1) erkekler ne sıklıkla cinsellik düşunür veya mastürbasyon yaparlar kisiden kisisye degistigini biliyorum ortalama bisey soylerseniz.
2) ya da bi sure bosalamayinca en ufak bir seyden tahrik mi olursunuz
3) zevk sıvısı gelince duygusuz cinsel istek oluşuyo yani sevgilisini arzulamak falan degil ((yani bu dedigimin haricinde))
sehvet duydugunuz kadina asik olur musunuz ya da onu severmisiniz ya da tam tersi
Bence aşk şehvetide dogururda..
2) ya da bi sure bosalamayinca en ufak bir seyden tahrik mi olursunuz
3) zevk sıvısı gelince duygusuz cinsel istek oluşuyo yani sevgilisini arzulamak falan degil ((yani bu dedigimin haricinde))
sehvet duydugunuz kadina asik olur musunuz ya da onu severmisiniz ya da tam tersi
Bence aşk şehvetide dogururda..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Hiç vaktim olmazsa günde 1 defa yapmam lazım fazla spermi atmak gerekiyor. Vaktim olursa günde 3 güzel oluyor hoşuma gide gide
Peki duygusuz cinsel istek olusuyo dedim
Bunun haricinde
Sehvet duydugunuz bir kadina asik olur musunuz
ya da tam tersi
1 in cevabını yazmışım zaten
2) Evet boşalmayınca daha çok tahrik oluyorum
3) aşık şehveti doğurur o kesin ama tersi konusunda emin değilim. Zaten aşık olabileceğim biriyse şehvetten sonra aşk olabilir bence
Tesekkur ediyorum
2 güne bir canın isterUzun süre yapmayınca ortada bişey yokken kalkarEvet arzuladigin kisiye baglana bilirsin
erkekler her an her gün cinsellik düşünür. boşalsın boşalmasın en ufak şeyde tahrik olur.
Peki 3. Sorum
her şehvet duyduğumza aşık olmayız
Vallahi ben 40 yaşındayım her gün 3 veya 4 kez yapıyorum elimde deyil vallahi billahi.
Kimisi günlük kimisi 2-3 günde bir kimisi günde 2-3 defa kimisi hafta 1-2-3 değişiyor
Peki 3. sorum
Abaza değilim kimseye dm den yürümüyorum ama benim cihaz her zaman hazır olda her daim dik uzun süre boşalmayınca zaten gece rüyalanıyorsun
Peki bu 3. Sorum
zevk sıvısı gelince duygusuz cinsel istek oluşuyo yani sevgilisini arzulamak falan degil ((yani bu yasadiginiz olay haricinde))
Ilginizi ceken guzel tatlı vs.. ona aşık ya da onu severmisiniz (bu sehveti de dogurur tabikide)
Yani eger oluyosaniz bunda ask duygusu sehvete gore biraz daha mi agir basar
En baştan cevap vermek gerekirse
1) cinsellik hep düşünülür istek ve arzu hep yüksektir kimisi dışarıya belli eder kimisi içinde yaşar hafta 1-2 kez yapanda olur 4-5 kez yapanda dediğin gibi kişiden kişiye değişir
2) dediğim gibi bi süre boşalmayınca zaten kendini belli eder en ufak şeyden dimdik olur ya da dolunca gece rüyalanır
3) zevk sıvısı dediğin sperm mi? Yine bu cinsellik ve aşk konuları kişiden kişiye değişir ama birlikte olduğu kişiyi arzular düşünür mastta yapabilir
Evet sperm
Sperm gelmesi tam açıklar mısın anlayamadım?
Haftada 3kere yapar
Evet uzun süre bosalmazsa kolayca tahrik olur
Hayır ben cinsellik düşündüğüm bir kadına aşık olmam
Şehvet duyduğuma aşık olabilirim
Haftada 2 kez mastürbasyon yaparım eğer uzun süre boşalmazsam daha tazikli oluyor
Kısısye gore degısır bnde hafta 1