Cinsellik beklentisi olmayan sadece sevip, ilgi gösterecek bir koca istemek garip mi?

yasi onemli degil Beni anlasin anlasilmak sevilmek istiyorum helalim olan bi erkekle ayni odada kalabilmek sarilabilmek sevginin va askin duygusunu hissedebilmek

Güncellemeler
+1 yıl
eger gun bi kocam olursa kucagina basimi koyup agliycam beni neden beklettigini sorucam Tam tatmin edici bi cevap alana kadarda ona temas edip agliycam ve israrla sorucam

yalniz senin icin kac kez agladim dicem sende beni beklemismiydin dicem kac kez dua ettim dicem. aci cekiyordum umrundamiydi dicem
Güncellemeler
+1 yıl
hic bi zaman evlememiycem sevilmiycem sevismiycem gobi hissediyorum anksiyete krizim tuttu. anksiyetesi olup beni anlayan var mi niye plmuyo ya niye yil sonuna kadar evlenmek istiyom. yapamiyom gbriyorum ev hanimida olurum hersey yaparim sadece sevilmek bi erkege dokunmak sevgiyi hissetmek guvenmek sevmek istiyorum. ben neden yalnizim. Evlilik gibi siradan basit bi eylem niye gerceklesmiyo. Ben bu sekil sinanmak istemiyorum awk zaten omurluk adam gibi adam yok neyi bekliyorum niye evlenemiyor
Cinsellik beklentisi olmayan sadece sevip, ilgi gösterecek bir koca istemek garip mi?