Yasayanlardan bazilari memnun cunku evlilik insani degiller pisman olanlarda var ama kararsiz kaldim. Sizce pismanlik sebebi mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tamamen inançla toplumun değer yargıları ile ilgili bir durum 👍 senin için evlilik öncesi seks normal bir şey olsa bile seks partnerin evlilik dışı cinsellik yaşıyor diye sana basit insan muamelesi yapacak ikincisi toplum olarak zaten bu tür ilişkilere hiç alışık değiliz. Bu yüzden yavaş yavaş kendini kötü hissedip boşlukta kalacaksın ve peşinden birde aşkı bulup aşık olgudun erkek bakir çıkıp zara önem veren biri olursa sende onu kandırıp zar diktirme işine girer ve bir yalan üzerine evlilik kurarsan işte pişmanlık neymiş o zaman anlarsın 👍 ayrıca psikolojik olarak olumsuz etkilenmeni hiç saymıyorum bile...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye pişmanlık olsun, asıl en acıdığım tipler evlenmeden yapan adamların (çoğu yapiyor) evleneceği zaman yapmamış kadınlara (çoğu baskı, yaftalama, korku sebebiyle yapmiyor) göz koyması ve kadınların saf aşık gibi adamin karakterini ölçüp bilmeden evlenmesi böyle erkeklerle. Sonra erkek evlilikte de başkalarıyla yapmaya devam ediyor, kadın aldatılıyor gene sus pus. Ömründe tek adamı agiz kokusundan başka bir şey bilmeden cinselliğini keşfetmeden geberip gidiyorlar xjjdjdj
02 Yorumla- +1 yıl
İlkler önemli ve eşinle olması çok daha iyi olue
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis yaaa sen o küçücük aklınla akıl mi veriyorsun millete
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe pişmanlığı ya? Sevişin gitsin. Boşverin Arap dinini, yok bekaretmiş bilmemneymiş. Kadınların yarısında ilk cinsel ilişkide kanama olmuyor, kan gelmeyince eline erkek eli değmemiş kızı bakire değil diye hor görmenin anlamı var mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir efendim gayet var. Dinimiz islam dini ve bizi yaratan yasakliyo. Sen Allaha karsi geldigin icin yanacaksin cayir cayir
Soran+1 yılO gunu bekle
- +1 yıl
Ahahahaaaa sana ne? Sen mi yanacan, sana giren çıkan ne? 😂😂😂
- +1 yıl
Çocuk s**en namazlı abdestli çok Müslüman yvşklar yanmayacak da ben mi yanacam? Rüşvetçi, hırsız, dolandırıcı, iftiracı, gıybetçi, adam kayırmacı Müslümanlar yanmayacak da ben mi yanacam? Ahahahaaaa yemişim öyle dinin adaletini... Varsa yoksa zina... Bir gün olsun rüşvetle fazla kata izin verdiği bina yıkılan belediyeci Müslüman kardeşine diyebildin mi bunu? Tipik Müslüman ahlakı, işiniz gücünüz milletin sevişmesi...
+1 yılKesinlikle pişmanlik. Kendini evliliğe saklamalisin özel olmalı
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılHayat yapına bağlı ilerde nasıl bir hayat yaşamak istediğine bağlı bir çok neden var yani
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHer önüne gelenle seks yapılmadığı sürece pişmanlık sebebi olamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur ya sahsen ben kendimi kotu hissederim
- +1 yıl
Neden kötü hissedesin ki o süreçte o kisiyi seviyor ve birlikte olmak istiyorsun, yaşıyorsun. Cinsellik de doğal bir ihtiyaç sonuçta , insan sevdiği ile yaşamayacak da ne yapacak. Ben pişman olmam.
Soran+1 yılSimdi senin telefonun bozuldu diyelim kendini kotu hissedersin dimi bozuldu diye uzulursun. Buda insan icin gecerli calisiyoken bozmus oluyosun ise yaramaz hale geliuo anlsmi kalmiyo. Ama herkesin bakisi farklidir o yuzden bir sey diyemem
- +1 yıl
Iki olay arasında bağlantı kuramadım:) Dediğin gibi olaya aynı noktadan bakmıyoruz. Görüşüne saygı duyuyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılbaşka kadını altına almıs biriyle evlenme düsüncesi bile beni iğrendiriyo ben naısl kimseyle bisey yasamayıp doğru kisiyi beklediysem öyle biri isterim
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşüncedeyim soru sahibi neden pişmam olunur demiş islamı bilen kişi bunu sormaz zinadır yeterli bu kadar
Cevap sahibi+1 yıl@Mhmtkrds633 wvet zaten en önemlisi günah kısmı
- +1 yıl
Allah Boşuma Zina demiyor insanın İlki Eşi Sevdiği Çok Güzel Rızkı ikisi Arasinda Gizlemiş😊
- +1 yıl
harika
+1 yılTabi ki pişman olan çok var şahsen ilkler önemli
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık diye kızlar helal olsun Size Allah Size Hayırlı eş nasip etsin🤲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArzuların seni senden almaya başladıysa ileri gitmeden arzularını güvene dayalı yaşamana uygun bir arkadaşlık kur
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir durum yok kendimi tutabiliyorum sukur. Sadece merak ettim tavsiye almak istedim
Cevap sahibi+1 yılBunun tavsiyesi olmaz bu senin bakış açına bağlı
+1 yılSexs evliliğe saklanmalı bence.
41 Yorumla- +1 yıl
Sexs mı gjnnnmm
+1 yılyaşasam mı acaba diye mi düşünüyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılYok da hani yasasam hata mi olur diye dusundum sadece
Soran+1 yılYanlis bir sey yapmamak icin
Soran+1 yıl20 yasindayim yasama arzusu var mı bilmiyorum
Soran+1 yılEvet desem yalan olur yok desem yalanlamis olurum bende bilmiyorum
Soran+1 yılEvet de benim dedigim lafla seninki ne alaka onu anlamadim Şu an ?
- +1 yıl
seni tanımaya çalışıyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle pişmanlık tavsiye etmiyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Umarım tecrübe değildir
+1 yılSeks yapmayı evliliğe saklanmalı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrilmaktan korkmuyorsa sorun yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılevliliğin kendisi pişmanlık
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin dusunce yapisi farklidir ama ben katilmiyorum. Dogru kisiyle birlikteysen dunyanin en mutlu insani olursun. Hemde peygamber efendimiz de evlenin demis
- +1 yıl
ilginç
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Kiminde ewt bence
04 Yorumla
Soran+1 yılCunku insan kendini kotu hisseder. Cok şık bir arabanin gidip bir yere carpinca bozulup kotu hale gelmesi gibi bir sey bu 🤷♀️
Soran+1 yılBen bekaretini kaybeden insanlarin igrencliginden bahsetmek istedigim icin benzetme yapmistim ama neyse
+1 yılBende olmadı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumunu sonra keşfetmeleri
14 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ya en azindan esinle kesvediyosun tanimadigin biriyle degil
Cevap sahibi+1 yılİşte o da kesmiyor
Soran+1 yılEsin istekliyse keser bence
Cevap sahibi+1 yılİstek bi yere kadar ten uyumu başka
Bence pismanlık
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de sahsen benim sukur bekaretim yerinde ama gidince pisman olur kendimi kotu hissederdim
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılNispeten.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍👍
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam