Cinsel Yaşam Erkek mi daha istekli oluyor, kadın mı? Güllübebek Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Güncellemeler+1 yıl Sexs te neyi daha çok seviyorsunuz? Erkek mi daha istekli oluyor, kadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kadın daha fazla isteklidir ama kadın bastırıp kendini belli etmez ama erkek hemen kendini ortaya atar 1 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bence erkekler, sen ne kadar isteklisin acaba ıspartalı 😅 yakınmışız aslında görmek isterdim 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kisiye göre degisiyor ama aslinda olmasi gereken iki isteklinin bir araya gelmesi ya da iki isteksizin bir araya gelmesi biri istekli biri isteksiz olunca mutlu olunmuyor 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Bence erkek belli ettiği için erkek daha istekli görünüyor ama kadın daha istekli bence 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl maalesef erkek ama keşke tc de öyle kadinlarda olsa 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İkiside istekli olur herkesin bir libidosu var o coştumu durmaz 0 0 Yorumla
SkryaMltya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Ben daha benım gıbı kadına denk gelmedım 5. Postada yeter dıye ınlemeye baslıyorlar 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın az istese bile istedikleri zaman daha isteklidir erkekten 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok istekli ve arzululular. Bu ilk sevdiğim kız söylemişti 0 0 Yorumla
arvales34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kişiden kişiye değişir o benceÇok istekli kızda gördüm çok düşükLibidolu kızda gördüm bana sorarsanBen günde 2 3 kez mastürbasyon yapıyorum 😂 0 0 Yorumla
aslanerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl aslında kadın daha isteklidir ancak erkeğin onu keşfetmesi, anlaması, hislerine cevap verip ilgilenmesi lazımdır. 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. İkisi birden olsa ne de güzel olurdu 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Erkegin becerisine bagli 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Eşit ya iki tarafta istekli 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadın 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadin 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen 😃 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kisiye gore degisir 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Değişken 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değişir 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. ikiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Kadın daha fazla isteklidir ama kadın bastırıp kendini belli etmez ama erkek hemen kendini ortaya atar
Bence erkekler, sen ne kadar isteklisin acaba ıspartalı 😅 yakınmışız aslında görmek isterdim
Bu kisiye göre degisiyor ama aslinda olmasi gereken iki isteklinin bir araya gelmesi ya da iki isteksizin bir araya gelmesi biri istekli biri isteksiz olunca mutlu olunmuyor
Bence erkek belli ettiği için erkek daha istekli görünüyor ama kadın daha istekli bence
maalesef erkek ama keşke tc de öyle kadinlarda olsa
İkiside istekli olur herkesin bir libidosu var o coştumu durmaz
Ben daha benım gıbı kadına denk gelmedım 5. Postada yeter dıye ınlemeye baslıyorlar
Kadın az istese bile istedikleri zaman daha isteklidir erkekten
Kadınlar daha çok istekli ve arzululular. Bu ilk sevdiğim kız söylemişti
Kişiden kişiye değişir o bence
Çok istekli kızda gördüm çok düşük
Libidolu kızda gördüm bana sorarsan
Ben günde 2 3 kez mastürbasyon yapıyorum 😂
Herkes istekli herkes yaniyo caktirmiyo alev aleviz
aslında kadın daha isteklidir ancak erkeğin onu keşfetmesi, anlaması, hislerine cevap verip ilgilenmesi lazımdır.
İkisi birden olsa ne de güzel olurdu
Değişir duruma göre.
Kişiden kişiye değişir o
Dıyumsuzum dıyen kadınlar pes edıyor
O kişiye göre değişiyor
Erkegin becerisine bagli
ben çok istekliyim
Eşit ya iki tarafta istekli
Sen söyle kukusunu sevdiğim
Bilmem sence? Ben dimdik yazıyorum.
İkiside
Kadın