Cinsel Yaşam Sekse karşı koyamıyorum ne yapabilirim? Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Olmamam gereken insanla bile oldum Güncellemeler+1 yıl Aile bireyleri falan değil alıp da istediğiniz yöne çekmeyin fesatlar Sekse karşı koyamıyorum ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Olmaman gereken birini tahmin edeyim , kesin senden yaşı küçük biriyle. 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Aksine büyüktü Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Hımm , olamaman gereken biri olduğu için çok zevkli geçmiştir Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Demek ki erkekler hızlı degilmiş sen hızlıymışsın 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Yoo onlar gelince karşı koyamıyorum işte SonMohikan71 +1 yıl boş ver sen de o anın tadını çıkartırsın işte
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Olmaman gerekenleolman sadece seni alcaltir huzursuz eder 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ne güzel bir bizle eksik olmuş o zaman çok şey kaçırmışım 0 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Karşı koyamazsın 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yiyen duramiyor diye boşa demiyorlar demek 4 8 Yorumla Seductive09 +1 yıl Cidden öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben durabiliyorum sadece bazen gereksiz yere fazla yanıyor Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Mmmm Yorumla Anlarım3005 +1 yıl O yanma gereksiz değil.. Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Bu yorumda takıldım kaldım, niyeyse Yorumla Seductive09 +1 yıl @Anlarım3005 :D Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Haksız mıyım 😉 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Yiyen duramıyor , yedirende duramıyor Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yenilen pehlivan güreşe doymazmış 2 0 Yorumla
Ercan3737 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Zor bi durum kendini frenlemeye calismalisin 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ojh ne güzel tadını çıkarın 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir kere yapan bin kere istermiş derler 0 0 Yorumla
Nivolumab Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Çözüm bulamıtorsan psikiyatriste gitmelisin. 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Bende öyleyim hadi sekse 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Yapıcak bişey yok gibi 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaşamak istiyorsan pişman olmaya gerek yok ya 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sey olursun iscisi 😀 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kiminle? 0 2 Yorumla Seductive09 +1 yıl Herhangi biri. Tanimazsin Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl Pekala Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. olur oyle 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Niye koyasin ki :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Olmaman gereken birini tahmin edeyim , kesin senden yaşı küçük biriyle.
Aksine büyüktü
Hımm , olamaman gereken biri olduğu için çok zevkli geçmiştir
Demek ki erkekler hızlı degilmiş sen hızlıymışsın
Yoo onlar gelince karşı koyamıyorum işte
boş ver sen de o anın tadını çıkartırsın işte
Olmaman gerekenleolman sadece seni alcaltir huzursuz eder
Ne güzel bir bizle eksik olmuş o zaman çok şey kaçırmışım
Karşı koyamazsın
Yiyen duramiyor diye boşa demiyorlar demek
Cidden öyle
Ben durabiliyorum sadece bazen gereksiz yere fazla yanıyor
Mmmm
O yanma gereksiz değil..
Bu yorumda takıldım kaldım, niyeyse
@Anlarım3005 :D
Haksız mıyım 😉
Yiyen duramıyor , yedirende duramıyor
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış
Zor bi durum kendini frenlemeye calismalisin
Ojh ne güzel tadını çıkarın
Bir kere yapan bin kere istermiş derler
Çözüm bulamıtorsan psikiyatriste gitmelisin.
A z G ı n s ı n bayaa
Bende öyleyim hadi sekse
Yapıcak bişey yok gibi
Eh bı bıze cevap verme be ayıp
Yaşamak istiyorsan pişman olmaya gerek yok ya
Bende öyleyim
Seksomanyaksın bacım.
Sey olursun iscisi 😀
Kiminle?
Herhangi biri. Tanimazsin
Pekala
olur oyle