Resimle paylaşırsanız sevinirim. Ben beyaz düşünüyorum.
Siz nasıl istersiniz?
Siz nasıl istersiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bence böyle birşey giymeli.
www.kesanpostasi.com/.../3560_2542-214x300.jpg
Güzel evet
www.google.com.tr/search
bu beni bitirebilir
encrypted-tbn1.gstatic.com/images buda güzel
Evet güzel
Kesinlikle beyaz olmalı. Beyaz masumiyet siyah asalet kırmızı şehvettir. İlk defa yapacagin için tüm masumiyetinle teslim olmalısın.. foto atacam birazdan :)
online.ayyildiz.com.tr/kapli-dantelli-bustiyer-takim-sutyen-ve-kulot-takimlar
Boyle bir şey güzel mesala
Aynen zevklisin. Bencede güzel.
Ben zevkimi beğeniyorum daha neler var bende bir bilsen :) ama ilk geceden sonra farklı renkleri de giymeli özellikle kırmızı siyah lila pembe mor
Giyilir zaten çok renk var evet
Bir şey soracam tanga giyer misin peki? İlk gece değil tabi sonralarda ilerleyen zamanlarda
Eşim severse giyerim ama tangayı pek sevmiyorum.
Devamlı değil tabi arada bir fantezi olarak. Peki sınırın var mi ilişkide eşine sınır koyar misin?
Evet. Anal olmaz.
Anala bende karşıyım hem dinen hem sağlık açısından :) peki oral?
Oral olabilir bilemiyorum
Oral olmalı zaten :) çok zevkli oral yapmak. Birde pozisyon felan lazim utanmamak gerekir
Vanilla beyazı jartiyer ama incecik 5 denye , gögüsler açık.. Üzerinde beyaz saten hafif yırtmaçlı gecelik.. Veya tam tersi kırmızı renk..
Siyah saten tül gecelik.
Birde anlamıyorum neden bu tarz sorular hep ilk gece ile başlıyor :D normalde hello kitty pijama mı giyiyorsunuz
Hiç giyme normal ol.
İlerde cinsellik sıradanlaşınca başlarsınız.
şu an erken.
Zaten 1 dkkada ilişki bitiyor hiç deymez
anlamadigim şey
8lk geceyi ne saniyosun?
Gelinlik indir 5 dakika sokup kızligi bozacak o kadar
Sabah kadar seks mi sanıyorsun?
Yasin kaç 15 mi
Ne diyosun ya ruhsuz. Utanmıyosun şu anlatışa bak ya git sorumdan
Benim yaşım 21 ama senin 32 olmasına rağmen senden olgun ve mantıklı olduğum kesin. Ruhsuz değilim. bir kendine bak ergenden betersin.
Kızlaaar şunu anlayın artık , ne giydiğiniz çok önemli değil , giydiklerinizi çıkarttığınızda nasıl göründüğünüz önemli olan. !!! Her erkek böyle düşünüyordur eminim.
Beyaz bir jartiyer ama vucuduna uyacak seski yapacak seksi bakışlar dudak bükmeleri de unutma
Kirmizi sutyen dantelli kilot ve kirmizi diz ustu corabi. ya da deri jartiyer olabilir
Sade olmalı gecelik., ilk geceden jartiyer olmaz :)
Hiç farketmez her türlü o elbiseyi parçalayacağım için önemi yok ;)
pijamanasını giysin uyuyalım ilk geceden önce zaten bir ilşkimiz olur illaki. evliliği beklemem asla.
c-string giy bide arkası yarı açık ipli jartiyer auuuuu
Hani su turk filmlerinde olur bekaz don dize kadar uzun olan o heycan ve merak uyandırıyor
ne fark edicek ki gecelik ya da jartiyer giyde rengide pembe olsa ne olacak mor. olsa ne ulen arkadas sanki jartiyerle seviscez :)
ilk gecemi olmak zorunda çuvalamı girdi zaman acele eden ecele gider benden soylemesi
Etkileyici olsa yeter.
ne farkeder yaaa sonucta çıkmıycakmı? kolay çıkan bişeyler giyse yeter benım için :)))
üsten büyük uzun bir gömlek altan sadece tanga :D
Beyaz ya da siyah jartiyer.
Jartiyer takimi siyah. Beni cildirtmaya yetiyor.
Nişanlılık döneminde ona sorarım nasıl severse öyle
ben evlenmicem ama fantazimi söyleyim deri tayt ya da etek olabilir
Gecelik daha iyi olur
Combo yapsan fena olmazdı hani
Sade olsunda ne olursa olsun. 😁😁😁😇
Siyah sütyen siyah külot siyah ince Külotlu Çorap
Seksi bisey gitsin yeter 😂😂
Jartiyer beyaz
Aynen aşağıda bir gizli paylaştı mesela o güzel ama daha hoşlarıda var tabi. Neden jartiyer neyi cazip jartiyerin?
Goruntusu cok seksi bide gelinligin altina o olur yani ana gecelikte olabilir gelinligi cikarip giyebilir
Duştan sonrada jartiyer giyinilebilir en iyisi öncesinde duş alıp temiz giyinmek
Aynen oyle ;)
jartiyer
Giymesı gerekmıyo muydu lan ilk gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar