Eşini orgazma ulaştıramayan yeterince tatmin edemeyen eş boşanma sebebi midir?

Eşini orgazma ulaştıramayan yeterince tatmin edemeyen eş boşanma sebebi midir?
Abicim evlilik sadece seks oyunu değildir. Sürekli biri boşalacak diye de bir kural kaide yok. Bu gibi sorunlar yaşandığında mutlaka çözümü de vardır.
Öncelikle bu soru için beyefendiye teşekkür edelim. Teşekkürler
Şöyle bir algı ve söylem çok yaygın.
-Ebru ne yaptınız o işi?
-Şekerim erken boşalıyordu boşanıyoruz.
-Boşalıyor musunuz? İyi bari
-Hayır boşanıyoruz.
-Neden?
- E Erken boşalıyor.
-Kızım ne demek erken boşanıyor. Sen boşuyorum demedin mi?
- Offf bee erkenden boşalıyor 30saniye sürüyor. E Kamuran eniştenin 32 yıldır 10 saniyenin üzerine çıktığını görmedim.
hahahahaha
Şaka bir yana. Erken boşalma boşanma nedeni olmamalı. Yeter ki erken boşalan da partneri de durumu çözüme kavuşturmak istesin. İnanın gerisi çözülür. Çözümsüz vakkalarda bile bir çok yöntem ve çıkış yolu var.
Lütfen keyifli ve uyumlu bir birlikteliğiniz varsa ERKEN BOŞANMA ":D" gibi bir sebepten yakmayınız (!)
Saygılar
Tebrikler çok güzel yorum yapmışsınız 👏👏👏
Hayır boşanma sebebi. Bir erkek yatakta ne kadar güçlü ve baskın karakterli olursa, vahşi olursa, hayvan olursa kadının performansını da o kadar arttırır. O vahşilik ve hayvanlık bende fazlasıyla var. En isteksiz kızı zevkten dört köşe edip şırıl şırıl boşaltıyorum bu hayvanlığımla.
Bu konuda anlaşıp boşanan var mı ya? Ya ömür boyu o sıkıntıyı çekiyor ya da çekişmeli gider ama nasıl kanıtlayacaksın işin zoru orası 😄
Kanıt zor da başka şeyler der şiddetli geçimsizlik diyorlar genelde 😄
Hayvan gibi de şey yapmamalı ama isteksiz de olmamalı arasını bulsunlar onu da biz mi öğreteceğiz 😄
Beni alan yaşadı da milleti bilemem 😄
Bir kere de kızlar alsın ben durayım durduğum yerde 😂
Gerçek hayata dönüyorum hemen 😄
Aferini kaptım 🥳
kötü performans değil ama bencil ve ilgisiz ise boşama sebebidir
Cevap
10Cevap
Tatminlik tek yönlü, tek uzuvlu değildir. Eller, diller, bedenin her yeri birbirine denk, birbirine yakın olmalı. Ve bir çok oyuncak varken tatmin olmamak biraz güç olur. Yeterki açık görüşlü ve konuşmaya hevesli olunsun.
İki taraf da hevesli olursa ilişki güzel gider tek taraflı olmamalı
Sebebi boşanmadır. Bu kadar kendine yüklenmemeli insan kişisi belki sorun karşı taraftadır :D
Bir tarafta sorun olduğu kesin ama 😄
Sorunlu olan boşansın sjsj
Diğerleri de cinsel hayatlarına devam etsin sjsns
Tabii ki 👌
Yani çaresi mutlaka vardır bulmak lazım hemen boşanmak olmaz
Kötü performans sergileyen eşe, sana iyi hissettirecek ve zevk verecek şekli anlatırsan anlayacaktır..
Olmadı birkaç pozisyon denenir, o da olmadı fantezi denenir..
Hemen boşanmak olmaz, önce partnerin seni iyice tanımalı sende onu tabi.. Çünkü sekste yıllardır tanıdığın kişinin bile farklı kişiliğini görebiliyorsun..
Seks için yeniden tanışılmalı
Öf tabi ki boşanma sebebidir. Kötü cinsellik evlilikte bir insanın başına gelebilecek en kötü şey.
Yatakta panter olanı bulmak lazım 😄
Bunu bu memlekette söylersen topa tutarlar adamı 😀
Ama insan yatakta en iyisini aramalı seçici olmalı 😄
Bence degildir, farklı yöntemler denemelisin
Evli değilim ben 😄
Onun bile doktoru var her sey yatak odasi değildir hemen boşanmak olmaz
Haklısın 🙄
🙄haklıyım
Haklısın. 🙄
🙄aynen jsksjs
🙄aynen jsksjs
Yol yordam öğretebilirsin boşanma sebebi olmaz bence herkes bilirkişi olmuyor
Orası öyle de kimisi un çuvalı gibi serilip tepkisiz kalıyor ya ondan dedim
Bekarım evlenirsem böyle bir şey yaşarsam konuşurum 😄
Temel sebep olmasada buyuk bir etkisi olur. Kadin ya da erkek farketmez omrunun sonuna kadar basarisi bir deneyim yasamaya mahkum olmak kotu bir durum.
Eş bulmuşum orgazm edemiyo diye boşıcam ha
Yok öyle
sevişmeyen isteyen kadın yok ülked dertleri seks değil
sadece para yemek
ilgi görmek
baba evinde görmediklerini yaşamak
Bunun için boşanılırsa o ilişkinin sadece cinsellik üzerine kurulduğunu düşünürüm
Bir çaresi vardır elbet elini dilini vb birçok şey ile destekleyebilir olayı çözebilirsin
yanii en son çare boşanma olmalı. önce sorunu bulup üstünde yoğunlaşması gerek ciftlerin
Surekli kötü performans ise kanunende bosanma sebebidir tabiki
Kötüden kasıt kime ve neye göre 3 dakika seks yapınca arşa çıktığını zanneden de var
ya kanıtla derlerse ne oluyo onu merak ettim duruşma salonunda performansmı gösteriyorlar
Yalnız gife düştüm 😅
Normaldir 😄
Kanunen evet
Vicdanen bilemiyorum
tatmin yoksa iki tarafta birbirini boşayabilir
Hayır
Evet olabilir