Cinsel Yaşam Sadece cinsellik üzerine bir ilişkiniz oldu mu veya olur mu? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Tecrübeleriniz ve düşüncelerinizi merak ediyorum😎 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Sadece cinsellik üzerine bir ilişkiniz oldu mu veya olur mu? Cevapla İlişki Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı ve olmaz 0 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır ama aşık olduğum x beni yıllarca hep arzuladı buda bende çok kötü etki yaptı 1 5 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Nasıl bir kötü etki Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl boş ver Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen izin vermemişsin belliki Yorumla ツɐqnʇ +1 yıl Yes Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hala görüşüyor musun Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmadı, olamaz. 2 8 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl O kadar kesin ve katısın Yorumla u 27esmerim +1 yıl Sadece cinsellik üzerine olan ilişkinin paralı iliskiden ne farkı var duygusuz arzusuz tutkusuz sevgisiz aşksız Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen kesinlikle karşısın Yorumla u 27esmerim +1 yıl Az önceki yorumu niye sildin 😃 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya manyak herkese salça oluyor😄 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Hı hı aynen Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Böyle tipler rahatsız ediyor. Pp deki göz senin mi;) Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Çok güzellerrrr Yorumla
CigaramınDumanı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Öyle ilişkiler benlik değil ben ömürlük istiyorum 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok oldu. Halende var 1 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmadı 2 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Olur mu? Yorumla
bRokeHeArth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Olur ama kısa süreli olur 1 37 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımmm Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Parasını verip bir modelle oldum Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Baya herif çok yakışıklıydı Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ciddi olamazsın İstanbul'da mı Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Herif yakışıklı ama tadına doydum bir daha yapmam en azından şu anlık Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Evet İstanbul Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bu yaşta iyi cesaret nerden buldun Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Freelance model bir reklamda oynadı gerçi tv çıkmadı ama olsun Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl 20 yaşında mısın gerçekten Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İnternetten mi buldun Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl + pahalı mıydı Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl 6 bin dolar verdim Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Yeme içme konaklama + benle vakit geçirdiği için Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ohaaa şaka mı bu. Bu genç yaşta nasıl buldun bu parayı Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Yaşla alakası yok koçum millet 23 yaşında milyarder oluyor tek başına bir şey yok bunda Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl 1 haftalık kazancım daha fazla Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Profildeki yaşın doğru mu? Tl değil dolar olunca fazla geldi. Ne zaman oldu bu olay Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl 2 hafta oldu Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Zevklerin için 6 bin dolar harcayacak kadar cömertsin Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Yok knki onlyfansta da para yedirttim erkekleri aşağılamayı seviyorum Femdom deniyor güzel hani araştır bak Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Ee herif yakışıklı ondan verdik bu kadar Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Model diyorum yani az bile Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ooooo yeni. Güzel bir kız mısın Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Bakımlıyımdır Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen bu yaşta böyleysen senin eline düşmemek lazım:) Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Diyorsun ya 😃 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaş 20 mi gerçekten Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Bunlar benim için daha hiçbir şey Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Evet 20 1 ay sonra 21 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İstanbula geldiğimde bir kahve içelimde anlat bana😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Senin 25 deki halin nasıl olur:))) Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Düşünmek bile istemiyorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İstanbul'da nerdesin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha senden uzak durmak lazım Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Dursunlar bir zahmet kimseye zararım yok bana dokunulmadığı sürece Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kahve teklifime bir şey demedin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hep böyle çapkın mısın Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. oldu yine olabilir :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır olmadı ve olmaz
Hayır ama aşık olduğum x beni yıllarca hep arzuladı buda bende çok kötü etki yaptı
Nasıl bir kötü etki
boş ver
Sen izin vermemişsin belliki
Yes
Hala görüşüyor musun
Olmadı, olamaz.
O kadar kesin ve katısın
Sadece cinsellik üzerine olan ilişkinin paralı iliskiden ne farkı var duygusuz arzusuz tutkusuz sevgisiz aşksız
Sen kesinlikle karşısın
Az önceki yorumu niye sildin 😃
Ya manyak herkese salça oluyor😄
Hı hı aynen
Böyle tipler rahatsız ediyor. Pp deki göz senin mi;)
Çok güzellerrrr
Öyle ilişkiler benlik değil ben ömürlük istiyorum
Çok oldu. Halende var
Olmadı
Olur mu?
Olur ama kısa süreli olur
Hımmm
Parasını verip bir modelle oldum
Baya herif çok yakışıklıydı
Ciddi olamazsın İstanbul'da mı
Herif yakışıklı ama tadına doydum bir daha yapmam en azından şu anlık
Evet İstanbul
Bu yaşta iyi cesaret nerden buldun
Freelance model bir reklamda oynadı gerçi tv çıkmadı ama olsun
20 yaşında mısın gerçekten
İnternetten mi buldun
+ pahalı mıydı
6 bin dolar verdim
Yeme içme konaklama + benle vakit geçirdiği için
Ohaaa şaka mı bu. Bu genç yaşta nasıl buldun bu parayı
Yaşla alakası yok koçum millet 23 yaşında milyarder oluyor tek başına bir şey yok bunda
1 haftalık kazancım daha fazla
Profildeki yaşın doğru mu? Tl değil dolar olunca fazla geldi. Ne zaman oldu bu olay
2 hafta oldu
Zevklerin için 6 bin dolar harcayacak kadar cömertsin
Yok knki onlyfansta da para yedirttim erkekleri aşağılamayı seviyorum Femdom deniyor güzel hani araştır bak
Ee herif yakışıklı ondan verdik bu kadar
Model diyorum yani az bile
Ooooo yeni. Güzel bir kız mısın
Bakımlıyımdır
Sen bu yaşta böyleysen senin eline düşmemek lazım:)
Diyorsun ya 😃
Yaş 20 mi gerçekten
Bunlar benim için daha hiçbir şey
Evet 20 1 ay sonra 21
İstanbula geldiğimde bir kahve içelimde anlat bana😄
Senin 25 deki halin nasıl olur:)))
Düşünmek bile istemiyorum
İstanbul'da nerdesin
Hahaha senden uzak durmak lazım
Dursunlar bir zahmet kimseye zararım yok bana dokunulmadığı sürece
Kahve teklifime bir şey demedin
Hep böyle çapkın mısın