uzun süreli bi ilişkim olmuştu ilk kez onunla yaşamıştım ben kendim ayrılmıştım şuanki sevgilim ciddi düşündüğünü söylüyor seni her halinle kabul ediyorum diyor benden çok istiyor evlenmeyi aramızda 1kere cinsellik oldu ondan sonra bana daha da yakın oldu ilerleyen zamanlarda da yapsam hata olur mu yoksa 1kereylemi kalmalı bana karşı düşünceleri değişir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamam, yaşayanada saygı duymuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Kendisine saygısı olan bir insan kocası olmayan bir herifin altına yatmaz.
Şahsen başıma gelse ne aynaya bakabilirdim, ne beni büyüten anne babamin yüzüne
01 Yorumla
Soran+1 yılailem biliyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma belki agir konusacagim bilmiyorum ama.. Bence daha fazlasini yapma. Bir iki gere zinaya yaklasmissin gunah islemissinn.. tovbe et ve bir daha evlenmeden once yapma. Evlilikten once seninle yatan baskasiylada yatmis olur bunu sakin unutma.
soyle bir dusun ikkini esinle yasamak en guzeli degilmi?
dusun sene baskasiyla yatmissin (oylede zatende) onunla o cinselligi yasarken aklina oteki gelecek o belki daha iyidi soyle yapardi soyle * nebilim ne aklina gelecek otomatikmen. Farz etki bunjnlada yaptin durdun ve sooon dakika senden vazgeciyormus. Nekadar kotu degilmi. Baskasiyla evleneceksin belki o laf edecek belki sen soylenecen o soyleydi boyleydi belki farkli hissedeceksinn..bence kendine yazik etme derim kuzu😘
neyse benden demesi gerisi sana kalmis
05 Yorumla- +1 yıl
Niye herkes konuya din penceresinden bakmak zorundaymış gibi cevap yazıyorsunuz? İnanç kişisel bir konudur, kendi inancınızın gereklerine dayanarak başkalarına tavsiye veremezsiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo kusura kalma, zoruna gittiyse yapacak birsey yok! Baska yere..
Bizim dinilizde uyarmak var. Ve buyuzdende bende uyarmak istedim. Ama gerisi ona kalmis birsey😉😉- +1 yıl
Yaw he hee... Bu dediğini dinî kurallarla yönetilen bir ülkede yaparsın, Anayasasında laiklik ilkesine vurgu yapılan bir ülkede değil. Sizin temel sorununuz bu işte, herkesten sizin kurallarınıza göre yaşamasını beklemek. Size ne? Sizi ne ilgilendirir başkasının dine uymayan davranışları? Aynı hassasiyeti haksız servet edinenlere, adam kayıranlara, eşini dostunu kamu görevlerine dolduranlara, kamu kurumlarından, iştiraklerden üçer beşer maaş alanlara, vatandaşın parasıyla lüks ve şatafat içinde yaşayanlara da gösterebiliyor musunuz? Hayır, göstermiyorsunuz. Din bir ekip, takım oyunu değil, yani başkasının yanlışından puan kaybetmiyorsunuz, herkes kendi eylemlerinden sorumlu. 20 yılda iyice Araplaştınız. Elalemin giyimi de, ibadeti de, zinası da sizi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Gizliden çık da engelleyeyim. Müslümanlarla girilen tartışmalar sonuç vermez çünkü.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo HAHAHAH M@lsinn nedim sana senin gibi imansizlar neyse boş ver. Size nedersek diyelim ayni kafadan gidersiniz..
Ben sadece uyaririmm gerisi ona kalmis.
Kime laf attigini gayet iyi biliyorum neyse sizin gibileri bazi seyleri hak etmiyor ama neyse. Rabbim buyuk, buyuzdenn hiiicc kafaya takmam senii.. HAHAHA Bide engellemek istiyorum m@loss.. ben seni ederim bile sizin gibilerine ihtiyacim yok!
Gizli Üye(25-29)+1 yılben birlikte olduktan sonra soğudum sevgilimden benle yapmışsa demek ki çok rahat bir tip diye düşündüm güven bu kadar kolay olmamalı hiçbir şeyin garantisi yok dikkat et derim
01 Yorumla
Soran+1 yılondan önce sadece 1kere biriyle yaşamıştım herşeyi ilişkinin başında söyledim kendisi kabul etti ailemle tanıştı evlenmek istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin kalitesi, seks yaptığı sevgilisine karşı düşüncelerinin değişmemesiyle belli olur. Şimdiki sevgilinle de yapmalısın ki, sana karşı düşünceleri değişirse çiğliği belli olsun, onu daha iyi tanıyasın. "Bana karşı düşüncelerinin değişmesinden korkuyorum" kaygısıyla onunla seks yapmaktan kaçınırsan gerçek kişiliğini asla bilemezsin.
11 Yorumla- +1 yıl
"Seni her halinle kabul ediyorum" demesi, bu durumu bir kusur, bir ayıp olarak gördüğünü gösteriyor. İleride başına kakabilir, "bakire olmadığın halde seninle evlendim" diye. "Geçmişteki ilişkilerin benim için önemli değil" demesi daha şık olurdu.
+1 yılDaha iyi şekillendirir bence , türkiyede cogu insan ilk evlenip sonra cinselligi kesfediyor. Duruma gore , taraflardan biri cinselligi cok severken digeri olmasada olur modunda , boyle olunca da sorunlar aldatmalar basliyo
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Mantikli olan, beğendiğin , sevdiğin kişiyle cinsellik yaşayıp evlilige karar vermek
Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Kesinlikle şart. Kafa uyumunun yanında ten uyumuda önemli. Çok iyisinizdir her konuda fakat yatakta birbirinizi mutlu edemezsenşz, ileride büyük travma oluyor. Tecrübe ile sabittir
16 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu var ben çok istekli biriyim oda öyle
Soran+1 yılrahatım benden ayrılsa pişman olmam bişey kaybetmedim karşılıklı olan bişey çünkü
Soran+1 yılilkim o olsaydı yaptıktan sonra sebebsiz yere beni bıraksa kullandı derdim şu an kaybetcek bişeyim olmadığı için karışıklı aldığımız zevke bakıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişir. Bi erkek var bir de adam var
45 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Bazısı terk eder bazısı daha çok bağlanır bağlanırsa şanslısın evlenirsinb
Soran+1 yıldaha çok üstüme düşmeye başladı
- +1 yıl
Bir kere olmuş sizin ama.. zamanla anlarsın niyetini
- +1 yıl
"Erkeğine göre değişir. Bi erkek var bir de adam var"
Cevap yazarken tam da bunu demek istemiştim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana vericeğim tavsiyeyi lütfen iyi dinle. Küçücük mutsuzluk hissettiğin yerde durma. Cinsellik elbette olucak bu insanın doğasında olan bir şey. Doğru insan zamanla kendini belli eder. Sen yeter ki kendinden ödün verme. Her şey karşılıklı olsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yıl2. si seninle ciddi düşünüyor. Çiftler kendini her anlamda tanımalı. Sen ilk başta hassasiyetlerinden bahset, ona göre hareketlerine bak. Anlattığın kadarı ile bu seni seviyor.
10 Yorumla
+1 yılBence daha iyi olur bagliliginizi arttirir. Evlenip cinsel acidan uyumlu olmadigin biriyle mutsuz olmaktansa cinsel acidan uyumlu oldugun kisiyle evlenmeden yap nolucak dini acidan sorun etmiyorsan tabii o zaman sakin yapma pisman olursun
20 Yorumla
+1 yılSık yaşamamanı tavsiye ederim, çünkü evlenmeden adam evlilikte yaşayacağı keyfi sürmüş oluyor zaten bşr nevi evli gibi oluyorsunuz, evliliğe gerek kalmıyor kendince,
20 Yorumla
+1 yılKarakterine bağlı sonradan sorun olur mu olmaz mı zaman gösterir bunu
10 YorumlaYakınlaşmalar sonrası ayrılıklar hüsrana sebeb olur
04 Yorumla
Soran+1 yılönemi yok benim için ya
- +1 yıl
Nikahsız seks yapan kadınları, özellikle başka kadınların kşar diye yaftalaması çok çirkin.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu tamamen karşındaki kişiyle alakalıı sen ne sıklıkta olsun isterdin
02 Yorumla
Soran+1 yılben çok seviyorum hergün yapsak istemiyorum demem ama her istediğinde olmaz 😂
+1 yılHalinde ne varmış ki? Kurduğu cümle doğru değil. Takılmasa konusu bile olmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler bakire kızla evlenmek istiyor ya türk erkekleri çoğunluk böyle düşünüyor maalesef
- +1 yıl
Biliyorum…
Sevgilin ise bu durumu bir utanç gibi görüp yine de seni istiyor. Bir süre sonra yüzüne vurmaya da başlar.
+1 yılCinsellik yaşadıkça evlenmeye daha uzaklaşır kendi fikrim:)
02 Yorumla
Soran+1 yılo daha çok yaklaştı şuanlık böyle ilerde ne olur bilemem
- +1 yıl
Yine de sen bilirsin ama laflara kanma bence :)
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunun cevabını burada evlilik öncesi cinselliği yaşamayanların soruları ile önemini görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılDevam et geri durma sal kendini keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer istediğinde verirsen neden seninle evlensin ki?
Nasıl olsa her istediğinde yapıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkasına veren kadın bana evlenmeden önce vermezse kapıyı gösteririm. kimse sizin fino köpeğiniz değil. erkekler böyle oyunlara gelmeyin
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzlettikce dah iyi olur
05 Yorumla
Soran+1 yılne kadar süre
- +1 yıl
Sana ilgiyi yoğunlaştırdıkça
Soran+1 yılilgisi hep yoğun 😂
- +1 yıl
O zaman ver gitsin ama dizgimler sende olsın
Soran+1 yılnasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşlarınız nasıl? burcunuz nedir
04 Yorumla
Soran+1 yıl19/33
Soran+1 yılfabrikada tanıştık okucam inş
+1 yılEvlenmeden evliymiş gibi yaşamayın yavrum
00 Yorumla
+1 yılHer ilişkimde cinsellik yaşadım
04 Yorumla
Soran+1 yılgüzel bişey
- +1 yıl
Evet tavsiye ederim , sen bakire misin daha?
Soran+1 yılhayır ilişki yaşadım
- +1 yıl
Offf çok fena , peki zevk aldın mı?
+1 yılKötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE olan olmuş devam
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılZevkten mahrum kalma
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce cinsellik yaşamak ilişkiyi nasıl şekillendirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat