Ya da yaşanmalı mı?
Benim hiç bir deneyimim yok o da ben istemedikçe bişey yapmayacağını söylüyor.
Onun daha önceden ileri derece olmasa da deneyimi varMIŞ.
Uzakta olmamızın bana
- Avantajı çok işim var zaten bulusmakta sorun yaşardım. İkinci avantajı da temasa daha erken başlardı diye düşünüyorum
- Dezavantajı hiç bulusamadik 1bucuk aydır sevgiliyiz. Ancak yakın olsak belki cinsel konu konusamazdk bu kadar kolay çekinmeden. Sexting yaptk
Ben beğenilmek istediğimden arzuladigimdan bazen ufak firikikli foto video atyorum..
Bazen şunu bunu yapmak isterdim diyor sonra buluşunca yaparz diyorum. Yanında uyumak gibi bişey diyo.
Sonra eve geçmemizi sen istemezsin ki nasıl olacak diyor. burada moralimiz bozuluyor. İstemiyorum eve falan gitmeyi çünkü.
Arkadaşlar büyük ihtimalle 2. Veya 3. buluşmada bı öpmek isteyecek beni diye düşünüyorum ikimizin de libidosu yüksek ama ben evlilik öncesi ilişki istemiyorum
Ama dayanamayıp artık soğuyacak diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İsteyen istediği gibi yaşar yani ben yaşamam tabi ki de
Yaşamamak bece en temizi.
Bence
Bence de. evlenmeden olmamalı
Sonunda evlilik olmayan bir ilişki türü gadası 🙃
Neden öyle düşünüyorsunuz
@solgunbipapatya görünen köy kılavuz istemez
Yatarsan daha çabuk soğur öpsün el ele gez vs ama o işi yapma eve de git ama kendini tut o noktaya getirme
Eve gidip o riski almak istemiyorum ama birlikte uyuma hayali var
O riski alırsan daha çok kapilacak sana bana güven ama asla vermiceksin unutma
Yapamam ben onu. Direkt sevisme ortamı ev
Ben tavsiye verdim karar senin
Bütün sevgililer seks yapiyor mu ya da sevişiyor mu
Yüzde doksan evet 10 Luk kısımda sadece sevisiyor
Ama hepsi dokunulmamış kız arıyor o nasi olacak
İşte o yüzden herşeyi yap verme diyorum sana bağlanır böyle
gece konusmalarınız artıcak ve her seferinde daha ileriye gidicek resimlerdede nude isteyebilir
Ben buluşunca ne kadar cinsellik yaşamamiz lazım diye merak ediyorum
bu aslında tamamen senin elinde cunku sen ne verirsen o daha fazlasını isticek pişman olmayacagın ve vicdan azabı duymatacagın sekılde yaklas ona... cunku seni cok arzulyor emınım... sohbet etmek istersen beklerim cunku bizde böyleyiz.
Uzak mesafe misiniz sizde
evet aynı dedim ya sziinle
Sonuna kadar gidilmeli. Hasret gidermek lazım. :D
Sen gittin mi
Hayal ürünleri ile yaşıyorsunuz
Bı önerin var mı
Yaşın kaç bilmiyorum ama. ben 37 olacağım bizde yaşadık bu heyecanları fakat sadece hayal ürünü sonu yok. Sanal olduğu için sadece rahat davranıyorsun.
Biz ciddi düşünüyoruz ama sevgili hayatı istemediğimi de ona belirttim kabul etti.
Kimin nesi ailesi vb şeyler biliyor musun?
Bilmiyorum tabiki de henüz bulusmadik ama soyadını numarasini işini mesleğini okuduğu okulları vs biliyorum
Karşına evli veya hayal ürünü bir adam çıkar ise görürsün.
Allah korusun. Ama bı kere başıma geldi bu hatta bikac kez. Ama bunda öyle olmayacağını umuyorum
Ya canın sanal mı istiyor. Yap kimlik foto vs paylaşmadan kapat konuyu gitsin. Ama bu tip beklentiye girme.
Hatta o sanal istiyor mu bundan sonra ben istemiyorum de. Bak sana ne kadar ısrar edecek. seninle sanal olmadan başka konu konuşacak mı?
karsılıklı tatmın olmalı
Olmasa her şeyi helal şekilde yaşasam neden olmuyor böyle
nasıl ıhtıyaclarını gıderecek
Bikac aya evlenelim her şey yolundysa madem
Yan yana her geldiğinde de
Anlamadm
Uzak mesafe ilişkisi olduğu için her zaman buluşma ve sevişme olmuyor, dolasiyla her buluşma da yaşamak mantıklı olacaktır
Ben haramdan uzak yaşamak istyorum. Ona da dedim ama canı cekiyor. Böyle mi olacak yani her buluşmada bir adım daha mı artarak cinselliğe doğru gideceğiz
Yani o farklı tabiki sana saygı duyması gerekiyor, eğer ciddi değilseniz bence bitirmek daha. mantikli çünkü kafa sadece burada olursa sana karşı ön yargılı olabilir, bu durumda dokunmak bile haram
Dokunmasak zaten çok iyi olur ama soğumasini istemiyorum
Yani kendi doğrularını sırf onun için soğuması için bence kaybetme, zira seni sen olduğun için sevmesi ilerisi için daha mutlu bir tablo olabilir, bu hayat tek taraflı yaşanmaz yaşanmamali, sen o üzülmesin diye her şey yaparken onun senin bu düşüncene saygı duymamasi garip
Duymuyor değil ama tam olarak ta istediğim olmiyor.
Bu kişi peki sence doğru kisimi
Bı yandsn doğru bı yandan da acaba benim hayalim mi her şey. O ciddi rolü mu oynuyor diye düşünüyorum her şey olabilir diyorum. Cinsellik ben istemedikçe yapmaz ama bazen tutamyor kendini biseyi çok istyor sonra bana özür diliyor bı daha olmayacak diyor
Cinsellik konuşulabilir insanız canımiz istiyor, fakat konu hep buna dayalı olursa sıkıntı olabilir, evlilik iki yönü vardı bir seçim biri de geçimdir, çok iyi karar vermek gerekir
Benimle ilgili çok soru sormuyor aslnda yoğun olduğundan da olabilir ama cinsellik daha çok konuşuyoruz bunu farkettim
O zaman biraz sıkıntı var, ben olsam önce evlilik düşündüğüm kişiyi tanımak isterim, cinsellik herkes ile yaşanır fakat evlilik çok ciddi bir şey, hayatının imzasını atıyorsun,
Aynen öyle o sormadi hala ne yemeyi severim hangi müziği dinlemeyi severim vs vs
Ergen mi bu yaaa😊
Sanal yapın
Buluşunca ama ne olmalı
Burdan mı anlatim
Evet
Burdan gereksiz yorumlar geliyo ya
Her buluşmada sevişilmeli. İkide bir de seks
Bu mu normal olarak kabul edilen
Yani dayanmalı
Ozammn anal yaprsn
Anal kadını küçük dusuren bişey. Ve bekaret yine gidiyor sadece zar değil olay
Ya estagfurullah neden kucuk dusrsnki sende zevk alrsn