Evli sevgilisi olan ya da yakın akraba tarzı birileriyle yasak ilişki yaşadınız mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yengem ve yeğenimle. Yengemle cinsellik yeğenimlede hem sevgili olduk hem cinsellik yaşadık
hımm analı kızlı modelı yanı
İkisininde birbirinden haberi yok. Yeğenimin yaşıda küçük ve bana aşık olmuş bende karşılık verdim sevgili olduk sevişiyoruz
oda ııyımıs kac yasında kız ve annesı
Kız 16 ben 29 anasida 34
fenaa hangısı daha ateslı
İkiside
hımm demek genlerı anneden gecmıs hangı sehrın kadını bunlar
Abinin eşini mi yoksa amca dayı eşi mi
Abimin
Trollemiyosun dimi 🙃
Yoo ciddiyim
Yengenin düşüncesini tahmin edebiliyorum, başkasına verip adım çıkacağına kaynıma verir güvende olurum demiştir
@COLDHERO guzel ortam ama hem kızı hem anası aboo
Evet eve rahat girip çıkan sen varsin hem bekarsın senin de ihtiyacın var yani kimse anlamaz dediydi
Fikfikte zirve diyosun 🙃
Burada hatanın çoğu abinde gibi aga evliysen eşini doyuracaksın öyle evde otursun iş yapsınla olmaz olamaz
Şehir dışında çalışıyor 3 ayda bi geliyor bi kaç gün kalıyor ama yapamiyormuş memnun degilmiş yengem
3 ayda bı gelen ztn yoktur
Evliliğin yüzde 80 i cinselliktir öyle ayda yılda bir olmaz yengene hak vermiyo değilim
Dikkat et kızıyla da seviştiğini öğrenmesih
Yok şu an o evde bizi kızıyla geziyor sanıyor ama biz gezdik dolaştık şimdi benim eve uğrayacagiz gezerken beni çok azdırdı biraz takılıp abimin eve geçeceğiz şu an evime gidiyoruz
Okul kapalıyken yanıma aldım çalışmak harçlık kazanmak istedi hemde rahat oluruz dedi iş yerimde sadece ikimiz çalışıyoruz ve sürekli öpüşüp sevişip duruyoruz birlikte romantik yemek yapıyoruz birbirimize gerçekten çok aşığız ve gerçekten onu çok seviyorum aşığım
Aman ha kendini kaptırma fazla
Bi zaman sonra bitirmek ister psikolojik olarak yorar seni
Koynumda sürekli ağlıyor beni bırakma yalvarırım bırakma sana çok aşığım falan diyip durmadan uzun uzun ağlıyor
Umarım sert sevişiyosundur onunla
Ula bir elin yağda bir elin balda
Yeğenimleydim biliyorsun o yüzden yazamadım. Pek sert yapmadık soft sert karışık yaptık bugünde
Hımmm aralık vermiyorsun anladığım kadarıyla
Yok yaşamadım istemem de
rısk lı
Riskden değil sevdiğimi altadmam sevgim biterse ayrılırım
aynen mantıklı
Eski kaynana adayı ile yaşadım
aboov demekkı genc evlenmıs
Evet öyle
fena zevklı olur ama hangısı daha ateslıydı kızı mı annesı mı
Kızını bilmiyorum dokunmadım
hadı be ben olsam tadardım kızını da
Yok bilinç seviyesi gelişmemiş dişiye dokunmam
kac yasındaydı kı
23 tü o zaman ama kafası çocuk yapıdaydı peşimden koşturayım diye uğraşıyodu
klasık turk kızı yanı
Fazlasıyla klasik türk kızıydı
annesı nasıldı pekı
Yasak aşk yaşayasın var gibi
yaptım bende nısanlı bıryle
Eski damat adayı ile yasak aşk yaşadığını tam olarak kabullenememişti ama istekliydi sabahlara kadar devam ediyoduk
Niye aldattığını söyledi mi yoksa safi azgınlıktan mı
nısanlısı da aldatmıs onu ondan senın kaynana evlımıydı bekar mı
Bekardı gerçi evli olsa da fark eder miydi kararsızım
Kız haklıymış aga eleman bir çok pussyinin tadına bakacak kız tek dickle idare edecek var mı öyle dünya
aynen yok kadının aldatmasının altında bıseyler var hep bızım gıbı değil onlar
Yazılımları sıkıntılı bir yerde takılıp error veriyo error vermezse de error verdiriyo zorla
Alayı hastalıklı ya
ewt hasta cok
Öyle tiplerle seks hiç tat vermiyo
utangac masum olacak yanı
Yook o da değil, seks i bilen erkek vücudunu tanıyan akışına göre hareket etmesi yeterli
evet olgunlasınca kadın utanması kalmıyor ve zevk ıcın herseyı yapıo 30 uzerı kadınlar
30 dan sonra kırmızı bayrak olma olasılığı yükseliyo ama damarı tutana kadar normal sonrası kırmızı bayrak
aynen 30 cızgı gıbı
İşin aslı olması gerektiği gibi seks yaşanılacak kadın bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor
Abazalar yüzünden seks i tukaka olarak görüyolar aslında seks duyguların en üst seviyede yaşanmasıdır
mahalle aile baskısı yuzunden yoksa her kadın fena
Kesinlikle, duygularının uyuştuğu konuşmadan anlaşabileceğin bir hatun bulup ömür boyu ayrılmayacaksın her şeyi en üst seviye de yaşarsın ama erkeklerin çoğu duygularını yönetmeyi bilmiyo bilincinide yükseltemiyo ve kadınlara adeta kuyruk oluyolar çünkü nasıl arayacaklarını bilmiyorlar,
kımse kımsenın kıcını kaldırmasın yanı
Bir kadına yönelip onu yükselteceklerine kadına genç yaşında travma yaşatıp kırmızı bayraklı olmalarına yol açıyorlar ama kadınların hatrı sayılır derecede büyük kısmı da özgür kadın eşit kadın safsatalarına kanıp kendi kendilerini kırmızı bayraklı yapıyolar
Emek verilen kadın nankörlük yapıp haddini aşıyosa poposuna şefkat şaplağını patalatıp haddini öğreteceksin haa anlamadı mı yatağa atıp nefessiz inleteceksin
aynen it yerıne koyacaksın yatakta her tur kötulugu aşagılanmayı yapacaksın
Aynen öyle kim ne derse desin kadınların yüksek çoğunluğu aşağılanmaktan zevk alıyo
aynen senın kaynana sordu mu kızını hıc yapıp apmadıgınızı
Kızına sormuştur onu yani yapmadığımı biliyodu
Önceleri çok peşimden koştu ben anlamamazlıktan geldim sonra biraz yoklama çektim ık mık yaptı bi süre sonra inlemeye başladı
Sonrasında ayar etti beni kızına anlattım olanları biraz atraksiyon yaşadım ama inletmeye devam ettim
hımm her fantezıye de acıktır olgun herseyı denedın mı ustunde anal oral agıza bosalma falan
Araya hiç yanaşmıyodu ama hunharca ağzına boşaldım
fızık nasıldı bakımlı zayıf mı balık mı
kızı da olgun olacakdı ıkısını aynı yataga atacaksın aslında
Bu kadarı da milletin gözü önünde konuşulmaz bro😉
aynen ta kıp et madem
Whatsapp grubu gibi başka gruplara davet edilsenız? ↗
bu srou benım
Evlı cok oldu
sen evlı bekar
Evli ile çok daha keyifli oluyor dimi? 😎
Evliyle gizli bi iliskim oldu
adrenalınlı yanı sen evlı bekar