Bence tabulaştırmamızdan… her iki cins de iyi değil galiva
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSordugun sorunun cevabi yorumlarda gizli. Bizim millet kendini bu konuda prof ve mukemmel goruyor. Ozellikle erkekler. Kadinlar yine eksikleri kapatma yolunu secebiliyorlar. Nasil daha iyi oral yapabilirim, yatakta nasil hareketli olabilirim, pozisyona rahat girmek icin ne yapabilirim dur spora başlayayim hem yataga hem hayatima faydali olur, nasil daha iyi opusebilirim... bu sitede bile kadinlarin bu tarz sorularini çokça görmüşsünüzdür. Ha bir seyler duzeliyor mu belki hala duzelmiyor ama kadinlar en azindan caba harciyor, ogrenmeye calisiyor. Gerci bu memlekette kadin olarak cinsel konularda bilgin olsa hemen tecrubelisin galiba diye de yaftalaniyor bu da ayri mesele. Bu ulkede kadin bilgili ve iyi olsa dert, bilgisiz olsa ayri dert zaten.
Peki erkekler? Ben yatakta cok iyiyim dusuncesi var hepsinde. Sence bu sekilde dusunenler bu konuda ne kadar gelisebilir? Bir insan eksik gördüğü yönleri gelistirir degil mi? Ama bizim millet seks konusunda kendini mukemmel gordugu icin kendini geliştirmeyi dusunmuyor. Zaten hepsi cok iyiler, erken bosalmalari, iliski suresinin kisaligi vs hic yok. Hepsi kesintisiz 1 saat yapiyor ya zaten. Turk kadinlarininda hepsini oluk oluk orgazm ediyorlar ya zaten. O yuzden gerek yok kendini gelistirmeye. eksik gordukleri bir seyde olmayinca ayni kafayla devam edince öylece kalıyorlar.
Bak yorumlara herkes yeteneksiz degil falan demisler. Hepsi mükemmel, cok yetenekli, kitabini yazmislar bu işin, bu millete boyle soru sorulur mu cok ayıp. Bunlara 50 kadin versen 50 tanesini de orgazm etmeden birakmazlar (yersen. Cogu bir kadina bile orgazmi yasatmayi birak zevkten cok aci yaşatıyor zaten, zevk dahi alamayanlar var)
Bir insan kendini bir konuda cok iyi görüyorsa orada gelisemez, eksiklerini de duzeltemez. Bizim millette kendini genelde mukemmel gordugu icin duzeltmiyor haliyle. Ama gercege baksan cok eksik var...
11 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu sorma nedenim tam olarak buydu. Teşekkür ederim ama keşke senin gibi erkekler de farkında olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Kendi adına konuş knk 🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bence herkes yeteneksiz değil knk
00 YorumlaSensin yeteneksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi adına konuş
14 Yorumla
Soran+1 yılSiz iyisiniz o halde?
Cevap sahibi+1 yılBak şaka gibi böyle bir soruyu kızlar sorsaydi en az 20 cevap gelirdi sende sadece ben cevapladım çok garip cidden burdakiler * delisi
Cevap sahibi+1 yılA* delisi
Soran+1 yılÖyle evet. Napalım :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım