İlk buluşmamızda daha önce ilişki yaşayıp yaşamadığımızı sormuştum birbirimize ben yaşamadığımı söyledim, sonra konuyu uzattı istemediğin için mi yaşamadın hiç daha önce kendini tatmin de mi etmedin falan diye sordu ben de öyle bir şey söylemedim dedim, ben böyle diyince kahkaha attı sizce hakkımda ne düşünmüştür, yanlış bir cevap mı vermişim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence daha yolun başında son bundan olmaz belli. Cinsellik yaşamamış bir insanı garipseyecek ve küçük görecek kadar cahil biri. Zaten böyle düşünüyorsa da seninle çıkma amacı bellidir. Ondan olmaz sen yoluna bak bence
011 Yorumla
Soran+1 yılHakkımda ne düşünmüştür diye aklıma takıldı yani bu konuda konuşmamalı mıydım
Soran+1 yılAlkole karşı olduğum için de öyle görüyordu, kötü alışkanlığım olmadığı için falan garipsiyordu
Soran+1 yılEvlenmek istediğinden falan da bahsetti aslında direk benimle demedi ama evlilik hayalinden falan evleneceğim kadına aşık olacağım vs diyordu
Soran+1 yıl@zürazhr şu an görüşmüyorum ama biraz aklımda kaldı hem yarım kaldı gibi hissettim hem de bu cinsellik konusuna cevap verdiğim için hakkımda kötü bir şey düşünmüş müdür diye aklıma takıldı
Soran+1 yıl@zürazhr haklısın ama hakkımda olumsuz düşünmesini de istemem ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendini tatmin etmen cinsel arzularının yüksek ama cinsellik yasayaca doğru güvenilir biri olmadığı için eşine saklayan kızlarda şimdiye düşünüp rahibe gibi kendi arzulariyla savasan biri diye düşünüp kahkaha ati sanirim
00 Yorumla Kimse hoşlandığına böyle bişey sormaz sorsa dahi bu şekilde sormaz boş iş direk ayrıl
23 Yorumla
Soran+1 yılAslında konu açıldı diye sordu sanırım bilmiyorum neden kimse hoşlandığına sormaz peki sence
+1 yılGeçenlerde ilk buluşmada sorulur bence demiştim ama yanıldım. Ee ilk buluşmada sorulmazmış. Sapık derdim ben beni de sapık sanarlardı tövbe tövbe
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani, nerede demiştin
- +1 yıl
Bir soruda 😂 baya tepki yemiştim ki haklılarmış. Buluşmadan önce sorulmalı
Soran+1 yılBuluşmadan önce derken
- +1 yıl
Tanışırken sor sonra buluş
Soran+1 yılPeki bu soruyla neden fikrin değişti tam olarak
- +1 yıl
Çocuğu sapık olarak düşündüm o yüzden
Soran+1 yılPeki o hakkımda ne düşünmüştür sence bu konuyu konuşmasına izin verdiğim için :(
- +1 yıl
Onu bilemem de sen izin vermicektin
Soran+1 yılHaklısın ya işte aklıma takıldı ne düşündü hakkımda diye
- +1 yıl
İletişimi kes bence
Soran+1 yılKestim de ne düşünüyor ki diye kaldı aklımda
- +1 yıl
boş ver istediğini düşünsün
+1 yılNe düşünürse düşünsün..
Yol yakin geri dön sen güzelim, o kekodan bi halt olmaz 😉12 Yorumla
Soran+1 yılİşte ne düşündüğü takıldı biraz aklıma :(
- +1 yıl
“Ben bunu ayarlarım”, diye düşünmüştür 😉
+1 yılilk buluşmada böyle sorması normal mi sence?
01 Yorumla
Soran+1 yılBana da normal gelmedi de acaba ben de cevap verdiğim için hakkımda kötü bir şey düşünmüş müdür diye aklıma takıldı 😔
+1 yılKonuyu oraya çekiyo senin tepkine göre bu akşam s. kinin fotosunu atacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYa konu aslında hiç birinin elini tuttun mu diye başladı, ben de ona aynısını soracaktım ama onun biriyle ilişki yaşamış olma ihtimali yüksek olduğu için ilişki yaşadın mı diye sordum böyle açıldı belki de açmayacaktı konuyu
- +1 yıl
Hayır doğru zamanı beklemiş sadece. Konuşmak istemeyen direk istemiyorum der ben seni böyle görmüyorum der
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuyu neden uzattı?
Bakire olup olmadığını kontrol etmek için mi yoksa seni yatağa atabilecegini anladığı için mi uzadı?
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ne düşündü ben de bilmediğim için soruyorum
Cevap sahibi+1 yılSanırım buluşma esnasında rahat tavırlar sergiledi. Kendini tatmin etmedin mi diye yüzüne karşı rahat bir şekilde söylemesi garip geldi.
Soran+1 yılPeki cinsellik konuşmasına izin verdiğim için hakkımda olumsuz bir şey düşünmüş müdür
Cevap sahibi+1 yılNerden bileyim yaw?
Soran+1 yılErkek olarak fikir verirsin belki diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılO anda seninle konuştu anlayamadın mı?
Soran+1 yılKahkaha atmıştı işte ne anlama geliyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKahkaha attıysa keyfi yerine gelmiş 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMeyilin var diye düşünmüştür. Ondan uzaklaş. Kendisi bir şeyler yaşamış gibi
00 Yorumla Nereden buluyorsun böyle sünepe kardeşim sen ya masallh yani
00 YorumlaBakire olup olmadığını sorgulamak istemiş herhalde yanlış bir şey yok söylediğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış cevap vermemişsin konuyu cinselliğe getirmeye çalışmış mal
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bu konuyu konuşmasına izin verdiğim cevap verdiğim için hakkımda kötü bir şey düşünmüş müdür
Cevap sahibi+1 yılDüşünürse bu onun karaktersizliği
Soran+1 yılHaklısın ama aklıma takıldı işte olumsuz bir şey düşünmesini istemezdim
Cevap sahibi+1 yılboş ver takma kafana istediğini düşünsün hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakkı Hakkı'nın hakkından gelince Hakkı Hakkı'nın hakkını🤪🤪🤪
018 Yorumla
Soran+1 yılLütfen okuyup ciddi cevap versen
Cevap sahibi+1 yılCevap veriyorum :
C Şıkkı : Kahkaha düşünmüştür😛
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYaa kızım her bka apayrı manalar yükleme hastalığından bir vazgeçin ak ya!🤦♂️
Bir kasmayın!.. Akışına bırakın!.. Rahat olun!.. RELAX!
Soran+1 yılAna keşke bi cevap verseydin
Cevap sahibi+1 yılHalen bir bk çıkaramadıysan bu senin problemin bebeğim👍
Soran+1 yılDüzgün bir yorum yazsaydın keşke bu kadar yorumu yazana kadar emin ol daha mutlu olurdum
Cevap sahibi+1 yılBurası Huzurevi mi ak?🙂
Cevap sahibi+1 yılSenin mutluluğundan sorumlu olduğumu da bilmiyordum ayrıca😂
Soran+1 yılNeyse sen bilirsin daha olgun biri olduğunu düşünerek devam ettirmiştir konuşmayı
Soran+1 yılettirmiştim*
Cevap sahibi+1 yılSenin için o kadar "değerli" olduğumu bilmiyordum ya, sağol-varol!😂
Soran+1 yılKarşıma çıkan insanlara genelde pozitif bakarım yani kendilerini alçaltmadıkları sürece her insan değerlidir benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılNeden, Balık mısın sen?🙂
Soran+1 yılBurç olarak mı
Cevap sahibi+1 yılBaşka ne olarak olcak? Sana mı balık diycem🙂
Soran+1 yılBilmiyorum dalga geçer bir üslubun olduğu için beklerim. Boğa burcuyum
Cevap sahibi+1 yılMinik Boğam, kırılmış bana :) Gel mesaja bir sabah kahvesi ısmarlayayım da barışalım :)
+1 yılKızım ne diyosun sen ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada asla konuşulmayacak şeyler
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın valla bir anda konu açıldı, neden asla konuşulmaya ak şeyler sence biraz açıklar mısın
- +1 yıl
İlk buluşma diyorsun adam ne niyetle senle olduğunu belli etmiş
- +1 yıl
Bu normalde kızlara çok itici gelen bir durum bırak buluşmayı mesajlaşırken bile sorsan daha cevap vermez çoğu kız
Soran+1 yılCevap verdiğim için ne düşünmüştür sence
- +1 yıl
Bunda o eğilim var olur bundan diye düşünmüş
Soran+1 yıl:( daha önce hiç ilişkim olmadığını söyledim ama
- +1 yıl
Evet adam onu öğrenmek istemiş zaten ama bu tür ilişkiye de bakış açını sorgulamış kısmen tam ilişki olmasada ben bununla bir şey yaşarım diye düşünmüştür
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana spk tan bir an önce ayrıl.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ne mutlu adama
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Seni yatağa atacak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benim hakkımda ne düşünmüş olabilir, yanlış bir cevap mı vermişim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat