var son sınıfın biriyle konuşurum yarın umarım sürekli kur yapıyo zaten konuşmak lazım ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılYa cok kotusun bana da sinav haftalari evlenme teklifi ediyolar 😂sonra geciyor playboy seni cok manidar bir meslek yaslanmazsin ins
- +1 yıl
yok zaten yaşlanma enerji bitmesi yorulma gibi şeyler bende yok yani 😂😂😂 kötü değilim çok ciddi düşünüyorum ve evlenme teklifi değil çıkma teklifi bile etmem teklif almaya alıştım ama dediğin gibi pekte iyi bir durum değil hangi kıza yaklaşsam diyo beni de mi falan filan ben çok temiz saf biriyim ama işte beni bozuyolar ablaaa 😂😂😂 ;) :) :D 😂😂😂
Soran+1 yılYa benim erkek kardesimin de dudaklari yol gecen hani gibi inanir misin😂 kardesim anlattiginda onlar gitsin kendi seylerini opsun diye atarlanmistim birden aklima geldi Şu an 😂😂😂😂
- +1 yıl
doğru bir atar yapmışsın ben bıktım artık yaa o kadar seçiciyim ama nedense hep böyleleri buluyo beni evlenmelik arıyorum bir bakıyorum eller kollar dudaklar falan gına geldi yemin ediyorum bide olay şu hiç birşey yapmıyorum bak hiç bir yakınlaşmalık bişey yapmıyorum mesafeli duruyorum yine de sonuç aynı çok gıcık bir durum kardeşinde ben gibiyse eğer selam söyle dudağı geçsin sol boyun iyidir ve öpmesin hafiften kulağına fısıldasın kızı sevdiğini yeter ;) :) :D 😂😂😂
+1 yılPlanlı olması saçma.. Hele bunu reklamla belirtmesi daha saçma.. Akışına bırakırsın kendini o anın çekim gücüne karşı koyamazsın ve büyülenmiş gibi olursun..
01 Yorumla
Soran+1 yılPlanli mi bilemiyorum aslinda dalga da gecmis olabilir surekli opecek gibi yaklasiyor titreyince kahkaha atiyor filan sonra kaciyorum ben olay bu aslinda ama belki olursa diye
Öpüşmeden sonra illa bişi mi söylemen getekiyor yani? Teşekkür et o zaman ne diyim 😂😂😂 şaka kız şaka sakın yapma ahahah çatladım 😂
012 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir sey demesem ayip olmaz mi ya
Soran+1 yılIcimden cocugu yutasim geliyor
Soran+1 yılValla
Soran+1 yıl22 yasindayim
Soran+1 yılIcimdeki hayvani durduramam filan 😂
Soran+1 yılBen bir sekilde hallederdim de acaip geriyor dalga filan gcecek ondan korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
NASIL ÖPÜŞÜLÜR (KLAVUZ)
İlk önce kafalar ters tarafa doğru 30 derece yatırılır.
Daha sonra dudaklar birbirine yaklaştırılmak suretiyle
öp beni ahh muck muck evet öp muck muck (sessizlik)
Diye devam eder.
Bu aşamadan sonrası eğer etrafınızda yatak varsa oraya geçilir yoksa evlere dağılınılır.50 Yorumla
+1 yılBen tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı hiç de öpüşmedim onu bırak bir kızın elinden tutmadım. 23 yaşındayım. Sen yapınca bana anlat nasıl bişeymiş
014 Yorumla
Soran+1 yılBende 22 yasinda yeni yapicam
- +1 yıl
Ben 1 sene geç kalmışım demek ki
Soran+1 yılBosver eninde sonunda olcak zaten dogru kisi mutlaka vardir bende tipsizimdir mesela
- +1 yıl
Kızlar tipsiz erkeklere bakmaz erkekler tipsiz kızlara bakar. Çirkin erkeklere ise kimse bakmaz
Soran+1 yılHaksizlik etme kendine ya ne olursa olsun birinin yanindautluysam en iyisi odur mesela benim opusecegim adam acaip yakisikli beni sevmiyor ve asik filanda degil
- +1 yıl
Tamam işte. Senin ona bakma nedenin yakışıklı olması. Ben yakışıklı değilim bana kimse bakmaz demiştim 18 yaşındayken. Haklıymışım şimdi de diyorum haklıysam veya değilsem zaman gösterir
- +1 yıl
Kimseye teklif de etmedim orası apayrı bir konu
Soran+1 yılYakisikli ama beni sevmiyor dedim yani iyi hissettirmemek anlaminda teklif etmediysen beklemek sacma gerci artik teklif etmiyorlar direk mevzuya giriyorlar da
- +1 yıl
Nasıl mevzuya giriyolar
Soran+1 yılBildigin hemen opuyorlar cikma teklifi artik cocuksu geliyor cogu kiza sen benimsin filan demek kiz zaten istemiyorsa sonra uzaklasiyor
- +1 yıl
O yakışıklı erkeklerin yapaileceği bişey çünkü çirkin olunca kimseye öpebilecek kadar yaklaşamıyon
Soran+1 yılOyle gorur gormez hemen opmessin tabi biraz vakit gecir sonra sende guvenemiyorsan dis gorunusune cok guzel kiz aramayacaksin
- +1 yıl
Bana hiçbi kızın bakmayacağını bildiğim için kız aramıyorum. Bekliyorum birinin gelip teklif etmesini
Soran+1 yılCok karamsarsin dusunme boyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünsene
hayatında hiç öpüşmemişsin.. Ne acı ve komik.01 Yorumla
Soran+1 yılOpusucem az kaldi yarin filan
ilk yanak tan olur ilerledikçe yemek yerken kıza çatalla yemeği uzatır tam çatala uzndığında çatalı çekip dudağından öpülür
00 YorumlaBence önceden planlanamayan durumlardan biri de budur :) akışına bırak su akar yolunu bulur :)
10 Yorumla
+1 yılkolunla biraz ders çalış başarılı olacaksın ne ölü gibi nede or*s*u gibi ol
03 Yorumla
Soran+1 yılKolumun dudagi yok 😳😞
- +1 yıl
haha bidene sen
Soran+1 yılNeredini opucem dumduz seyin ama cok yaratici kesinlikle
+1 yılÖpüşme ablanın aklını tuzlayayım da kokmasın. Evlendiğin zaman ne halt yersen ye. Ateşe koşma.
17 Yorumla
Soran+1 yılSadece kucuk bir opucuk bir sorun olmaz diye dusunuyorum
- +1 yıl
Bu kadar basite indirmeyin. Ne diyor çevrendekiler aaa sen öpüşmedin mi yoksa dediklerinde gaza mı geldin?
Soran+1 yıl22 yasima kadar opmek isteyeni hep ittirdim filan yoksa simdiye kadar coktan opusmusum boyle bir sey icin de gaza gelecegimi pek sanmiyorum karsimdakini seviyorum sevgilim bile degil benden hoslanmiyor bile ama ben seviyorum sonunda cekip gidecek olsa bile hayatimda kimseyi bu kadar sevmedigi icin ilk opucugu ondan olmasini istedim istiyorum da olay bu basite indirmiyorum bana deger veriyor sadece sevmiyor ve asik da degil ama kimse bu kadr etkilememisti beni dedigin gibi basit bir dey oldugunu dusunmuyoum bu yuzden
- +1 yıl
eee bu anlattığın daha vahim. Yazık sana gerçekten. Sevi sevmediğini bildiğin halde onu öpmeyi arzuluyorsun. Sen ve senin gibi düşünen kızlar iyi şeyleri hak etmiyorsunuz. Umarım hak ettiklerinizi yaşarsınız.
Soran+1 yılVahim olan ne? Bana asik olmayan birine asiksam ne yapabilirim? Cocuk kimseyle cikmiyor kimseye de asik degil sevgilisi de yok eger baska biri olsaydi yapismazim emin ol asik olmak kotu bir sey mi? Nasil dusunuyormusum ve de neyi yanlis? Birini seviyorsam ve arada engel yoksa istedigimi yaparim beni sevmiyor evet ama beni sevmesini beklerim ondan asla da vazgecmiycem yaptigim seylerle dalga gecior ve surekli hakaret edip canimi yakiyor olmasina ragmen ondan uzaklasmadim cunku seviyorum onu sevmeyen aramizi bozmaya calisan butun arkadaslarimi sildim onun icin ona asigim hep onu yanimda istiyorum bunun nesi yanlis? Anlatirsan?
- +1 yıl
Kendin zaten cevabı veriyorsun. Seni sevmeyen birine kendini adaman iyi değil. Sonunda üzülecek olan sen olacaksın. O zaman da diyeceksin ki bir abi vardı ne kadar da doğru demiş diyeceksin.
Soran+1 yılUzulmiycem seviyorum ve de sevmesini bekliycem
+1 yılDudaktan opusmeye dikkat et
Opustukten sonra ' ama nasildim' diyede sor02 Yorumla
Soran+1 yılCocugu yutarim diye cok korkuyorum
- +1 yıl
Sakin ol
muck diye öpüşülür öpüştükten sonra afiyet olsun denilir ceset gibi durulmaz
00 YorumlaLan çok güldüm yaa Fatih Sultan Mehmet bile İstanbul Fetıh ettiğin de buyurum kadar heyecan yapmamıştır.. 😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılSonucta kimse kim oldugumu bilmiyor 😂 ucabilirim istedigim kadar nasil bir sey bilmiyosun ilk olucak insan cildiriyor
Soran+1 yılNiye dudaklarim agzinda kalmaz dimi cidden kopmaz filan dimi kanamaz filan ay tobe
Soran+1 yılSaka yaptin tabiiki 😂
Soran+1 yılbir an dusundum gercek mi diye 😀😁
bişey demene gerek yok küçük bir öpücük le karşılık verebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen adami yutarim diye korkuyorum
+1 yılŞimdi yanımda bir erkek olacaktı onunla dudak dudağa öpüşecektim 💋
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir soru ya öpüştükten sonra ne demeliyim? nasıl öpüşmeliyim? Off çok saçmaa öp gitsin mk gerisini boşver
00 Yorumlateşekkür et :D tey allahım ya :D
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme kiz😂😂
+1 yılGorada arifin cekuyu öpme sahnesini izle 😀
10 Yorumla
+1 yılsordugunuz soruya bak asdlfdkjkjds
00 Yorumla
+1 yılKendini kasma, akışına bırak, tadını çıkar. ;)
00 YorumlaRöpteşambır de çok etkilenirmk
10 Yorumla
+1 yılbisye demene gerek yok yaklas tekrar op
021 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamam ya
- +1 yıl
ne varki sevdigin insan sonucta o zaten opunce uzklsmaz senden bekler oyle biraz sen opmezsen o oper diye umuyorum oyle oluyor
Soran+1 yılSeviyorum cok opersem butun kafasini agzima alirim diye korkuyorum ya
- +1 yıl
yuh opecenmi yiyecenmi☺
- +1 yıl
ama. insaninda parcalayasi geliyo ya sevdigi olunca benim. kurban oldugum. oyle onu cok seviyorum boyle operken o beni brakmiyi zaten ben opmesem bile tekrar yaklasiyo oda oyle yapar bwlki
Soran+1 yılBilmiyorum dalga gecer genelde benimle yanlis yaparim diye cok korkuyorum
- +1 yıl
gecerse gecsin bosver
Soran+1 yılTesekkurler onceden soylemeseydi daha az gerilirdim surekli ayni seyi yapiuor inanamazsin opecekmis gibi yaklasiyor ben bir heycanlaniyorum titriyorum sonra geriye gidip kahkaha atiyor
- +1 yıl
aaa ne kadarda guzel bir hareket korutuyo seni taniyor
Soran+1 yılBelki de sadece eglenmek icindir bilmiyorum sonucta erkekler baglanmaz oyle baglanilicak bir kizda degilim belki dalga geciyor bilemiyorum ay icim karardi birden
- +1 yıl
alahla daha yeni nasil. opecem diyodu simdi paronayak lasti ayni ben her seuden birsey cikariyo
Soran+1 yılYa cocuk dengesizin teki butun dogal dengemi bozdu mal bir gun cok cirkinsin diyor ertesi gun guzelsin diyor bipolar midir nedir
- +1 yıl
cirkin diyince cikinmi olunuyor ay sana teselli veren ben beni gorsen deli ediyorum nosanlimi sende oylesin sanirim bosver ya umirsama bak nasil gicik oluyo sana
Soran+1 yılYa boyle sevgili filan degiliz hicbirseyiz yani ama boyle yakinim ama arkadas degiliz ama cikmiyoruzda ama asik da degiliz boyle sacma bir durum iste yani
- +1 yıl
ozaman bosver opme
Soran+1 yılBen seviyorum o beni sevmiyor bir de o operse bir sey yapamam
- +1 yıl
o operse bir iliskiniz baslar
Soran+1 yılBaslamaz ya o herkesi opuyor 2 yildir tanisiyoruz kimseyle yakin olama izin vermiyor etrafinda da guzel kizlar da var yani benimle ilgilendigini dusunmuyorum ama degisik davraniyor iste cok korumaci ama ayni zamanda da umursamaz ya ben boyle anlatiroyum sana bayginlik gelecek benim arkadaslarim eskiden anlatinca ustlerine atlayip sustururdum sıkılırdım cok
- +1 yıl
bosver o varya seni kandirir sakin inanma
Soran+1 yılPeki tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılKendiliğinden olan bir şey akışına bırak
00 YorumlaAkisina birak bisi demene gerek. yok
00 Yorumla
+1 yılAğzına sağlık desen yeter
00 Yorumla
+1 yılDaha olmadı bende olmazda
00 Yorumla
+1 yılÖpüştüktn sonra ayyy sen soğan mııı yediiin denir.
01 Yorumla
Soran+1 yılMal degilim o kadar ya azicik malim o kadar degilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYediği yemeği söyleme de
00 Yorumla
+1 yılBişey demene gerek yok
00 YorumlaBir erkeğe söyle gönüllü öğrete
06 Yorumla- +1 yıl
sanada öğretmek gerek
- +1 yıl
tecrübeli gibi konuştun
- +1 yıl
agreifsin sana uysal olmayıda oğretmeli
azından mı öpcen
43 Yorumla- +1 yıl
Ulan absjaj
Soran+1 yılValla oyle olamli sanirim
+1 yıl45 nedir teyze ya :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindayim manyak 😂😂
+1 yılbişey söleme başını eğ yere bak zaten olan olur
00 Yorumla
+1 yılÖpüştü müki acaba? 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHenuz doesnt 😂saat 12 sularinda bir atak bekliyorum 😂
- +1 yıl
Hadi bakalim göreyim seni ama 12 sularina olsa öpüşmeden sonrasi gelir ahanda ben buraya yaziyorum
Soran+1 yılYok bee
- +1 yıl
😂😂
+1 yılİlk öpüşen kız erkeğin şevkini kaçırır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne ablaymış tavsiye veriyor
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmis bitch
Ohh yarasin de
00 Yorumla
+1 yılSakin ol.
00 Yorumla
+1 yılözelden anlatım
00 Yorumla
+1 yıl:D trol
00 Yorumla
+1 yılNe öptüm be de
01 Yorumla
Soran+1 yılNe öpemedim be
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız naptın
09 Yorumla
Soran+1 yılOptu valla sonra yanlislikla eyvallah reis dedim saka yapasim geldi ama sesim ciddi cikti cocuk korktu filan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsen karşılık vermedinmi D:
Soran+1 yılYa yaptim bir seyler de becerebildim mi bilemiyorum sonra evlere dagildik
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım hayırlı olsun :D bende daha hiç yapmadımda korkuyorum sorayım dedim :D
Soran+1 yılYa cok heycanlanaccak bir sey degil ama mukemmel bu arada bir sey demene hic gerek yok o anlik heycanla sacmaliyorsun cunku
Cevap sahibi+1 yılben daha önceden dudaktan öptüm ama saliselikti öpüp geri çekme :D oynatamıyorum cesaret edemiyorum saçmalıcam diyr
Soran+1 yılYa boyle yavastan alisiyosun sonra gerisi geliyor zaten cok da sey degilmis bende korkuyordum cocugu yutarim diye ama 😂
- +1 yıl
Ya bende şu an aynı durumdayım erkek arkadaşım beni öpmek istiyor ve hiç tecrübem yok
Cevap sahibi+1 yıl@Ceyliiiiin_dk ben sevgilimle anca 5. ayda öpüşebildim aşırı utanıyordum şu an seks yapıyoruz😂 insan alışıyormuş gerçekten. öpüşmeye kendini zorla yani çekmemek için söz ver kendine. rahat bi ortam olsun mümkünse ev. ve elinle antreman yapabilirsin 😂
Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Dudakla olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş 36 45 he
05 Yorumla
Soran+1 yılYasim 22 soruyu sormak icin aniden hesap acinca sacmalamisim
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen kendini burak ona emin ol ondan daha iyi opusursun
Soran+1 yılYanlis bir sey yaparsam yillarca dalga gecer cok gerginim inanamazsin herkese catiyorum bir dengesizlik sardi beni
Cevap sahibi+1 yılCidden bu kadar kasmana gerek yok sen ona bırak dediğim gibi muhteşem birsey😊
Soran+1 yılDeniycem tesekkurler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat