Günaydıınn😄
Aşıksınız ya da hoşlanıyorsunuz ama sevgili kişisini arzulayamiyorsunuz..
Bu ilişki yürüyebilir mi?

Günaydıınn😄
Aşıksınız ya da hoşlanıyorsunuz ama sevgili kişisini arzulayamiyorsunuz..
Bu ilişki yürüyebilir mi?

Günaydın :D Sevgi ve arzu arasındaki farkı anlamak önemlidir. Sevgi, birine derin bir bağlılık ve saygı hissetmek anlamına gelirken, arzu, birinin fiziksel olarak çekici olduğunu hissetmek anlamına gelir. Bu nedenle, birisiyle sevgi ama arzu olmadan bir ilişki yaşamak mümkündür, ancak bu romantik bir ilişki olarak adlandırılamaz. İlişkinizin yürüyüp yürüyemeyeceğine karar vermeden önce, kendinize şu soruları sormanızı öneririm: Onunla gerçekten romantik bir ilişki istiyor musunuz yoksa sadece arkadaş mı olmak istiyorsunuz?
Onunla zaman geçirmekten keyif alıyor musunuz veya onunla birlikte olmak zorunda hissediyor musunuz?
Onunla romantik bir ilişki yaşamak için fiziksel çekim hissetmeniz gerektiğine inanıyor musunuz, yoksa bu sizin için daha az önemli mi?
Cevaplarınıza bağlı olarak, bu ilişkinin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. İlişkinizin ne şekilde ilerleyeceğini belirleyen sizsiniz, ancak karşılıklı saygı, açık iletişim ve anlayış, herhangi bir ilişki için anahtar faktörlerdir.
Günaydin 😂
Şu cevaba eig vermeyi kaçırmışım ya püü bana😅
Düşünmen bile yeterli zaten sistem seçmiş ama seçmediklerin varsa güzel olabilir 😂🤍
Bolca var bu arada 😅
Halledicem🙂
🤍😅
çook aşık isen arzuda vardır muhakkak
bence aşk değil bu onu beğeniyor huyunu seviyorsun mantıken sana uygun olabilir hepsi bu daha ötesi olamaz
Cevap
15Cevap
O zaman çok aşık değilsin. Aşık olan insan yüzde yüz karşısındaki kişiyi arzular diğer türlüsü mümkün değil.
Aşkın içinde her şey vardır. Fakat burada önemli olan şeylerin başında arzu gelir. İnsan sevdiğini arzulamadıktan sonra ne anlamı var ki?
Çok aşık olup ona karşı bir arzu nasıl olmuyor anlamış değilim
Aşık olduğum ilk zamanlar arzu ölüyor
Sonra zaman geçtikçe arap atı gibi açılır mı bilemem
bu nasıl bir çelişki ya
o zaman aseksüellikle heteroluk arasında kalmış bir durum bu çok saçma :D
Seni bir şekilde heyecanlandıran ruhunu okşayarak arzularını kamcilayacak bir iş yapmiyor.
Belki arzular sonradan oluşur. Zaman bırakmak lazım.
Yürüz zaten bir insanı sevdikçe daha çok arzularsın...
Zamanla hepsi olur.
Arzu yoksa arkadaşlıktan öteye gitmez aşk yapan şey arzu duymak zaten.
Seks mekanik olacağından daha sağlıklı bir ilişkiniz olur...
Yürümez..
Benim için yürümez
Bence zamanla arzulanır ya
Aşk değil bu aşk olsa arzu da olur
Arzu iliskinin kırbacı gibi. Arzu olmazsa yürümez.
Arkadaşı 3 evetle hayatımızdan uğurluyoruz
Yürümez
Kim bu şanslı kişi :(
Arzu olmadan bir yere kadar.
Çok zor, insan sevdiğini arzular diye düşünüyorum.
O nasıl ask allah🤔
Soru olsun diye sordum da illa vardır birilerinde 😅
😅😅
Mümkün değil
Yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?