Eski sevgilimle sürtünme yaşıyorduk kıyafetler giyinik ona senin olmak istiyorum ilerleyelim dedim bana hiç biriyle yaşadın mı diye sordu hayır dedim pişman olacağın herhangi birşeyi sana yaşatmak istemiyorum pişman olursun dedi yaşım 21 o 23 ogünden sonrada konuştuk telefonda ama o tarz bişey yaşanmadı sizce ne düşünüyor niye böyle söyledi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne güzel düşünmüş işte. Belli ki sana kıyamamış ve fazla ileri gitmek istememiş. Bence değerini bil. Başta hata yapmış olsanız bile çocuk hatayı devam ettirmek istememiş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılAynı benim gibi düşünmüş bende böyle bir şey yaşadım ve ilerde pişmanlık duymasını istmedim hiç bir şekilde çünkü hayat bu ayrılık olursa benim yüzümden kimsenin pişman olmasını istemiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. Seninle uzun soluklu düşünmediği için bekaretini almak istememiş. İyi niyet görüyorum ben.
Sen önemsemediğini söyledn mi?02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sen benim için değerlisin bi geçmişimiz var pişman olmanı istemem dedi
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ilerde evlenmezseniz pişman olmanı istememiş bende yaşadım aynı durumu
019 Yorumla
Soran+1 yılBu peki iyi bişey mi kötü mü eskiden çok seviyordu beni ayrılalı oluyo baya dediki seninle bi geçmişim var üzmek istemiyorum pişman olabilirsin
Soran+1 yılBipolar bozukluğu var biz ayrıldıktan sonra bipolar oldu hatta
Soran+1 yılPeki hisleri yokmu artık sence
Soran+1 yılOzaman ben kendi yoluma bakıp bida konusmicam saol kanka
Soran+1 yılBende 3 yıldır yazıyorum onun hatası yüzünden mi bitti
Soran+1 yılBiz sevgiliyken çok seviyordu beni benim ufak tefek yalanlarım falan oldu öyle bitti 1 yıl heryerden engelliydim 1 yıl sonra öğrendim ki benden sonra psikolojik tedavi görmeye başlamış falan 1 yıl sonra ısrarımla barıştık ama eskisi gibi değildi çok soğuktu psikolojisi de normal değildi üzgündü hep ayrıldım ben sonra fb gibi olduk ama sürtünme sadece son 3 ayda bi tık ilerledik bende onun olmak istediğimi söyledim bana sana değer veriyorum bi geçmişim var pişman olmanı istemiyorum üzmekte istemiyorum bence yapmayalım dedi ogünden sonrada aramadı hiç
Soran+1 yılBen ogün baya üzüldüm ona belli etmesemde başına bela olacağımı düşündüğü için musallat olurum diye istemedi gibi düşündüm bide daha önce biriyle yaşadın mı diye sorması da zoruma gitmişti
Soran+1 yılYaşadım desem sallamayıp kabul edicekti yani
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim yorumlar için
+1 yılZaten yaşananlar yaşanmış Umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılNe meraklısın kendini kullandırmaya. Bekaretini almak istememiş, ne var?
00 Yorumla
+1 yılSenin üzülmenden korkuyor olabilir, romantik erkek kafası. Hep kaybederler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kendide tecrubesiz. ya da korkmuş evlilik triplerine girersin diye. ya da safi mal bu cocuk.
04 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte gerçekten kör kütük aşıktı bana dediği de şu benim için değerlisin geçmişim var seninle seni üzmek istemiyorum pişman olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılKendinide ciddi bir ilişkiye uygun gormuyor. Istememis o yuzden. Hani ilkinin o olmasını ama gittiğinde umursamayacağını dusunuyorsan yatabilirsin cocukla yoksa çokta bir beklentin olmasin ondan.
Soran+1 yılBipolar bozukluğu var biz ayrıldıktan sonra hatta bipolar oldu
Cevap sahibi+1 yılYani kuzu bipolar vs bir sey farketmiyor. Istememis uzun soluklu dusunmuyor ya da dusunemiyor. Sende ısrarcı olacaksan bunun bilinciyle yaklaş , kendin uzulursun girecegin beklentiye gore sonra. Henuz yaşın genc zaten acele etme.
sana yol verecek dmeek ki kiyamiyoda
02 Yorumla
Soran+1 yılBu şimdi iyi bişey mi kötü mü😂
+1 yılSen evlen bu çocukla kaçırma derim
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istememus
00 Yorumla
+1 yılSenin bozma zamanı gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:D ayh ayh erkekleri anlamadım gitti ya
00 Yorumla
+1 yılSeni basına bela olarak görüyor istemiyor