Cinsel Yaşam Cinsel ilişki yaşadığınız yasak biri oldu mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Cinsel ilişki yaşadığınız yasak biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır olmadı bazı çizgiler vardır dokunulmaz aşılmaz 9 12 Yorumla ironiq +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ironiq maalesef evli nişanlı dinlemiyor bazı insanlar yapıyorlar kabul ediyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyumak istiyorum ya🥲uykum var Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İronik kuzeninle yapmışsın hala yalakalık pisindesin Yorumla ironiq +1 yıl Hadi ya Yorumla Wtzkz +1 yıl Sende çürümüşsün böyle diye diye senin normal belki olmamıştır Yorumla ironiq +1 yıl Sen bu ablayı takma iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl @ironiq itiraf et yürekli ol biraz Yorumla ironiq +1 yıl Ben sana hikaye uydurdum sende dinledin sende hikaye anlattın bende dinledim o kadar Yorumla Soran +1 yıl @ironiq kesin öyledir neyse sen yalakaliga. Devam et Yorumla ironiq +1 yıl Sende hikayelerine devam et Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Bir kere evli biriyle yapmıstım ama sonradan öğrendim evli olduğunu çok iyiydi unutamıyorum. 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. şimdiye kadar yaşadığım bütün ilişkiler yasak ilişkilerdi. hiç sevgilim olmadı. 1 0 Yorumla
Gezgin_Tatilci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Evet 2 farklı kişi. Biriyle devam ediyoruz 4 yıldır, diğeriyle 1.5 yıl fu. ckbody olduk 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Teklifte bulunan oldu ama her kuşun eti yenmez 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oldu 11 8 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi akrabam Yorumla Soran +1 yıl İyi cesaret kuzen mi 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detaya girmim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu sev bulayım seni Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Bi kaç soru sorabilir miyim takip eder misin Yorumla tradermathh +1 yıl Kuzenin mi Yorumla barmennn11 +1 yıl kac yaslarında idin pekı Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. maalesef evet yaşanması gerekiyordu yaşandı 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Üf olmaz mı? Çok uzun buraya sığmaz o konu. 0 0 Yorumla
Gökhan52_Unye Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Evli bayanla oldu. Anlik gelisti. 0 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Oldu ama zevkide yüksek oluyor 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı Evli birisiyle birlikte olmadım 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet oldu hala fırsat buldukça yasiyoruz 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yasamadim 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet olmuştu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır olmadı bazı çizgiler vardır dokunulmaz aşılmaz
Kesinlikle 👍
@ironiq maalesef evli nişanlı dinlemiyor bazı insanlar yapıyorlar kabul ediyorlar
Ben uyumak istiyorum ya🥲uykum var
İyi geceler
İronik kuzeninle yapmışsın hala yalakalık pisindesin
Hadi ya
Sende çürümüşsün böyle diye diye senin normal belki olmamıştır
Sen bu ablayı takma iyi geceler
@ironiq itiraf et yürekli ol biraz
Ben sana hikaye uydurdum sende dinledin sende hikaye anlattın bende dinledim o kadar
@ironiq kesin öyledir neyse sen yalakaliga. Devam et
Sende hikayelerine devam et
Bir kere evli biriyle yapmıstım ama sonradan öğrendim evli olduğunu çok iyiydi unutamıyorum.
şimdiye kadar yaşadığım bütün ilişkiler yasak ilişkilerdi. hiç sevgilim olmadı.
Lan noye yasak iliski yasiyim * istedigimi direk soylerim.
Evet 2 farklı kişi. Biriyle devam ediyoruz 4 yıldır, diğeriyle 1.5 yıl fu. ckbody olduk
Teklifte bulunan oldu ama her kuşun eti yenmez 😂😂
Oldu
Kimdi
Bi akrabam
İyi cesaret kuzen mi 😊😊
Detaya girmim 😅
Soruyu sev bulayım seni
Bi kaç soru sorabilir miyim takip eder misin
Kuzenin mi
kac yaslarında idin pekı
Oldu tabiki... senin oldumu kimdi... konusalimmi biraz
Hemşireyim hastamla yaşadım
maalesef evet yaşanması gerekiyordu yaşandı
Üf olmaz mı? Çok uzun buraya sığmaz o konu.
Evli bayanla oldu. Anlik gelisti.
Oldu sizin oldu mu merak ettim
Oldu hemde nasıl oldu
Olmadı Allah'a sonsuz şükür.
Okadar yoklukta değilim
Oldu ama zevkide yüksek oluyor
Hayır olmadı Evli birisiyle birlikte olmadım
Evet oldu hala fırsat buldukça yasiyoruz
Evet oldu
Olmadi
Yasak biri derken
yakın akraba oldu