Sizce hangisi
Bence kadınlar ama toplum baskısı dizginliyor
Sizce hangisi
Bence kadınlar ama toplum baskısı dizginliyor
iki tarafın da aynı bence. hatta kadınların daha fazla bile olabilir. tek fark, kadınlar toplum baskısından sebep bunu dışarı vurmuyor, sadece kendini güvende hissettiği yerlerde (ifşa olmayacağı yerlerde) ya da sevdiği ve güvendiği kişiye karşı bunu dışa vuruyor rahatça. ama biz erkekler hederö hödörö her yerde azgınlığımızı dile getirmekten çekinmiyoruz, hatta aşırıya bile kaçıyoruz -ki bu da kendi aleyhimize aslında. kim öyle birine istekli olduğunu belli etmek ister ki, parçalar seni diye korkarsın asdgashdad :D
İki tarafta eşit şekilde istekli bence ama erkekler bunu daha çok belli ediyor kadında onu açıkça söyleyen erkekten korkuyor sanıyor ki çok kötü durumda ama halbuki o kadınla aynı seviyede ama çok fazla istediği için kötü anlasiliyor
Kadınlar daha istekli ama erkekler gibi belli etmiyor. Bizim erkekler her gördüğü kadınla seks yapma arzusu yaşarken, kadın kendisine değer veren, ilgi gösteren biriyle seks yapmak istiyor.
Cevap
35Cevap
Erkekler bence. ama kadınlar da toplum baskısı yüzünden gizliyor
Bencede kadınlar ama toplum baskısıyla alakası yok artık
Nedir peki kadınları dizginleyen
Güzel tespit ama zannetmem kadinalr yakışıklı olsun gerisine bakmazlar
He erkeğim pembe dolaşıyor um manyakmisin kız doğrular söylenince erkek yaptın ayak ustu
Erkekler açık saçık kız gördüğünde hemen ağızları sulanıyo biyerleri kalkıyo kızlar ölemi
Öyle kaslı erkek görünce ıslanıyoruz de yalan
🤣🤭🤫
GERCEKLER İŞTE
kadınlar... cünkü bir kadında 5-6 erkeğin seks gücü var... yani normal ve sağlıklı bir kadın arka arkaya 5-6 kişiyle beraber olabilir...
evet kadınlar üstüne yüklenen toplumsal sorumluluk ve baskı kadınları daha temkinli kontrollü olmaya itiyor maalesef.. gereksiz bir durum gerçi
istek konusunda kadınlar daha önde ama erkekler daha belli ettiği için erkek gibi görünüyor oysa kadınlar bastıra biliyor ama erkekler dile getiriyor
Beni gecebilen bi kadina rastlamadim o yuzden erkekler
kadınlar tabiki. sadece gizlemek zorundalar
Kendim kadar istekli karşı cins birine denk gelmedim
Çok belli eden kadında görmedim acayip tutuyorsunuz kendinizi
kadınlar çünkü hiç tamam yeter diyen kadın görmedim :D
Haklısın kadınlar erkeklerden daha istekli ve tutkulu. Bi kere açılmaya görsün. Kimse önüne geçemez
Evet kadinlar daha cok ama erkeklr on planda
Aynen kadınlar daha kuduruk, deli oluyorlar ilişki yaşamak için ama belli etmemek için çabalıyorlar
cevap belli 😂😂
Kadınlar kadınlığını hissettiği zaman durdurulamaz.
Erkeklerin adı çıkmış 😅
Aynen
erkekler kesinlikle ben istekli kadın görmedim en azından bana karşı istekli :D
Erkekler daha baskılı ama ikitarafta istekli olmalı bence heycanı yaşamalı
Erkegikadini yok bunun, kisiden kisiye degisir
Soruya bak. Tabiki kadınlar
iki tarafta aynı. Sorunlarda benzer
Sözde erkekler aslında kadınlar
Hormona göre her iki cins de.
kadınlar daha istekli
Kadınlar bu konuda daha istekli ama bastırıyorlar
Belirsiz, bence de kadınlar