Baya uzun zamandır birlikteyiz. Ben yurtdışında yaşıyorum o türkiyede. Ara sıra o geliyor ben gidiyorum falan o dönemler bir iki ay çok düzenli bi cinsel hayatımız var. Ama uzaktayken fotoğraflarla falan halletmeye çalışıyoruz ve benim kendimi tatmin etmede sorunlarım var bi travma yüzünden. Bunu o da biliyor ama biz iki haftadır falan ayrıydık üç gün önce barıştık. Adet ağrılarım için yapmam gerekiyor dün sordu yapalım diye bende kötü hissettiğim için gerek yok dedim. Bugün sorsam yapalım der mi acaba biraz çekiniyorum bu konuda ona karşı ayrılıktan dolayı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu iş hadi yapalimla olmaz ki
Anlık gelişir ve yaşanır
Pek öyle değil biz her zaman birbirimizi istiyoruz ama birinin hadi yapalım demesi gerekiyor kendiliğinden gelişmiyor ikimiz de çok çekingeniz
Nedir sizin ikinizin burcu
Ben akrep o aslan
Sorun bence aslan olan erkekte seni rahatlatıyor yani konusman için isteklerini dile getirmen için rahat ortam hazirlayamiyor
Aslında her şey çok iyiydi ama sanki kendi isteklerini tatmin edince her şey de bitti gibi oldu benim isteklerime göre neredeyse hiçbir şey yapmadı
Çabuk tüketmiş olabilirmisiniz birbirinizi
Heycan kaybolunca zevkte azalır tıpkı evlilik gibi
Bir kaç önerim olabilir detayları bilirsem tabi
Sonra yanlış yönlendirme yapmış olurum
Yani şöyle bi ayrıntısı var. Biz buna yeni başladığımız dönemde sevgilim askere gitti bir ay sonra falan. Zaten ondan sonra artık benim isteklerim değil onun istekleri olmaya başladı. Hani onun bende üç fotoğrafı varsa onda benim otuzüç tane vardır belki daha fazla.
Yani kadinlarin fotoğraflarınin karşıda daha fazla olması normal ama başka bişey var sizin aranızda belki de yetmiyor erkeğe bu uzak iliski
Kaç yaşındasınız sen ve sevgilin
Sevgilim iradeli biri öyle aşırı cinsel istekleri olup sen yetmiyorsun şu da olsun bu da olsun gibi biri değil. Ben 22yim o 23
Akrepdeki istek ve ilgi bu uzak mesafe aslan erkeğinin iradeli davranışı ve uzak iliski bana bir yerde bir kopukluk farklı bir kişi durumu ya da kendini aşırı sıkma gibi durumların olabileceğini düşündürüyor
Kendini aşırı sıkma derken biraz daha açıklayabilir misin
Anlık arzuyu dile getirmenin verdiği bir geri çekilme sıkma tutma bu
Yanlış anlama ama aranızda bir ten uyumu yok gibi hissettim
Aslında yan yanayken her şey güzel gibi ama bilmiyorum
En yakın tarih nedir bir araya gelmeniz için
Yılbaşında beraberiz
Bu bir kaç gün içinde yüklen bakalım ona istek konusunda tepkileri ne olucak tespit edelim
Bizim ayrılmamızın nedeni de zaten onun beni aldattığından şüphelenmemdi yani neden böyleyse artık bilmek istemiyorum belki başkası vardır yetmiyorumdur falan bilmek istemiyorum neden olduğunu
23 yaşındaki bir erkek uzak ilişkiyle yetinmez aslında ana sorun burada basliyor
Biz türkiyede aynı şehirde yaşıyorduk lise dönemlerimizde ve evlerimiz çok yakındı her gün görüşüyorduk. Sonradan giden ben olduğum için yıllardır kendimi suçluyorum o yüzden beni daha önce de aldattı hepsinde de affettim kendimi suçlu gördüğümden. Yetinmedi yani zaten bu yaşına kadar da.
Neden gittiğin yerde yeni biriyle tanışma fırsatı vermedin kendine
Aranızdaki sevginin bağın nedeni sadece çocukluk aşkı olmanız mi
Çocukluk aşkı değiliz tam olarak sadece arkadaştık onun sevgilileri vardı hep ben oradayken yakın arkadaştık yani. Buraya gelirken de kopamadım ondan çok kişiyle tanıştım bana sağlıklı bi ilişki sunabilecek insanlardan çok hoşlanma sevgi itirafları aldım ama ben ona aşığım işte
Peki onun dışında biriyle ufak tefek bir yakinlasma ya da öpüşme gibi bir şey yaşadım mi
Yaşamadım
Bu çocuğu saplantı haline getirmen senin için kötü olmuş peki sen bir genckiz olarak kadın olarak kendine ne kadar begenirsin
Saplantı olarak düşünmüyorum seviyorum ve sadık kalmayı tercih ediyorum. Kendim de egodan nefret ederim ama güzel olduğumu düşünüyorum çekici miyim bilmem ama çok özgüvenli biriyim bu da dış görünüşüme çok yansır.
Ona attığın resimlerde sadece yüz resimlerin yoktu değil mi
Hayır tabii ki ben o tarz resimleri saymadım bile otuzdan fazla derken yoksa zaten bütün galerisi benim resimlerime dolu benimki de onun fotoğrafları videolarıyla
Ee şimdi planın nedir onun biraz daha aldatıp seni yeniden arzulayana kadar onu bekleyip videolariyla mastürbasyon yapmak mı derin konuşmak istersen öze l yazabilirsin
Bazen lafı eymeden bukmeden konuşmak gerekli
Bence seni iyi hissettirecekse sormalısın sonuçta buna hem ihtiyaç duyuyorsun hemde ağrılarını hafifletmeyi saplıyor.
Bence bu konuda insanlar ilişkilerde şansız..
Aynı seviye ve istekte kişiler birbirine isabet etmiyor maalesef..
Bu anlamda çok özel bir kadın olduğunu net hissediyorum ben..
Şimdiye kadar o kadar şey yaptınız bundan mı çekiyosunuz
Yeni barıştığımız için
Dün sana sormuş zaten çekinecek bir şey yok artık rahat ol
Doğru
Rahat ol ya ilişkide gerilme kalp kırma yeter değer verdin mi bir de değer gördün mü gerisi teferruat
Biz birbirimizi çok kırdık ama işte o yüzden artık hiçbir şey bu bile eskisi gibi olmaz gibi geliyor. O sorduğunda da yarım ağız sordu yani mecburiyetten gibi.
Yani sormak değil aslında bu beraberinde olabilecek bir şey
Her görüşmede uzun süreler ilişkiye girilmeli bence uzak mesafede
trawmaların kaynağı ne
Çocukluktan özel bir konu
ama sevdiğin insanla çözmelisin destek olmalı
Cinsellik olmazda sexting olur
Of sor işte ne uzatmışsın
Erkekler 7/24 kabul eder bence.
Yapmazsa konuscak baska bırıyle yaparsın
Yaparsiniz ne var zaten sanal
Dün neden yok dedin peki
İstemediğim bi yere gittiği için kırgındım moralim yoktu