Evlilik size göre cinsellik olmadan ilerler mi? Cinselliğin olmadığı evlilikler bitmeye mahkum mudur? Eşlerin yatak performansının yetersiz olması, boşanma sebebi midir?
Eşlerin yatak performansının yetersiz olması, boşanma sebebi midir?
bu sebeple boşananlar var, tabi araya bir aldatma seansı sıkıştırmadan olmaz. ayrıca daha önce benzer bir konuda bir şeyler yazmıştım şuraya bırakıyorum mutlaka bunlara dikkat edin bir göz atın umarım size de fayda sağlar. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevişme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu süreç önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingil deve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyor elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy kompleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu psikozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hırpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; ağzınızdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.