Türk milleti sekste neden başarısız?

Yetiskin filmlerinde genelde amator videolar izlerim. Ya biz bu yatak konusunda neden bu kadar başarısızız?

Yabanci amatör izliyorum. Seks yaparken akıyorlar resmen. Kondisyon, hız, sure falan gayet iyi. Belki çekimlerde montaj vardir ama bazilarinda yok belli, kesinti yok yani. Kamerayi sabitlemis cekmisler. Cok iyi sevisip, seks yapiyorlar.

Arada bari bizim turkleri izleyeyim diyorum. Bizimkilerde en net ve profosyonel cekim yapanı bile bana igrenc geliyor. Yani sevismeyi bu kadar mi bilmez bir millet?

Zaten bakım olarakta iyi degil, hani erkeklerimizi kıllı killi gorunce de hosuma gitmiyor. Gobekli bazilari. Yani adamin seyi görünmüyor gobekten afedersiniz ama. Kızlarımız genel olarak bakimli, temizler bu konularda daha dikkatliler erkeklerimize gore ama pozisyona girme gibi konularda esneklik pek yok bizde. Spor yapan bir millet degiliz zaten ne yazik ki.

Yani yabancı ovuculugu yapmak istemiyorum. Objektifte degil farkindayim yetistirilis, toplum vs acisindan ama biz bu yatak işinde gercekten cok kötüyüz. Yani tecrubeli dedigimiz bile iyi degil bizde.

Bizdeki cekimlerde sanki boyle zorunluluk hissine de kapiliyorum bazen. Yani ne yazik ki erkeklerimizde yatakta bencillik, kendi isteklerini yaptırma, kadina yatakta pek deger vermeme var, zaten ulke genelinde de var bu. kadinlarimiz da görev gibi yapıyor. Hani bunu da hissediyorum sanki videolarda bilmiyorum.

Yabanci amator cekimlerde yapilan eylem su gibi akip gidiyor, iki tarafinda zevk aldigi belli. Erkegin performansı iyi, kadinda ayni sekilde. Kadinin orgazmi da gerceklesiyor. Yani onlar sevismeyi biliyor, cozmus işi bizde yok abi, yok yani.

(bu soruyu da her iki cins birbirine sallasın diye yazmiyorum. Kırıcı olmaya gerek yok. Elestiri yapacaksaniz duzgun uslupla yapin. Amacim kadin ve erkegi birbirine düşürmek degil, biz bu yatak işini neden dogru duzgun beceremiyoruz? Bunu yorumlayalim istiyorum. Yabancilar gibi bir cinsel hayatimiz neden olamiyor genel olarak. Yani bizde pratik ve tecrube olsa da olmuyor onlar gibi açıkçası)

Türk milleti sekste neden başarısız?