Arkadaşlar 2 hafta sonra evleniyorum. Çok ama çok utangaç biriyim. Lütfen insan eşinden utanirmi güvenmiyosun gibi şeyler demeyin çünkü çok guveniyorum sadece benim yapım bu değişemiyorum. Nikah yapicaz sadece sabahtan. düğün olmicak. Nişanlimin ailesinin aldigi gecelikler çok ama çok açık hepsi dantel iç gosteriyo ben asla ilk gece giyemem onlari. Acaba önerebileceğiniz daha iç göstermeyen ve süper mini olmayan gecelikler varmi? Nolur yadırgamayın saçmaladigimin farkindayim ama ben ilk geceden onlari giymektense evlenmem daha iyi diyorum o derece :(
Cevabın nedir?
+1 yılne giyersen giy 5 dk sonra anadan üryan olacaksın adam soyacak zaten o yüzden önemi yok.
sadece göz zevklensin hoş olsun diye gecelikler tercih ediliyor.
Madem utangaçsın duşunu alır bornozunu giyer geçersin odaya.
ilk gece yapmam diye tutturacaksan saten pantolonlu gecelikler var zaten çeyiz setinin içinde onu giyer uyursun.
zulmetme adama ilk geceden.
İlla panter necla ol demiyor bu orta hallidir www.ayyildiz.com.tr/...-saten-gecelik-428-31-B.jpg10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne olursa olsun, ilk gece için beyaz olmalı.
Sadık, temizlik be masumiyeti temsil eder.
Şöyle bişey olabilir.
Üstünde sabahlığı var.
https://i.hizliresim.com/aE8mG5.jpg43 Yorumla
Soran+1 yılBak bu nekadar da guzel. Bilerek mi yaptilar bilmiyorum ki sacma sapan gecelikler almislar. Ben de giymek istiyorum gecelik yani. Duş aldiktan sonra yemek falan yeriz yemekte gecelikle otursam çok mu sacma olur. Ya ben hic bilmiyorum bu isleri
Utanacak birşey yok fantazi geceliklerden birini giyeceksin mecburen eşofman ya da pijama giyecek olsan i gecenin uslubuna ters birde kocan anlamsız anlamsiz bakar utanmayacaksin gidip o gecenin tadini cikaracaksin çünki oyle bir gün omurde bir kere olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk gece olmak zorunda mi peki. Yani ben istemesem çok mu bozulur.
- +1 yıl
O kişinin anlayışına bagli ama ilk gecenin heyecanı başkadır bence sende anlayışlı olur uyum saglarsan eşine herşey daha güzel olur birde zaman geçerse korkuların artabilir hemen nikah veya düğünden eve gelip af edersin ise baslanmazki bir iki saat gecer heyecan gider ondan sonra
+1 yılaynen kasmaya gerek yok , onların istediği olmaz sen kendine gecelik pijama artık neyi seviyorsan onunla yat uyu :) sonuçta onları giyip giymediğini kim bilecek :D eşinde de az akıl varsa uyar bu dediklerimize
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
53Cevap
- 00 Yorumla
+1 yılDaha iç göstermeyen şeyler giysen bile o içindekileri eninde sonunda görmeyecek mi sanki? Ne bu kasıntı? Rahatına bak, olayları akışına bırak.. Çoğu zaman kadın yönlendirici olabilir. Bu gerginlikle daha da batırırsın benden söylemesi :D
15 Yorumla
Soran+1 yılO bunu bilerek benle evleniyo. Benim çocuklugunda yasadigim kötü olaylar var bundan dolayi çok içine kapanik biriyim insanlarla iletisim kurarken bile utaniyorum yargilamayin yani.
- +1 yıl
Seni yargılamak benim olayım değil zaten. Ben sana bu konuda yardımcı olma amacındayım. Dediğim gibi bu kadar kasmaya olayları daha karışık hale getirmeye gerek yok. İlk gece sendromu tüm kadınlarda yaşanır. Ama fazlası zararlı. :) Umarım seni anlayıp ona göre biraz daha sabırlı ve anlayışlı olacaktır. :)
Soran+1 yılSendromum falan da yok aslinda dus alip yemek yiyce birlikte en azindan dus aldiktan sonra geceligimi giyer oyle otururum yemege ama yemege oturulacak gibi degil ki arkadas bana aldiklari. Panter nejla geceligi hepsi mubarek
- +1 yıl
Yemekte belki farklı bir şey giyebilirsin. İlla sana aldıkları o abartılı kıyafetleri giymek zorunda değilsin. Ki zaten biraz daha üsturuplu bir şeylerle karşısında yemek yesen daha iyi olacak. Odanıza geçtiğinizde artık dilediğin şeyi giyersin. Farklı şeyler de deneyebilirsin zorla onları giyecek halin yok ya. :)
Soran+1 yılBen de işte usturuplu bir tarz öneren olur diye yazmistim
+1 yılsen tam bı malsın o zamn evlenme cocuga yazık ılerde aldatılır bu adam senı sonra erkekler kardeşim nıye benı aldattı evde kezban teyze dısarda geysalar olursa adama bırıncısınde gıtmez ıkıncısınde gıtmez ucuncusunde hop kucaklarında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternette rahatlıkla bulabilir ve sipariş verebilirsin kardeş, https://www.modanisa.com/ic-giyim.htm burda bazı şeyler var.
00 YorumlaYa sevdigin insanla sevisirken nasil bunlari dusunuyon yok orami yok burami gorcek. Ilk kez mi sevisiyonuz siz? Ne sacma soru abi bu
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez olmasa bundan bahsetmezdim heralde dimi
Soran+1 yılHayir yaşamadik. En fazla öpüştük neden bişey yasamadan evlenilmiyomu
- +1 yıl
Evlenilir tabide. Birbirinizlr yakinlasip ten uyumunu olcmek daha dogru olur diye dusunuyorum. Soruna gelince cok kafani takma. Etek giy. Rahatla ve sakin ol. Sonucta evlisiniz ve o seni sevdigi icin seninle evleniyo. Yani kasmaya getek yok. Zaten o anin buyusuyle hersey ilerler. Sen biseye muhtac kalmazsin. Sevismek ruhla yapilan biseydir o yuzden kasma. Rahat ol
Soran+1 yılYa benim soruyu asil sorma sebebim eve geçip dus. aldiktan sonra geceligimi giyerim sonra yemek yeriz diye düsundum. Bendeki gecelikler yemege oturulacak tarzda degil. Daha duzgun bir gecelik onersinler diye sordum
Soran+1 yılAlicam zaten güzel bir öneri olur diye açmistim soruyu
bunu buraya yazana kadar nişanlınla konuşşan ıkınız ıcınde daha dogru cozumu bulursunuz, şimdı ona da utanırım dıyebılırsın sen
27 Yorumla
Soran+1 yılUtanirim heralde hic konusu gecmedi ki
Soran+1 yılGecelikleri nişanlim almadi. Ailesi almis. Zaten nişanlim da biraz tutucu biri. Konusamiyorum onla bu tarz şeyleri ne tepki verecegini olçemiyorum. İlk o açsa konuyu utanmam yani konusurum da hiç açmadi
- +1 yıl
galeri.uludagsozluk.com/.../...-giymesi_112495.jpg bunlar nasıl :D
Soran+1 yıl10 numara 😂 kesinlikld giyecegim seyi buldun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılklasik giyinme, gecelik dantel vs yerine bir cicili kilot bir askılı body güzel olur (ama sütyen olmayacak)
10 Yorumla ne giyersen giy zaten üzzerinde en fazla 1 dk duracak
10 Yorumla
+1 yılilk geceden uğraşma zaten utancından yorganın altından çıkamıcan sorakilere sakla onları
10 YorumlaValla ben olsam "heriiiif sana bisey dicem" "de askım" "ben gece pijamalarımı giyiyorum uygunmudur" "uygundur askım hic sıkıntı yok" "tamam askım mucukkkk"
😂😂😂😂11 YorumlaGit bir iç giyim mağazasına milyon tane model var. Diz hizasında olup çok dekoltesi olmayan üzerinde sabahlığı olan bir model alabilirsin mesela.
00 YorumlaBak Şu Gaffur Pijamaları Var ya Onlardan Giy Ne Bu Diye Sorarsa Fantezşm Hayalimdi De Geçiştir :D
00 Yorumlacanim istedigini giyersin daha kapali gecelikte vardir ama 10 dk sonra esin cikarcak ustunden cirilciplak kalcan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok muhafazakar bir ailede mi yetiştin?
Sen Nasıl bir yaratıksın ya kusura bakma da
Bu dediklerini giyebilmek için can atan binlerce kız var ya
Nasıl olacaktı yani kocakarı donuyla mı gireceksin gerdeğe03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var sadece jartiyer olayi falan ilk gece bana çok fazla geliyo. Daha düzgün bir gecelik ariyorum önerisi olan olur diye sordum soruyu da nesi yanlis acaba
Cevap sahibi+1 yılGelinliğin altına zaten jartiyer giyiliyor.
Bunu sen bilmiyorsun
Soran+1 yılBen giymicem öyle bir zorunluluk yok yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Nişanlının ailesi gecelik mi aldı 😏 Nereli nişanlın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aşırı utangacım şu an aynı problem bende de var ama ben çözümü dini değerleri baz alarak çözdüm.. EŞİNE marifetnameyi okuttur kitap..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kapalı gecelik değil pijama da giysen en fazla beş dakika sonra üstünde hiçbirşey kalmaz ilk günden rahat olmazsan ileride sorunlar olur
00 YorumlaMantikli olarak sutyen bikini cik karşisina onlarida ileryen zamanlarda seks hayatinizi guzellestirmek icin giy
00 Yorumla
+1 yılOdaya gırınce utanman gececek merak etme ve bıseyde gıymene gerek kalmayacak
10 Yorumla
+1 yılSen kendi pamuklu ayıcıklı pijamanı giyin boşver daneli sateni😂😂
00 Yorumlasen boşver ilk geceyi, İLK AY bir şey giyebileceğini mi zannediyorsun
00 YorumlaSen onlari giymelisin o adami oyle elde tutarsin giycen ustte kiyafet olacak zaten kocan soyars eni bisey olmaz
00 Yorumlaİyi de zaten o da çıkacak sonuçta. Çok da önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiyin beyaz pamuklu kulot sutyenini bak rahatina bacim
00 Yorumla alışırsın zamanla ama neye alıştıysan onu giyersin zaten zamanla onlarıda giyersin mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kasmayın ya zaten finalde çıkacak
71 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah biz onu düşünemedikmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk gece onları giymen daha dogru sonra aranıza sogukluk girer
012 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz bisey icin sogukluk girer mi ki
Cevap sahibi+1 yılelbette girer çekingenliginide kısa sürede yenmezsen eger bir kaç ay içinde kocanın gözü dışarı kayabilir öncelikle kendini sakinleştir utanmanı yen
Soran+1 yılYahu o kadar değil ben sadece hayatimda ilk defa boyle bisey yasicam karsisina panter nejla gibi çikmak istemiyorum daha duzgun bir gecelik modeli ariyorum olay bu. Gözü niye. disari kaysin
Cevap sahibi+1 yılilerleyen zamandada utanırsan diye söyledim artı ilk gecede önemlidir adamın aklında hep kalır o an özel geceden normal giymek olmaz panter necla gibi çıkman adamın sana olan baglılıgını artırır yinede tercih senin sonuçta benim karşıma çıkmıyorsun :)
Soran+1 yılValla evlenince fikrim degisirmi bilmem ama ben giymem jartiyer falan ya
Cevap sahibi+1 yılbende sana söyle söyleyim kendi düşüncem ama erkeklerin yüzde 90 nıda aynı düşüncededeir bir kızın utangaçlıgı kabul edilir ama seksi camaşırlar giymemesi fantazi yapmaması kabul edilemez bunun sonucuda erkegin gözünün dışarı kaymasına ve aldatmaya gider ayrıcada o karıyada sinir olurum geçimsizlik başlar ilk günden tabi senin eşin bu fikirde olmaya bilir o zaman rahat edersin ama hiç sanmam onları aldıysa giymen için aldı karar senin iki hafta düşün ama bence sen şimdiden psikolojik olarak kendini hazırlamaya başla odanda tek başınayken onları giy dolaş antrenman yap bu arada yaşın kaç egitim durumun ne
Soran+1 yıl24 yaşindayim üniversite mezunuyum. Ya eşim giymemi çok isterse giyerim heralde tabi bunun için bozulmasin aramiz da benim anlamadigim sizin de gözunuz ne çabuk disari kayiyo öyle. Yani adam eşini çok seviyo sirf jartiyer giymedi diye mi aldatacak
Cevap sahibi+1 yıltürkiyede gözü kayanın haddi hesabı yoktur sen bir çevrendeki arkadaşlarına sor yaşın küçükte degilmiş ben 18 19 zannettim artık utanmaman lazım bazı şeyleride senin alakan olmasa bile ünide çevrende mutlaka görmüşsündür yani bu arada sadece bizim gözümüz dışarı kaymıyor kayan çok kadında war tek bizimki kaysa zaten kimseyle aldatamayız :) kastettigimde tek jartiyer degil daha neler neler göreceksin ne fantazi ister bilinmez ben genel manada söyledim ewlenince görürsün :) slında şuana kadar onları nişanlınla çoktan konuşmuş olman gerekirdi iki hafta kalmış dügüne
Soran+1 yılAbuk sabuk bir fantazisi yoktur inşallah. Özellikle bu sitedekilerinki gibi kölelik falan 😰
Cevap sahibi+1 yılyok o kadarda degil o milyonda bir :) zaten o kadarda çıkarsa arkana bakmadan kaç uçuk fantezileri kastetmedim dogy pozisyonu oral duşta salonda gibi şeyler yoksa kölelik cucklod swinger isterse adam direk boşanır başka yol yok :)
Soran+1 yılKesinlikle ertesi gün boşanma davası 😂
Cevap sahibi+1 yıl:) aynen fantazininde bir sınırı vardır ama bunun dışındakiler normal şeyler sende diger şeyleri çok abartma yani :) önceden nişanlınla cinsellik hakkında neler yapacagınızı konuşmuş olsaydın ilk geceye sakin girerdin biraz görücü usulümü oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence evlenme en iyisi ne mal siniz qmk yaa zaten kukunu görecek içine kadar girecek mesele dantelli iç çamaşırı mi yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel anlatayım geçende yaptım aynısını birisine özelden :D
00 Yorumla
+1 yılNe giysen giy farketmez bile 😃
20 Yorumla
+1 yılKadinligini kullanmak istemeyen bor kadin. İlginc.
32 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim sonrasinda kullanacam belki şu an stres yapiyorum çok mu anormal
- +1 yıl
İlk an cok onemli. Atesli olmalisin. Omur boyu mutlu olursun,
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey giymene gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecelikleri onun ailesimi aldı yani
25 Yorumla
Soran+1 yılEvett 😨
Cevap sahibi+1 yılAz değilmiş kim aldıysa
Gelinin o tarz şey giyeceğine nasıl karar vermişler
Soran+1 yılNe bileyim kaynanamın içinden sapık çıkmiş. Sen 55 yaşinda kadinsin nerden biliyon jartiyerleri tangalari yav
Cevap sahibi+1 yılOhooo bilmezmi ya
Hemde nasıl
+1 yılKendine uygun bişeyler al madem
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte hani belki önerir biri diye sordum soruyu. Yoksa alicaz heralde
- +1 yıl
gecelik al işte
Soran+1 yılModeli kastetmistim canim
+1 yılYuzune elek ger olsun bitsin 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral falan da mı yapmayacan adama
10 Yorumlazaten çıkacak ne bu çaba :D
00 Yorumla
+1 yılPjama giy altına gecelik sacmaladi. m shhdj
12 Yorumla- +1 yıl
@Jeronim3 şakaydı zaten bunu yapacak hali yok ? wehdg
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe ilk geceymiş arkadaş yahu
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPijama giy zaten devamı gelir
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@neolotr88 giysin giysin kocası halleder :D
Fazla abartıyorsun zamanla alısırsın
00 Yorumla
+1 yılkot tişört takıl sen :D
00 YorumlaDantelli külot giycen. Ne giycen baska
00 Yorumlailk gece için fazla plan kurmayın
00 YorumlaKilot dahı gıyme yanı 😄
00 Yorumla
+1 yılTabiki var iç giyim mağazalarına git bulursun
00 YorumlaBeraber asarsiniz rutin ol
00 Yorumla
+1 yılLatex bikini giy askito
00 Yorumla
+1 yılİlk gece bence bişi giymemelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılne giysen çıkartcan zaten :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa olsun olay benin için o degil başlangic onemli sonra rahat hissederim belki
- +1 yıl
hmm o zaman kat kat kışlık giy canım ;)
+1 yılbeyaz dantel takım giy. jartiyer de olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap
00 YorumlaGelinligin icine jartiyeri daya gitsin :)
10 Yorumla
+1 yılÇıplak ol külot falan giyme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gece hicbisey giyilmez gunah kizim
00 Yorumlakayak takimi giy...
00 Yorumlahiç bir şey giyme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sen kara carsaf giy
00 YorumlaHiçbir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz