kısa tutucam bir çocuktan hoşlanıyorum birşeyler yaşadık (sevişme ve oral denemeye çalıştım ama bir sn falan ) ama fark ettim ki bana zaman ayirmiyor ve sürekli bunları yapmak istiyor son buluşmada da istedi bende yapmadım istemedim çok ısrar etti bir saat ama yapmadim ve o günde kendimi çok rahatsız hissetmiştim zaten sonra beni eve bırakırken seni tanımadığıma memnun oldum dedi elimi tuttu tam opucekti çektim elimi tatlı almıştı bana tatlini al dedi almadan indim bende
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seninle duygusal hiç bir düşüncesi yok tamamen fiziksel cinsel düşünüyor
evet bu durum aşırı kırıcı ve üzücü
Seni sadece cinsellik olarak kullanmak isteyen biri basit görse ne olur görmese ne olur
evet ama yaptığım için pişman oldum
Boş ver devamı gelmemiş işte ne güzel fark etmişsin ve bitirmişsin
sondaki tepkimden dolayı belki basit görmez diye düşündüm
Aynen basit olacak bir şey yok sen gayet olgun ve akıllıca hareket etmişsin
çok iyi geldiniz teşekkür ederim
Rica ederim
Seni sadece cinsellik için kullanmak isteyen birinden uzaklaşmak ve bitirmek onurlu bir davranış
teşekkür ederim 😊❤️
Rica ederim umarım bu gibi şeyleri gerçekten değer verdiğin sevdiğin biriyle olur o zaman daha zevkli ve güzel olur
Çok saçma bir erkek bu hep benim dediğim olsun modunda
beni sevmiyordu sanırım
Seni seks objesi olarak görüyor
sondaki hareketime bozulmuştur umarım
Zaten seni elde etmiş seni çok mutlu etse sen onu daha çok mutlu ederdin cahil işte kendini sogutmus böyle bişeye hiç bir kız gelemez
haklısın ama beni elde edebileceğini düşünsün istemiyorum
böyle yaparsa elde edemez tabi hiç bir kızda buna vermez
mesleğine güveniyor ama aptal biri benimde mesleğim var onu anlamıyor
İstersen konusalım zaten konustugun uz konular özel bana iyi birisin gibi geldin
Bu kızlar neden cinsellik yaşayınca kendilerini basit görme çabalarına giriyorlar?
Bunları yaptıysan bence zaten basitsin ha i. b. n. ede anası bacısı yapsa namus der elin kızını kullanmaktan çekinmiyorlar
neden basitim ki duygusal bir şey hissettim kandım nerden bilebilirim niyetini fark edince de sonda tepkimi koydim ona
Duygusal bir şey hisseder hissetmez niye fizikseli bu derece ileriye taşıyorsunuz ozaman dicem sanane diyeceksiniz
Evlilik öncesini olunca ben böyle görüyorum ama anladığım kadarıyla sen adam akıllı sevgili bile olmamışsın
Sondaki tepkin iyi olmuş bu ona iyi bir ders olmuştur. Erken farkına varmişsin zararın neresinden dönersen kar
haklısın teşekkür ederim sadece pişman oldum ve kolay ulaşabilir biri olmak beni üzdü
Yani sen duygularına kandın nerden bilebilirsin karşı tarafın niyetini. Ama akıllı birisin hemen erken fark etmişsin bunu hiç fark etmeye de var
haklısın son buluşmada arabanın arkasına geçti ben geçmedim ama yanına zaten
Hım arabanın Arkasına geçti artık aklında ne varsa
evet beyinsiz işte geçmedim Allah'tan
Sen sen ol erkeklere fazla güvenme güzel sozlerine kanma. Bak burada sana yorum yapanlar bile senden faydalanmaya konuşmaya çalışacaklar dikkatli ol.
evet haklısın teşekkür ederim 😊❤️
Rica ederim ♥️
Birak, başkasından hoslanirsin neleri karşına çıkacak daha ilgi gösterme
yok instadan falanda çıkardım hep
Saygın olsun kendine
haklısın
Zorla yapabilir belki münasebetin sürerse diye düşünüyorum
yok son buluşmada arabanın arkasında geçti ben geçmedim ikna da edemedi anladigimi fark edince seni tanıdığıma memnun oldum diyerek yol verdi yani bana sanmıyorum artık yazacağını
Ormana mı gittiniz arabanın arkasına bagajın oraya mı geçti dışarı
evet arabayı oraya çekti anlamadım arka koltuğa geçti ama zaten biraz korktum o yüzden ne derse desin arkaya geçmedim
sadece bir kere mi bulustunuz ayrica sorunu okudum sevisme ve oral bir saniye falan denemeye çalıştım demişsin
Senin uzun zmaandir tanıdığın ve senle birlikte olmak isteyen birisi sende biliyordun bunu
sadece sevdim onu bu kadar aslında ilk bulusma değildi
Sana neden tatlı aldı
Tekinsiz yerlere gitmeyin seks yapmaya niyetiniz yoksa
İstemedin zorlada yapabilirdi örnek alın biraz
basit biri olarak görülüyorsun.
gerçekten mi sadece seviştik ama son buluşmada da ne yaparsa yapsın kabul etmedim
her buluşmada oral yapman, ve son buluşmada ısrarcı olması seni açıkça kullandığının net bir kanıtıdır.
her buluşmada oral yapmadım bir buluşmada sadece ve aşırı kısaydı geri kalan öpüşme falandı
ama evet her buluşmada istemeye başladı sanırım beni sevmiyordu
Siz Kadınlar Çok değerli varlıklarsınız ancak çoğu zaman varlığınızın değerini bilmiyor ya da küçümsüyorsunuz.
sadece erkekler değerimizi anlamıyor bu kadar
Arkadaşım kişi kendi değerini belirler, seni tanımıyorum ama benim için değerlisin. hatalarından ders çıkarmasını bilen insanlar büyük insanlardır. Sende büyük ve değerli birisin. Varlığın dünyaya bir anlam katıyor, ve benim içinde anlam yüklüsün. Benim sana ya da diğer insanlara baktığım pencereden kendine bakarsan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın.
anladım teşekkür ederim 😊❤️
Rica ederim arkadaşım. Şunu unutmaman gerek, içinde bulunduğumuz dünya seninle anlam buluyor, hayatına anlam katan sensin, çünkü çok ama çok özel ve güzelsin. senden bir tane daha yok. sen dünyanın etrafında değil, dünya senin etrafında dönsün. Kısaca yaşamak güzel, çünkü bu güzelliğe anlam katan şey senin varlığın olduğunu aklından çıkarma.
Kendine iyi bak.. vesselam
güzel düşüncen için teşekkür ederim 😊❤️
rica ederim arkadaşım.
Kızım senin böyle canım ne işin var
ne anlamadım
Slkklarla
Sansürleniyoruzzz
iyi biri sandım nerden bilebilirim
Nerden bilebilirimi var tabikide bakkaldan çikolata almıyorsunki
insan kanıyor işte sonda tepkimi iyi koydum bence de keşke yapmasaydim önceden istediğini almış gibi oldu sonucta
anlatacaklarım var bul beni
Heyyo
Kızım bakıcan mı
Cinselliğe dayalı ilişkiler bitmeye mahkumdur
haklısın ben öyle düşünmüyordum durumu fark edince de istemedim durum bu
O olmadan olmuyor. Ama yanına güzel bakar birlikte vakit geçirmeler sosyalleşmeler lazım
evet ama hiç zaman ayirmiyorfu hep akşam almak istiyordu beni
Yani amaç biraz sadece bacak arası oysa ki piknik vadide sinema olsa arkadaşlarla takımla olsa aranızdaki bağ daha da kuvvetlenirdi
sondaki tepkim iyi miydi
Güzel ve yerinde olmuş sana saygı duymadığında neler olabileceğini göstermişsin bakalım kaybetmek isteyecek mi istemeyecek mi
giderken seni tanıdığıma memnun oldum dedi zaten yani konuşmayı kesmek istedi onun üzerine elimi opmeye çalıştı çektim opucem sadece dedi yine çektim tatlıyı da almadım
Büyük ayıp edilmiş seni gaza getirmek istemem ama umarım dik durup ona yüz vermessin
yok daha olmaz zaten de üzüldüm işte keşke sevismeseydim hiç onunla ulasamasaydi bana iyi niyetimi kullandı sondaki tepkim ne kadar ders olmustir ona bilmiyorum ama
Bi müddet kafa dağıt akabinde ne yapacağına karar verirsin
Vay be
:(.
İlk deneyimin miydi
evet
Meraktan mı yaptın
Ilk defa mi deneme yaomistin oralı peki
evet
Niye anlayisla karsilamadi o kadar sıkıştırmasi sacma olmus yaslariniz kac
21-22