Erkek arkadaşımı seviyorum ama şöyle birsey var hiç görüşmedik, goruntulu konusuyoruz ilk fırsatta da buluşacağız hemen uzaktan olur mu demeyin malum coronodan böyle oldu. Neyse 3 ay hiç böyle konulara girmemişti ama yeni yeni biraz giriyor tek sohbeti bu değil tabiki beni de soruyor halimi vs. Sizce biraz da cinsellik normal mi artık korkuyorum sadece bunun için konuşulan bir kadın olmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uzaktaki birisiyle aşkın tadı bir başka görüşme imkanı az ve sınırlı bunun için zaman çok güzel değerlendiriliyor hasret özlem aşk tutku ve sınır tanımayan seks çıkarıyor ortaya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Knka yapma sorna bu seni terk eder gider hakkında konuşur üzülen sen olursun bak beni dinle yapma şimdiden koy tepkini cinsellik istemiyorum diye ama yinede sen bilirsin bence yapmaa sonu kötü bitiyo çünkü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılhiç görüşmeden reelde tanımadan nasıl sevebiliyorsunuz. bu bir tek bana mı anormal geliyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yılİnan ki kınama bende bu yasa kadar öyleydim Şu an o benim için çok özel
- +1 yıl
umarım yanılmazsınız. cidden bir dünya sorunlu insan var reelde tanımadan ciddi hayaller yüklemeyin
Soran+1 yılEvet haklısınız hayirlisi olsun
+1 yılBenim sahşi görüşüm seks zevk içinde konuşulur illa sevgili veya evli mi olmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sonuçta herşey sana ortam da sohbet olacağı için içinizden geldiği gibi olmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada ince bir çizgi var. Bunu anlamak zor. Karşı cinse istek normal ancak iletişim bu konu üzerinden dönmeye başladıysa hayır gelmez.
010 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil, günümü soruyor ne yapıyoruz vs günlük şeyler
Soran+1 yılGecenlerde gece ilk kez konuştuk 1 hafta oldu galiba bugün sanki yine istiyor gibi, ya alışkanlık olursa ve ilişki senin dediğin gibi olursa diye çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlar zaten sorulur. Yoksa konuya girilmez. Mesela uzun uzaya yemek, gezi, belki siyaset, kıyafet konuşulmalı. Konu iki üç günde bir cinselliğe kayıyorsa sorun var demektir.
Soran+1 yılBilmem öyle de konuştuk ama az, öğrenciyiz sınavlarımız oluyor ama sürekli iletişim halindeyiz, bu dediğim birazda gece konuşunca oluyor
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılSayfa açılmıyor
Cevap sahibi+1 yılAçıldı ben denedim. Ses kaydı zaten neyse.
Soran+1 yılAllah Allah 🤷♀️
Soran+1 yılDinledim ve anladim tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılne istiyorsun ki uzaktan sevsin dokunmasın cinsellik konuşmasın ne yapsın ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmek istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılkuru kuru sevmek olmuyo gitmiyo bi yerde tıkanıyor
Soran+1 yılCinsellik girince işin içine kötü olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşayacak mısınız sanki de kötü olsun zevk almak güzel değil mi
+1 yılCanın ne istiyorsa onu yap
00 Yorumlanormaldir kasma bu kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılNude atti mi ya da atican mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmadım, atmsyida düşünmüyorum,
Cevap sahibi+1 yılIsteyecektir muhtemelen
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKasma rahat ol keyfini çıkar. Gayet normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldikkat et dostum yoksa kullanılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİcinden ne yapmak geliyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılİçimden bazen ona uymak geliyor bende ondan hoşlanıyorum çünkü ama işte birseyleri güxel duyguları kaybetmekten ve basit olmaktan çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılDene bence sonucuna gore hareket edersin
Soran+1 yılAnladim canim
Cevap sahibi+1 yılVarsa sormak istedigin?
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılistediğini...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçeğe getirmelisin
00 Yorumla Arada olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam