Onunla sevişirsem ona olan ilgim biter mi bağlanmadan arada duygusal bağ olmadan bir şeyler yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?

Biri vardı aylar önce tanıştığım takılmak istediğimi söyleyen başta kabul etmemiştim sonra tekrar konuşmaya başlamıştık bir gün buluştuk ve yakınlaştık biraz ileri gitmek istiyordu hep ben de izin vermiyordum birçok şeye hatta o gün tartışmıştık da hiçbir şeye izin vermiyorsun demişti neyse sonra ara ara yazdım ben görüşmek için evine gitmemi istiyordum kabul etmemiştim sana geçen tekrar bana uğra dedim ben de sinirlendim ve daha önce gitmek istemediğimi defalarca kez söylediğimi söyledim o da yükseldi bayağı gelmezsen gelme gibi falan sonra ben dün tekrar yazdım bana konuştuk biraz ve bana ben istiyorum sen istemiyorsun dedi ortak noktamızın olmadığını söyledi. Sonra hani benden cinsellik beklemiyordun dedim o da beklemiyorum zaten dedi. Daha önce bana çıplak sevişmek istediğini söylemişti ama ben ona güvenmiyorum o an kendimi tutamaz diye düşünüyorum daha önce kendini tuttuğunu söyledi ama yine de güvenemedim işte sonra ben ne bekliyorsun o zaman dedim mesajımdan sonra WhatsApp'a girmiş ama mesajıma bakmamış gece 2 gibi aradım çok çaldırmadım ama açmadı mesajıma da hala dönmedi evet biliyorum bir geleceğimiz yok zaten ama ben takıntı haline gelmesi diye onunla görüşmek istiyorum sizce bütün bunlardan sonra benimle görüşmek ister mi yoksa kafada tamamen bitirdi mi çünkü geç yazmaya başladı hatta cevap vermiyor şu an buradan nasıl toparlayabilirim ayrıca evine gidersem iç çamaşırımla kalsam mesela cinsel ilişki olmaz değil mi?
Onunla sevişirsem ona olan ilgim biter mi bağlanmadan arada duygusal bağ olmadan bir şeyler yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?