Sizce benim hakkımda ne düşünüyordur şimdi?

Sevgilimle 6 senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Internet üzere tanıştık ve ilk sevgilim. Ben yurtdışında yaşadığım için fazlq yan yana gelemedik. Bu da 2. Buluşmamız oldu. Önceden de sevgilime demiştim ilk öpücüğümü istiyorum diye ve cinsel konularıda giriyorduk 2-3 seneden beri ve benim onu yalamak istediğimi biliyordu. Sevgilim ona aşık olduğumu ilk sevgilim olduğunu falan hep biliyordu. Neyse buluşmada çok rahattım heyecan da yoktu. Sevgilimin eli falan titriyordu heyecanlıyım diyordu. Arabayı kenara çekti ve yanağımdan öptü. Bende onun yanağına yakındım bende onu öptüm. Yanağımdan dudağıma kadar yavaş yavaş öpmeye başladı. Sonra bıraktı. Hoşuma gitti ve uzun bi süre tekrar buluşamayacaz diye ben tekrar onu kendime çektim ve öptüm. Akşama doğru tekrar uzun süre arabada yalnız kaldık ve tekrar öperkene kalkmaya başlamış. Ağzına almak istermisin diye sordu ve kendini boşaltıp ağzıma verdi. İlklerin günü oldu dedi bende tek güldüm. Şimdi acaba benim hakkımda kötü düşünür mü diye korkuyorum. İlkim olmasına rağmen çok rahattım yanında ve hiç düşündüğüm kadar da yanlış yapmadım. Yanlışlıkla dişim değer veya öperkene ağzım kokar öpmeyi başaramam falan diye çok tedirgin olmustum buluşmadan önce

Sizce benim hakkımda ne düşünüyordur şimdi?