erkekler mi daha çok istekli kadınlar mı?
erkekler daha istekli bence
erkekler mi daha çok istekli kadınlar mı?
erkekler daha istekli bence
İlk ilişkisini iyi geçirmiş, eşine karşı aşk duyan, cinsellikle ilgili herhangi bir travmaya sahip olmayan ve vücudunu tanıyan bir kadın; erkekten çok daha fazla zevk alır. Kadınlar, duygularını derin yaşadıkları gibi zevklerini de derin yaşıyor.
Kadınlar daha çok isteklidir ve erkeklerden 7 kat daha fazla zevk alırlar.
Erkekler isteğini belli eder, kadınlar ise toplum baskısından yanlış değerlendirilmemek için gizler. O eşiği aşmak da erkeğin yaklaşımına bağlıdır.
Cevap
26Cevap
cogu erkeginki fasa fiso ya iste seni boyle * boyle ederim uf cok sertim kizim asiri komikler bes dakikalik olaylari icin gereksiz ozguvenliler kadinlar da daha cekingen ama zaman gectikte bi meydana cikiyor cogunlukla kadinlar toplumun onlara karsi bakis acilarindan korktuklari icin birsey yapamayip sacma maskelerle yayin yapip azginliklarini gideriyor of icim baydi yine
Kadınlar da çok istekli fakat erkekler kadar belli etmiyorlar.
Benim kadar istekli kadın bulsam daha ne isterim
Seks yaşamadan önce erkekler yaşadıktan sonra kadınlar
siz kızlar güvenemedikçe asla cesaret edemezsiniz erkeğin dilediği gibi açıkça söylediklerine bakmayın siz çok daha fazla isteklisiniz ama bazı kurallarınıza uyulması gerekiyor hepsi bu
poligami zihinseti yüzünden evet dürtü olarak daha yoğun erkeklerde testesteron yuzunden. fakat beğendiği erkeği ciddi anlamda fazla arzulayan kadınlar da var. korkutucu seviyede istekli olanlar hatta.
Normal de kadınlar ama kadınlar isteklerini bastırmak da ustadır lar erkekler bastiramaz
Erkekler daha yoklukta
Kadınlar istekli olur
Kişiye göre değişir Aslında
Kadınlar erkekler kadın belli etmezler.
Kadinlar kesinlikle eşime yetisemiyorum😅😅
Kadinlar ve kadinlar iyi gizliyor
şu an aşırı istekliyim dmdm
Kadınlar bence
Erkekler
Kadınlar
bence sen :)
Erkekler