sevgilim çok akıllı ve ince ruhlu biri. kafasına hayranım. ama seks konusunda uyumlu değiliz. örneğin ben sert erkek seviyorum ama kendisinin tam tersi bi tarzı var. meme uçlarının emilmesini falan istiyor bana çok itici geliyor bu mesela. o yüzden onunla ilişkiye girmeyi canım çekmiyor. ama cinsellik hariç her şeyde güzel anlaşıyoruz. bunu ona nasıl söyleyebilicem? nereye kadar devam edebilir böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsellik evliliğin direği gibidir. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur anlayissiz olur tahammul seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler.
Yani bütün sorunlar tatminsizlikten kaynaklanır diyebilirim. ve böyle biriyle bir ömür geçmez.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen cinselligi tam yasayamiyorsun ve yarim kalıyorsun buyuk ihtimalle
15 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle maalesef
Cevap sahibi+1 yılOrgazm oluyor musun peki yoksa kendi kendine mastürbasyon mu yapıyorsun
Soran+1 yılsevgilimleyken orgazm olmuyorum çünkü hiçbi şey istediğim ve sevdiğim gibi gitmiyor, mastürbasyonda çok iyi orgazm olabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılİstedigin gibi niye gitmiyor ki kisa mi suruyor iliskiniz suresi
Soran+1 yılonun sevdiği şeyleri ben sevmiyorum. onları yaparken isteğim kaçıyor. haliyle bunu söyleyemiyorum da
Görüşleri değişmez maalesef kadınların geneli zaten sert sever o yüzden olmaz bu iş sonrasında aldatmaya kadar gider
00 Yorumla
+1 yılAllah başka dert vermesin
11 Yorumla
Soran+1 yılamin aşkım
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sevgiline cuckold tarzı ilişkiler istediğini öner inan çok mutlu olursun tecrübe konuşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmeme ucunun emilmesini isterse biraz güzel kardeşim vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa 3. kişi ya da ayrılık
10 Yorumla
+1 yılZor is
22 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu çekimi yoksa olmaz 😒
Soran+1 yıl...;(
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç devam edemez.
13 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılçok üzülüyorum
+1 yılEee sert seven erkek bul
00 YorumlaFb yaparsın yakında
10 Yorumla
+1 yılİkinci sevgili bul
00 YorumlaSen varoluşun o elit
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimi cinsel olarak arzulayamıyorum ama onu duygusal olarak çok seviyorum, nasıl devam edecek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat