Cinsel Yaşam Vajina darlığı neyden kaynaklı olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Vajina darlığı neyden kaynaklı olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düzenli cinsel hayatın yoksa dar olur. Ve doğum yapmadıysan bu yüzdende dar olabiliyor. 2 parmağını rahatça sokabiliyor musun? 1 19 Yorumla Soran +1 yıl İki parmağımı sokamiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Islandıktan sonra olur acele etme Yorumla Soran +1 yıl O zamanda zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna nasıl emin oldun, bakire misin öncelikle hakkında hiç detayda yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini kasıyorsun büyük ihtimalle olmaz tabi Yorumla Soran +1 yıl Bakire değilim. Normal doğumda yapmadım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sıklıkla ilişki yaşıyorsun, fazla aktif değilsin herhalde Yorumla Soran +1 yıl Uzun bir süredir yoktu aslında. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm öyleyse çok normal, bilmen lazım vajina kendini toparlayan bir organ. Sıkı vajinaya sahip olman güzel bir şey, ama kendini fazla kasıyorsan bu bir sorun Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Aslında kasmiyorum. Yani oncesindede dardı. Ama şu an daha dar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski halinden dahada dar olmaz ya, bence sana öyle geliyor. Dar çok vajina gördüm ama öyle bir anlattın ki bende merak ettim 😊😅 Yorumla Soran +1 yıl Cidden eskisinden dar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırdım gerçekten, normal halinden nasıl dar oluyor anlamadım. Zayıf biri misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum diye kızmadın herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga geçmedim, neden bozuldun Yorumla Soran +1 yıl Hayır bozulmadim. Normal bir kilom var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle olman iyi. Ama eskisinden dar olmasına şaşkınım Yorumla Soran +1 yıl Ara vermiştim, belki ondandir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir, keşke görsel olsaydı merak ettim doğrusu Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Partnerine göre güzel bir şey seni üzmez işi bilirse 1 6 Yorumla ironiq +1 yıl Evlimisin? Yorumla Soran +1 yıl Hayır degilim Yorumla ironiq +1 yıl Konuşmak istermisin? Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla ironiq +1 yıl Teşekkürler? Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gen yapısından dolayıbiz erkeklerde de böyle penisin küçük ya da büyük olmasısizde de dar ve genişlik söz konusu 1 0 Yorumla
Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Doğum olmazsa dar kalir 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok dar Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Vajina kasların yapısına bağlıdır genelde 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Bir süre sonra geçer mi Yorumla cesaretyada +1 yıl Tabiki, ancak seninde kendini kasmaman önemli ilişki sırasında Yorumla Soran +1 yıl Aslında hiç kasmiyorum Yorumla cesaretyada +1 yıl Tam ilişkin oldumu peki Yorumla Soran +1 yıl Çocuklarım var Yorumla cesaretyada +1 yıl Aa, kaç çocuğun var, doğumları normal miydi? Yorumla Soran +1 yıl Sezeryan, Yorumla cesaretyada +1 yıl Kaç yıldır evlisin Yorumla Soran +1 yıl 10 yıl filan Yorumla cesaretyada +1 yıl Vajinal darlık hala devam yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla cesaretyada +1 yıl Ulasirmisin bana ilginç geldi biraz Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla cesaretyada +1 yıl Teşekkür ederim yinede Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Psikolojik temelli bir durum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajinismustan bahsetmiyor musun Yorumla
paranox_s Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl darsa çok şanslısın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla paranox_s +1 yıl çok zevk alırsın. Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Genetik yapı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hım, ama eskisinden daha dar Yorumla Engin28 +1 yıl Ne kdr zamN geçti Yorumla Soran +1 yıl Yil Yorumla Engin28 +1 yıl Dm.. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl En az 15 cevap net 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi bir şey 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötü de ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye kötü olsun severiz Yorumla Soran +1 yıl Size güzel ya bize Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdiririz 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Düzenli cinsel hayatın yoksa dar olur. Ve doğum yapmadıysan bu yüzdende dar olabiliyor. 2 parmağını rahatça sokabiliyor musun?
İki parmağımı sokamiyorum
Islandıktan sonra olur acele etme
O zamanda zor
Buna nasıl emin oldun, bakire misin öncelikle hakkında hiç detayda yok
Kendini kasıyorsun büyük ihtimalle olmaz tabi
Bakire değilim. Normal doğumda yapmadım.
Ne sıklıkla ilişki yaşıyorsun, fazla aktif değilsin herhalde
Uzun bir süredir yoktu aslında.
Hmm öyleyse çok normal, bilmen lazım vajina kendini toparlayan bir organ. Sıkı vajinaya sahip olman güzel bir şey, ama kendini fazla kasıyorsan bu bir sorun
Anladım. Aslında kasmiyorum. Yani oncesindede dardı. Ama şu an daha dar
Eski halinden dahada dar olmaz ya, bence sana öyle geliyor. Dar çok vajina gördüm ama öyle bir anlattın ki bende merak ettim 😊😅
Cidden eskisinden dar
Şaşırdım gerçekten, normal halinden nasıl dar oluyor anlamadım. Zayıf biri misin
Sordum diye kızmadın herhalde
Dalga geçmedim, neden bozuldun
Hayır bozulmadim. Normal bir kilom var
Böyle olman iyi. Ama eskisinden dar olmasına şaşkınım
Ara vermiştim, belki ondandir
Olabilir, keşke görsel olsaydı merak ettim doğrusu
Partnerine göre güzel bir şey seni üzmez işi bilirse
Evlimisin?
Hayır degilim
Konuşmak istermisin?
Tesekkurler
Teşekkürler?
Hayir
gen yapısından dolayı
biz erkeklerde de böyle penisin küçük ya da büyük olması
sizde de dar ve genişlik söz konusu
Doğum olmazsa dar kalir
Ama çok dar
Vajina kasların yapısına bağlıdır genelde
Bir süre sonra geçer mi
Tabiki, ancak seninde kendini kasmaman önemli ilişki sırasında
Aslında hiç kasmiyorum
Tam ilişkin oldumu peki
Çocuklarım var
Aa, kaç çocuğun var, doğumları normal miydi?
Sezeryan,
Kaç yıldır evlisin
10 yıl filan
Vajinal darlık hala devam yani
Evet
Ulasirmisin bana ilginç geldi biraz
Maalesef
Teşekkür ederim yinede
Psikolojik temelli bir durum.
Nasıl yani
Vajinismustan bahsetmiyor musun
Et girmeyen yere dert girermis