Cinsel Yaşam İlk gecede ne renk ve ne giyilmesini istersinizz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl Beyaz transparan nasil olur acaba ya da soft renkler İlk gecede ne renk ve ne giyilmesini istersinizz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seksi bir gecelik kırmızı ya da okyanus mavisi altına da siyah jartiyer olabilirdi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Turkuaz olmaz mı xbxjxhjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte okyanus mavisi ya da turkuaz aynı şey galiba 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok harika modeller var bi bakayım dedim de şimdi 😊 Yorumla Soran +1 yıl Dhsjshsjdhjddh Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bir şey giyilmesine gerek yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hxxkdhdjdhjdj peki Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı. Başka hiç Bi soru kalmadı dimi mnyak kadın 🤣 0 41 Yorumla Soran +1 yıl Neden ya bxnxdhjxjdjd Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Ya niye niye onu anlamıyorum. 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl E merak ettim erkeklerin ne hoşuna gidiyor diye hddjdhjddhhs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl O esnada o rengin önemi yok emin ol çünkü Bi kaç dk sonra, yok oluyor üsttünde n😊 Yorumla Soran +1 yıl Hdkddjdjdjjdsj peki Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Hadi yat uyu aldın cevabını 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yoo. Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Niye 🤣 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Senin amacın ne amacın 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Senin ne asıl hdjdhdjshs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl La bildiri gelip duruyor ne olsun istiyorsun onu merak ediyorum. Hayırdıt yakında evlilik mi var 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok da hazırlık diyelim hsnsshjshsjs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl 🤣Seni alan yaşadı şimdi den bunları düşünüyorsan 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ya mükemmel bir insanım da kıymet bilen yok Yorumla Soran +1 yıl Hdkddjkddjdj Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Olur inşallah öyle düşünme 🤣🤣 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yaş, kaç senin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 21, kısmet Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl İyi daha yaşın çok değil illa ki olur hayırlısını dile gönlünce yaşa 😊😊 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Bu arada, kırmızı iyidir 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam dikkate alicam zhzjzhzjjsjs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl 🤣🤣 Bu benim için geçerli başkasını bilemem Yorumla Soran +1 yıl Olsun hxkxxjxjjx Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl İsmin ne senin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Oho sende dhkssjjsjs Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Noldu konuşuyoruz, şurda konuşmak istemiyorsan söyle gideyim 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Uyu sen uyu hddjdhjdhd Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl İş var iş ne uyuması 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kaçta be niye uyumadinn Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Ben gece çalışıyorum mutfakta sabah 8 de bitiyor işim Yorumla Soran +1 yıl Ya aşçı misin Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hmm ne güzell severim Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yapmayı değil yemeyi seversin bence 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ikisini de dhsjhdjdhddsh Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Yürü git sen iki yumurta, kıramazsın, 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyosun hdjdhdjdhdhd Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Bilmiyorum tahmin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış tahmin Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Tamam evleniyoruz o zamam 🤣🤣🤣 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Fark etmez giymesede olabilir 😂 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siyah seviyorum, dantel veya tanga türü hoş olur 0 1 Yorumla Emre_22- +1 yıl Olabilir, temizlik tam olsun da Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen bana bi takip isteği atar mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep zhkzhdjsjdsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesine jdglşslglx Yorumla
mutiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kırmızı gecelik dantelli 0 2 Yorumla mutiniz +1 yıl Oooo zevkin muhteşem Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür ederim:d Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Şaka mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sana şaka olsun Yorumla Kamasutraaa +1 yıl Boy kilo nedir Yorumla Soran +1 yıl Napcan Yorumla Kamasutraaa +1 yıl Kasma kendini de söyle. Ona göre model ve renk önerisi belki Yorumla Soran +1 yıl Sen önerme Yorumla Kamasutraaa +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Siyah jartiyer 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Jartiyer 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beyaz ya da kırmızı 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Seksi bir gecelik kırmızı ya da okyanus mavisi altına da siyah jartiyer olabilirdi
Turkuaz olmaz mı xbxjxhjdjd
Tamam işte okyanus mavisi ya da turkuaz aynı şey galiba 😊
Çok harika modeller var bi bakayım dedim de şimdi 😊
Dhsjshsjdhjddh
bir şey giyilmesine gerek yok
Hxxkdhdjdhjdj peki
Başka hiç Bi soru kalmadı dimi mnyak kadın 🤣
Neden ya bxnxdhjxjdjd
Ya niye niye onu anlamıyorum. 🤣🤣🤣
E merak ettim erkeklerin ne hoşuna gidiyor diye hddjdhjddhhs
O esnada o rengin önemi yok emin ol çünkü Bi kaç dk sonra, yok oluyor üsttünde n😊
Hdkddjdjdjjdsj peki
Hadi yat uyu aldın cevabını 🤣
Yoo.
Niye 🤣
Senin amacın ne amacın 🤣🤣
Senin ne asıl hdjdhdjshs
La bildiri gelip duruyor ne olsun istiyorsun onu merak ediyorum. Hayırdıt yakında evlilik mi var 🤣🤣
Yok da hazırlık diyelim hsnsshjshsjs
🤣Seni alan yaşadı şimdi den bunları düşünüyorsan 🤣
Bence de ya mükemmel bir insanım da kıymet bilen yok
Hdkddjkddjdj
Olur inşallah öyle düşünme 🤣🤣
Yaş, kaç senin 🤣
21, kısmet
İyi daha yaşın çok değil illa ki olur hayırlısını dile gönlünce yaşa 😊😊
İnşallah teşekkür ederim
Bu arada, kırmızı iyidir 🤣🤣
Hmm tamam dikkate alicam zhzjzhzjjsjs
🤣🤣 Bu benim için geçerli başkasını bilemem