Selam kızlar 23 yaşındayım ve çevremdeki cogu yaşıtım evleniyor ister istemez kendi evim olsun ıstiyorum ama hiçbir zaman da evlilik meraklısı olmadim ama artık bir şeyler de yaşamak istiyorum şimdiye kadar öpüşmedim bile siz yasadinix mi bazıları çok pişman
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?~~
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılkızzz bu yorumlardaki @ozan19033 var ya süper biri... çoook yakışıklı+fit, şeyide acayip kalın ve büyük... hem kızları hemde erkekleri tatmin ediyoo.. bence yürü ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki her gelenle evlenilmez seçici olmak lazım.
00 YorumlaBiran önce sevişmelisin. Evlilik öncesi seks olmalı. Tecrübe olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnemli olan kimle ne yasadigin aldığın zevk ve tabi en önemlisi gizlilik. Günümüzde insanlar ifşa hastası olmuş herseyi paylaşıyor.
010 Yorumla
Soran1 yılEvet herkes herkesi ifsaliyp
Cevap sahibi1 yılBen bile tehdit edildim yani sen düşün
Soran1 yılYol artik
Cevap sahibi1 yılEvet ciddiyim
Cevap sahibi1 yılFarklı bir ilişkimiz vardi bir kaç vidyo çekmişti onla tehdit etti
Soran1 yılNe yaptılar
Soran1 yılGeçmiş olsun
Cevap sahibi1 yılburada anlatamam
Soran1 yılHesabın gizli goremiom
Cevap sahibi1 yılCiktim
Gizli Üye(25-29)1 yılBende yasamadim ama artik zorllaniyorum. Tanimayi isterdim aslinda guven duyarsak neden olmasin
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir şans versen
Soran1 yılOlmaz
Cevap sahibi1 yılNeden olmuyor ki
Cevap sahibi1 yılBen duzgun efendi biriyim
Soran1 yılGizlisin
Cevap sahibi1 yılÇiktim
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 27 yaşındayım sana şunu söyleyim ben asla evlenmek ama asla evlenmek istemiyorum burdan diğer erkeklere tavsiyem sakın evlenmeyin arkadaşlar …
09 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılKızlar nerde var serseri iti kopuk onları seçtiler düzgün efendi dürüst adamlar yalnız kaldı hep bu yüzden kadınlara küstük ve aramıza kalın bir duvar girdi ama evlenmek istiyorlardı tabi ki benimle ben de onların hepsini red ettim kiminle eğlenip takıldıysalar o erkeklere gitsinler ben de paranın gücünü kullanıyorum şimdi ihtiyacımı öyle karşılayacağım ömür boyu ve hiç evlenmeyeceğim ve bu kararımı Lisede aldım böyle devam ediyor yaşım şu an da 27 ve ölüme kadar böyle devam …
Soran1 yılHiç sevgilin olmadı mi
Cevap sahibi1 yılHayır hiç olmadı şu ana kadar
Soran1 yılKendini çok soyutlamissin
Cevap sahibi1 yılEvet kızlardan uzak durdum hep zaten onlardan kaçtım onlardan soğudum onlara karşı bir antipati ve önyargım oluştu
Cevap sahibi1 yılNefret duygusu çok baskın geldi ve herşeyi olumsuz ve negatif görmeye başladım
Soran1 yılAma bu iyi bisi diil
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artık iyi mi kötü mü ama olaylar bu şekilde gelişti demek ki hayat herkese eşit ve adil davranmıyor yapacak bir şey yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÖpüşenler mi pişman berenler mi
00 Yorumla Sevgilin var mı peki
06 Yorumla
Soran1 yılYok
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYol saol
1 yılİyi dayanmışsın
05 Yorumla
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Üzülme sende bir gün tadarsın
Soran1 yılKadın gibi hissetmek istiyorum artik