Cinsel Yaşam Hiç yasak ilişki yaşadınız mı (duygusal veya cinsellik)? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Güncelll Hiç yasak ilişki yaşadınız mı (duygusal veya cinsellik)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yok hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ikimizin de isteği ile ensest yaşadım maalesef keşke olmasaydı 1 5 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kiminle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kardeşim ile Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Çüş ama kaç yıl önce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun zaman önce sadece yüzeysel daha sonra ne konusu açıldı nede başka bir şey oldu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Açılmasın da zaten Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vay vay burada neler varmış böyle 😅 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Vallahi ya😄 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet evlşiydi 3 28 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Reel mi sanal mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Reel Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İlişkiniz ne boyuttaydı duygusal mı cinsellik mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsellik Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nerden tanıştınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Instagram Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Konu nasıl oralara geldi hala devam ediyor mu ilişkiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır bitti Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İstanbul mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yaşlarınız kaçtı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 25 ben 35 oo Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sadece cinsellik üzerine ilişkide seni çeken neydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onun şeyii Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Baya dürüstsün😄. Ne kadar sürdü ilişkiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 2 yıl kadar Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ohaaa baya sürmüş sonra başkasıyla böyle bir ilişkin oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet oldu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nerde buluşuyordun otelde mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Araba otel günlük ev Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl şu an birisi var mı hayatında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Varr Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Aynı anda başkalarıyla da görüşüyor musun tek kişi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tekim Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Güzel birisi misin? Bununla nerden tanıştın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet, buradan Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Vayyy. Yine mi evli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşadım 2 9 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Evli miydi ve sen başta bunu biliyor muydun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şöyle söyleyeyim evli adamdan olmaz. Bende yaptım bir hata Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aşık olmadım ama Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Duygusal mı cinsellik için mi yaşandı ilişki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkinci seçenek Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm İstanbul mu yaş farkınız fazla mıydı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş farkı fazla Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yaşlarınız kaç seni çeken ne oldu? Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Burdan mı tanıştınız Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sanal işte 2 13 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Evli olduğunu biliyor muydun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Neden evli biriyle ilişki yaşamayı istedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlgimi çekti Sen yaşamadın mı hiç Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen gizlisin ben değilim😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ee yani Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Detay veremiyorum o yüzden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşadın yani Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nötr cevap veremiyorum burada ne olumlu ne olumsuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse anladım ben Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sen neden gizlisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alışkanlık Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl İyi bakalım. Hala görüşüyor musun o kişiyle? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yaşadım 1 27 Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Nerden tanıştın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli bir kosumuzdu aynı binadan Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Tek seferlik mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 yıl surdu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Duygusal bir ilişki miydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsel sadece eşi 4 ayda bir geliyordu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Yaşlarınız kaçtı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23 ben 29 o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyüktü benden Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Neden bıraktınız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Taşındı yurt disina Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Güzel miydi bari Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel ve sexydi tecrubeside cabası sexe aç olusu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Kadınlardan korkulur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İkna ettikten sonra sıkıntı olmuyor yani Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Apartmanda kimse şüphelenmedi femek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok tek daire ya her kat ondan sıkıntı olmuyodu Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ailenle mi yaşıyordun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen ona gidiyordum bazen araba ile aliyodum Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Hımmm gece gitmek sıkıntı o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gündüz oluyodu zaten şüphe çekmemek icin Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sonra hiç yazışmadınız mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Sonra bakşası oldu mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Arkadaşın eşi Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Ohaaa sen baya baya tehlikelisin. Nasıl teklif ettin çok ters tepki alabilirdin Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. yaşadım 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Oral sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yok hayır
ikimizin de isteği ile ensest yaşadım maalesef keşke olmasaydı
Kiminle
Kardeşim ile
Çüş ama kaç yıl önce
Uzun zaman önce sadece yüzeysel daha sonra ne konusu açıldı nede başka bir şey oldu
Açılmasın da zaten
Vay vay burada neler varmış böyle 😅
Vallahi ya😄
Evet evlşiydi
Reel mi sanal mı
Reel
İlişkiniz ne boyuttaydı duygusal mı cinsellik mi
Cinsellik
Nerden tanıştınız
Instagram
Konu nasıl oralara geldi hala devam ediyor mu ilişkiniz
Hayır bitti
İstanbul mu?
Evet
Yaşlarınız kaçtı?
25 ben 35 oo
Sadece cinsellik üzerine ilişkide seni çeken neydi
Onun şeyii
Baya dürüstsün😄. Ne kadar sürdü ilişkiniz
2 yıl kadar
Ohaaa baya sürmüş sonra başkasıyla böyle bir ilişkin oldu mu
Evet oldu
Nerde buluşuyordun otelde mi
Araba otel günlük ev
şu an birisi var mı hayatında
Varr
Aynı anda başkalarıyla da görüşüyor musun tek kişi mi
Tekim
Güzel birisi misin? Bununla nerden tanıştın?
Evet, buradan
Vayyy. Yine mi evli
Hayır
Yaşadım
Evli miydi ve sen başta bunu biliyor muydun
Şöyle söyleyeyim evli adamdan olmaz. Bende yaptım bir hata
Aşık olmadım ama
Duygusal mı cinsellik için mi yaşandı ilişki
İkinci seçenek
Hımmm İstanbul mu yaş farkınız fazla mıydı
Yaş farkı fazla
Yaşlarınız kaç seni çeken ne oldu?
Burdan mı tanıştınız
Sanal işte
Evli olduğunu biliyor muydun?
Evet
Neden evli biriyle ilişki yaşamayı istedin
İlgimi çekti
Sen yaşamadın mı hiç
Sen gizlisin ben değilim😉
Ee yani
Detay veremiyorum o yüzden
Yaşadın yani
Nötr cevap veremiyorum burada ne olumlu ne olumsuz
Neyse anladım ben
Sen neden gizlisin
Alışkanlık
İyi bakalım. Hala görüşüyor musun o kişiyle?
Yaşadım
Nerden tanıştın
Evli bir kosumuzdu aynı binadan
Tek seferlik mi
1 yıl surdu
Duygusal bir ilişki miydi
Cinsel sadece eşi 4 ayda bir geliyordu
Yaşlarınız kaçtı?
23 ben 29 o
Büyüktü benden
Neden bıraktınız
Taşındı yurt disina