Türkiyede niye insanımız niye sizce seks hastası bence sadece sorun erkeklerde değil kadınlarımızda böyle katılıyor musunuz?

Tamamen kendi düşüncem bence türkiyede sosyal aktiviteler ve bilinçli toplum yaratma politikası yürütülmediğinden insanlar uğraş bulamıyor e ne bi spor dalıyla düzgünce ilgilenebilen insan var ne sanat üzerinde ilgilenebilen ne de tamamen ruh haline iyi gelebilecek bir aktivitesi yok
benim düşünceme göre ülkenin bir problemi bu sosyal hayata hiç yatırım yapılmadı insanların gelişimi için hiçbir şekilde çalışma yok olsa da asla reklamı yapılmıyor kalkmışlar kaç senedir ülkede ücretsiz gitar dans kursları yoktu bunu sağladık diyebiliyorlar sen 20 yıldır sadece okula gidip yönelimine yatırım yapılmamış insana 25 yaşında kursa niye gitmiyorsun diye soramazsın ki o insan hayatı boş öğrenmiştir onunda suçu değil hayatını bilmiyoruz dışardan bakınca boş insan diyebiliyoruz çoğu çocuklarımız okul okurken boş zamanını çalışarak geçirdi sen böyle bi insandan spor veya sanat dalında bir beklenti haline giremezsin çünkü onunda fırsatı olamadı olsa bile yapmak aklına gelemiyor uygun görmüyor kendisine buda bu durumda arap kültürüyle büyümemizin zararlarına giriyor
yani demem oki tabiki de insanlar bi seks hayranı oluyor mecburen çünkü keyif alabilecekleri başka bir aktivite öğretilmedi bize herkesin imkanları buna fırsat tanımıyor zengin ailede büyümüş çocuklar bile annesi babası kitap okumazsa okulda arkadaşları okumazsa kendisini buna yönlendiremez ki toplum olarak kendimiz yarattığımız insanlardan şikayetçiyiz farkında mısınız bilmiyorum

bu yüzden insanların sekse bu kadar bağımlı olmasına anlam verebiliyorum bende bir nevi aslında böyleyim hepimizin sorunu bu kadınlarımız toplum aile korkusundan bir şekilde bastırsada bunu evlenmeden önce yapamasada evlilikte bile hayalini kurabildiği ya çocuk büyütmek ya da rahatça seks yapabilmek artısını düşünen insanlarımız az burda bile vardır ama sorun az olması genel olmaması
Türkiyede niye insanımız niye sizce seks hastası bence sadece sorun erkeklerde değil kadınlarımızda böyle katılıyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
görenler yorum yapmazsa bile soruyu beğenirse sevinirim emeğe saygı diyelim