Biri vardı aylar önce tanıştığım takılmak istediğimi söyleyen başta kabul etmemiştim sonra tekrar konuşmaya başlamıştık bir gün buluştuk ve yakınlaştık biraz ileri gitmek istiyordu hep ben de izin vermiyordum birçok şeye hatta o gün tartışmıştık da hiçbir şeye izin vermiyorsun demişti neyse sonra ara ara yazdım ben görüşmek için evine gitmemi istiyordum kabul etmemiştim sana geçen tekrar bana uğra dedim ben de sinirlendim ve daha önce gitmek istemediğimi defalarca kez söylediğimi söyledim o da yükseldi bayağı gelmezsen gelme gibi falan sonra ben dün tekrar yazdım bana konuştuk biraz ve bana ben istiyorum sen istemiyorsun dedi ortak noktamızın olmadığını söyledi. Sonra hani benden cinsellik beklemiyordun dedim o da beklemiyorum zaten dedi. Daha önce bana çıplak sevişmek istediğini söylemişti ama ben ona güvenmiyorum o an kendimi tutamaz diye düşünüyorum daha önce kendini tuttuğunu söyledi ama yine de güvenemedim işte sonra ben ne bekliyorsun o zaman dedim mesajımdan sonra WhatsApp'a girmiş ama mesajıma bakmamış gece 2 gibi aradım çok çaldırmadım ama açmadı mesajıma da hala dönmedi evet biliyorum bir geleceğimiz yok zaten ama ben takıntı haline gelmesi diye onunla görüşmek istiyorum sizce bütün bunlardan sonra benimle görüşmek ister mi yoksa kafada tamamen bitirdi mi çünkü geç yazmaya başladı hatta cevap vermiyor şu an buradan nasıl toparlayabilirim ayrıca evine gidersem iç çamaşırımla kalsam mesela cinsel ilişki olmaz değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekler neden cinsel ilişki de ısrar ediyor anlamadım 🤔 Bi de kadınlar hayır dediğin de sanki cinsellik olmazsa sevgili olduğunun anlamı olmazmış gibi düşünüyorlar. Erkekler biraz sevmesini, aşık olmasını ve kadının duygusundan anlasa zaten sevişme öpüşme olacaktır... Yanlış anlamayın onunla yalnız kalmayın, cinsellik yaşamayın kendinde bu hakkı nasıl görüyor anlamadım. Sizi sevse gerçekten böyle absürt takıntı haline getirmez...
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor ben de onu sevmiyorum zaten sadece onunla öpüşmek istiyordum ama o daha ilerisini istiyor ben de ona bir şeyler yaşamak istiyorum sonra tamamen bitiririm zaten sadece bir şeyler içimde kalmasın sadece cinsel ilişki olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Yanlış anlama sen bu cinselliği o na aşılamışsın. Opusme sonrası emin ol daha da ilerisi yaşanacak sende bunu istiyorsun ama kendini kandırmak istemiyorsun. Senin için sıkıntı yoksa devam et, ilerisi olsun ama ya hüsran ya da unutulmaz olacak. Hüsran olursa ilerisi...
Soran+1 yılNe alaka her sevişmenin sonunda illa cinsellik olmak zorunda mı
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşim her türlü ilişki yaşarsın onunla bende bir erkek olarak söylüyorum sana bunu az müsade edersen geçmiş olsun.
İstersin istemezsin bu senin bileceğin iş ama kullanmak istediği ortada07 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu kullanmak istiyorum belki de sadece sevişmek ve bitirmek görüşmeyi kesmek ama cinsel ilişki olmadan
- +1 yıl
Sevişmeye başladığında gerisi gelir az işi biliyorsa karşındaki
Soran+1 yılEvet tecrübeli ama arabada ben durmayı başardım
- +1 yıl
Araba halka açık alanlar yani her an riski olan evine git bakalım durdurabilir misin 😉
Soran+1 yılYoo Arabanın camları dışarıdan görünmüyordu ayrıca gece karanlık bir yere park edilmişti
- +1 yıl
Yavrucum git bi sen evine kullanmaya çalış bak arabada bende yaptım çok anladın içi gozukmese de bekçisi var gelen geçeni oluyor rahat değilsin yani o kadar
Soran+1 yılHer sevişmenin sonu illaki insanlık olacak diye bir şey yok istemiyorum dediğimde zorla yapacak hali yok herhalde bir de komiser yardımcısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bence güven ona sizin ilk onla oldu anladığım kadarıyla
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsan niye bitecek acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum sadece bu bir boşluk galiba onu doldurmak istiyorum sadece sevişmek ve sonra geçsin
- +1 yıl
o zaman sende benim gibi yapıyorsun bende oyleyim surekli biriylariyle seks yapiyorum tek gecelik fb ama hic sevgi hissetmiyorum
Soran+1 yılBen seks istemiyorum sadece sevişme
- +1 yıl
bilemem derdini canm 😉 ben sahsen sadece sevismeyi kabul etmiyorum rahatlamadiktan sonra sevissem ne olacak
Soran+1 yılNe alaka sevişerekte boşalabilir
- +1 yıl
masturbasyonlada bosabiliyor sevismesin ozaman asil zevk sekstedir
+1 yılDenemeden bilemezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Onunla sevişirsem ona olan ilgim biter mi bağlanmadan arada duygusal bağ olmadan bir şeyler yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat