Cinsel Yaşam Bir erkeğin aklına cinsellik sürekli geliyor mudur? Sevvalldd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bir erkeğin aklına cinsellik sürekli geliyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Olur mu öyle şey canım? Uyurken aklımızdan çıkabiliuor mesela 🤣 1 0 Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Uyaran çok abla o yüzden, istagrama giriyoruz, mayolu fotolar, maçlara bakalım diyoruz yanda reklam çıkıyor mutsuz anneler seni bekliyor, yani heryerde uyaran bombardımanı erkekler için, aklında yokken canın çekiyor. 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Erkekten Erkeğe değişir.O kadar çok etken ve değişken şey var ki. Net cevabı herkes kendine göre verir. Genelleme yapmak imkansız. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Vücudunda salgılanan hormonlarına bağlı olarak değişiyor. Bazılarında gerçekten hastalık seviyesine ulaşmış 0 0 Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Türk erkeğinin kafa yapısı ; Gülüyor kesin verecek. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet ya bıktım bu cinsellikle ilgiden bugün taş oldu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır sadece bazı zamanlar çok istiyorum oda geçiyor 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne alaka tobe estağfurullah genelleme yapmak gereksiz 0 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç çıkmıyor bile olabilrir sevi*rken bile aklında olabilir :) 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libido ile ilgili, benim aklımdan çıkmaz. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. gelmemesi için tek bir sebep yok 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir. Benim hep var aklımda 0 0 Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sürekli aklımda her gün sabah akşam canım istiyor 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hic cikmazki gercek bir erkekde 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. seksi bir kadın etrafındaysa düşünüyordur 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Mutlaka gelir yaratılış gelmezse sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sürekli gelmez ki hadda cinsellik kadınlar için daha önemli ama erkekler bunu dışa vuru 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim 24 saat aklimda 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok daha neler dermişim adnadsasdad 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet hele birde güzel cilveli birini görünce 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Geliyor tabikide 2 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. EVET 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. benim geliyor 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hıc cıkmıyor ki 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Olası bir ihtimal. 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Geliyor 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 8 gün 25 saat 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Her daim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Olur mu öyle şey canım? Uyurken aklımızdan çıkabiliuor mesela 🤣
Uyaran çok abla o yüzden, istagrama giriyoruz, mayolu fotolar, maçlara bakalım diyoruz yanda reklam çıkıyor mutsuz anneler seni bekliyor, yani heryerde uyaran bombardımanı erkekler için, aklında yokken canın çekiyor.
Erkekten Erkeğe değişir.
O kadar çok etken ve değişken şey var ki. Net cevabı herkes kendine göre verir. Genelleme yapmak imkansız.
Vücudunda salgılanan hormonlarına bağlı olarak değişiyor. Bazılarında gerçekten hastalık seviyesine ulaşmış
Türk erkeğinin kafa yapısı ; Gülüyor kesin verecek.
Evet ya bıktım bu cinsellikle ilgiden bugün taş oldu
Hayır sadece bazı zamanlar çok istiyorum oda geçiyor
Ne alaka tobe estağfurullah genelleme yapmak gereksiz
Hiç çıkmıyor bile olabilrir sevi*rken bile aklında olabilir :)
Libido ile ilgili, benim aklımdan çıkmaz.
gelmemesi için tek bir sebep yok
Kişiye göre değişir. Benim hep var aklımda
Evet 7/24 geliyor güzelim 🌹
Gündüz den geceye kadar evet
Sürekli aklımda her gün sabah akşam canım istiyor
Hic cikmazki gercek bir erkekde
seksi bir kadın etrafındaysa düşünüyordur
7 24 online kanka
Mutlaka gelir yaratılış gelmezse sıkıntı
Erkeğin aklı cukundedir derler 😅
Hepimizin değildir bence
Sürekli gelmez ki hadda cinsellik kadınlar için daha önemli ama erkekler bunu dışa vuru
Benim 24 saat aklimda
Yok daha neler dermişim adnadsasdad
Benim aklımdan neredeyse hiç çıkmaz
Evet hele birde güzel cilveli birini görünce
Geliyor tabikide
EVET
benim geliyor
Hıc cıkmıyor ki
Olası bir ihtimal.
Gelmez
Geliyor
Sürekli olmasa da saniyede bir gelir. :)
Çıkmaz ki aklından
8 gün 25 saat
Her daim