5 yıl önce 2 yıl süren bi ilişkimiz vardı çok seviyordu beni sonra yakınlaşmaya başladık çok ilerlemeden nerdeyse her buluşmada oluyordu ikimizinde ilki birbirimiziz neyse ona yalan söyleyip kız arkadaşımla gece eğlenmeye gittim ilişkimiz bu sebebten bitti bittikten sonra 2 yıl hiç iletişime geçmedi benimle barışmak için herşeyi yaptım engelledi heryerden ayrıldıktan 3 yıl sonra bipolar bozukluğu olduğunu öğrendim oda ilişkimiz bittikten sonra öğrenmiş benden sonra çok sık ataklar yaşamış ayrıldıktan 3 yıl sonra benim ısrarımla barıştık ama eskisi gibi olmayınca hiç bişey ben ayrıldım sonrasında fb gibi sadece cinsellik için buluşmaya başladık ayda 2 3 kere buluşup birşeyler yaşıyorduk ona en son senin olmak istiyorum dedim 5 6 ay önce pişman olursun üzmek istemiyorum seni dedi ogünden sonra sadece doğum günümü kutlamak için aradı ne ben onu aradım nede o beni sizce ne düşünüyor 5 aydır hiç iletişime geçmedik
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. O düşüneceğini düşünmüş ve yüzüne söylemiş. İyi yürekli insanlar var bu dünyada. Seni üzmemek istememesi çok kıymetli değil mi? Şimdi burada hakkında ne düşündüğünü bize mi soruyorsun?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan sonu olmadığını bildiği için sevdiği halde bitirir olayı Sonunu göremediği için bitirmiş Asla eskisi gibi olmaz zaten Yoluna bakacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılSenin olmak istiyorum derken bekareti mı verecektin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
FB ilişkisinden bahsetmissin. Bekaret gitmedi mi
Yalan dan sonra bütün duygusu bitmiştir şayn bir duygusu yoktur sana kaeşı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu rahat birak. Yalan en sevmediğim özelliktir. Bu gibi basit konularda bile yalan zoyleyen bir insan her konu da her yerde herkese yalan söyler. Çocuk en doğrusunu yapmiş takdir ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBipolarım var hastayım sana bunu yapamam diyor zzzz iyileşsin yardım et insan olarak ondan sonra evlenin
00 Yorumla
+1 yılsana deger veriyodur illa ki
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
evet bi gecmisiniz var sonucta ve tekrar bir araya gelmissiniz
Soran+1 yılOda işte son buluştuğumuzda böyle söyledi seninle bi geçmişim var değer veriyorum pişman olmanı istemiyorum falan
- +1 yıl
ama sen takıntılısın ona kotu bir sey bence bu
Soran+1 yılEvet takıntılıyım askım maalesef
bence senı unuttu hatırlamıyor oyle hıssettım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlersini düşünmüyor seninle orası kesin
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılBenim hakkımda ne düşünüyor sence
Soran+1 yılSevdiğini nasıl anladın peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine guvenememis galiba
00 YorumlaYaşamadığınız bir şey kalmamış ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılPeki en son ne zaman buluştunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay önce
- +1 yıl