- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSigara varsa azaltsın hatta bıraksın alkol aynı şekil.
Stres vs bitirir
Doğru düzgün sağlıklı uyusun yesin içsin
İş yüküde azalırsa o pantolonun önünün düz olduğu tek güne rastlamazsın11 Yorumla
Soran+1 yılIns :))
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşla ilgili sorun olmaz adam ilk ilişkide sorun yaşadıysam ikinci olacakmış olmayacakmış heyecanı psikolojik etkiyle uyanmaya bilir. Burada sana düşen görev onları unutup iyi oral ve vakumlamalarla aleti taş gibi yaptıktan agora içine al, eğer iyi kalkmadan almaya kalkarsan senin kapı tam açılmadığı için alet girmez buda adamın moralini daha çok bozar iş yarıda kalır adamınkini iyice sertlestirene kadar orala devam et hedefe ulaşırsınız kolay gelsin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uzaktan kısa anlatımlaral bunu bilmek zor
doktora gitsin analiz yapılsın. nedeni nedir öğrenilsin. var ise tedavisi yapılsın. buralarda sorrak zaman kaybetme
ya da onu bırak yeni bir ilişki dene. uğraşma hiç
zaten sorunlu bir evlilik yaşamışsın. artık sorun yaşama sorunsuz birini bul10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sertleşme problemi varsa bu konuda sana sadece onun yerini alarak yardımcı olabilirim. 😅 Bende de inmeme problemi var. Çok geç boşalıyorum. Cinselliğin olmadığı birlikteliğin yürümesi pek mümkün değil. Profesyonel desteği tavsiye ederim.
119 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKaldırmak için oral yaptın mı?
Soran+1 yılYapdim biraz kaldi sonra geri indi tamam oldu diye dusundum bir bakdim geri indi
Cevap sahibi+1 yılSeni tatmin edecek kadar sertlesmez ve uzun sürmez onun boşalması. Duygusal anlamda seviyor olabilirsin fakat cinsel anlamda doyamacayacaksin. Peki genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
Soran+1 yılBenim yuksek ama onunku bence yuksek değil cok iyi biri napacam ben
Cevap sahibi+1 yılDuygusal ihtiyaçların için farklı cinsel ihtiyaçların için farklı insanla birlikte olsan?
Soran+1 yılHayir yapmam
Cevap sahibi+1 yılO zaman cinsellik ile onun iyiliği arasında tercih yapmak dışında seçeneğin kalmıyor. Cinsel doyumun olmadan nasıl mutlu olursun bilmiyorum.
Soran+1 yılOlmam iste
Cevap sahibi+1 yılOlabilecekken olmamayı tercih ediyorsun çünkü. Son sevişmenin üzerinden ne kadar zaman geçti söylesene?
Soran+1 yılOlmadi ki iste bir hafta once denedik
Cevap sahibi+1 yılPeki seni ağzıyla veya parmaklarıyla tatmin etmeyi denemedi mı?
Soran+1 yılDenedi ama o orqda sarlesmedigi zaman bende zevk alamiyorum aklim onun seyinde olyyor
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir kadının bacaklarının arasına başını gömmüş yaliyorken zevk almamak pek mümkün görünmüyor gözüme :)
Soran+1 yılMumkun iste baksana olmuyor
Cevap sahibi+1 yılHayatın adaletsizliği işte. Senin ondan şikayetçi olduğun gibi biz de karşımıza çıkan kadınların ne istediğini bilememesinden, saçma sapan tabularindan yakınıyoruz. Tabular demişken senin var mı peki şunu kesinlikle kabul etmem dediğin bir şey yatakta?
Soran+1 yılYok herseye acigim
Cevap sahibi+1 yılHerşeye derken? Buna aynı anda iki erkekle birlikte olmakta dahil mi?
Soran+1 yılHayir haklisin okadqri değil
Cevap sahibi+1 yılPeki en uçarı ne kadar çılgınlaşabilirsin bu konuda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılKaç yaşında olduğu önemli, ancak onun bahsettiği gibi olduğunu düşünmüyorum pek, iktidarsızlık problemi var muhtemelen
12 Yorumla
Soran+1 yıl34yasinda daha
- +1 yıl
34 yaş erkeğin olgunluk dönemi başlari ve doğrusu cinsel anlamda kendini kontrol altına alabildiği, erken boşalma ya da sertlesememe gibi problemleri aştığı donemlerdir. Bunu yasamasinin altında ürogenital problemleri var gibi
+1 yılHeycan vs yapıyor olabilir özgüvensiz olsa bile bir yerden sonra yükselor ve sertleşme yaşar başka bı şey var
15 Yorumla- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yılOnunki 34benimki 37
- +1 yıl
Aslında olması da lazım yaş daha çok büyük değil
- +1 yıl
Onu rahatlatıyor musun peki
Soran+1 yılEvet cok iyi davranuyorjm bende insanim diyorum seni secdim diyorum ama kendine guveni mi yok ne anlamadim
+1 yılhersey olabilir psikolıjıkmı degilmi o önemli psikolojıkse aşılır
14 Yorumla
Soran+1 yılO piskolijk diyor
- +1 yıl
öleyse öledir ama kendini hazırlasın evlenmeden cinsellık yasıycaksanız yasayın ozaman
Soran+1 yılIste yasiya bilsek bende boyle devam ederse evlenmek sorun olur benim icin cunku cinsellikde onemli
- +1 yıl
haklsın tabiki önemli
Cinsellik önceliğin olacaksa ayrıl gitsin yazık etme harcama ilerde adamı
113 Yorumla
Soran+1 yılOnceligkm değil ama banasa yazik
Soran+1 yılYapiyorum qmq bir durlu inanqmiyor herhalde sevdigime
Soran+1 yılCozum aramaya calisuyorum sasiriyorum
Hayatimda ik Deva boyle bir insanla karsilqsdim cok iyi melek gibi bie adam ama gel gelelim cinsellige oda onemli
Soran+1 yılTskler belki ola bilir biraz zaman verelim birbirimize
Soran+1 yılEvet en cokda onun beni nasil sevdigi hosuma gitiyor boyle biri zor bulunur bende zamanla sevmeye basladim.
Birlikde guluyoruz eyleniyoruz konusuyoruz bir tek sorun cinellik oda cuzulurse hayal ruya gibi birsey
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bi sekilde bu sorunu yasiyor. Erkekler bunu kabull3nmek istemez gecici sorun der. Cinsellik cok onemliyse senin icin iyi dusun. Kalksada seni tatmin edemeyebilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o sorun bayaa zor yaaa düzelmesi için ikinizin birlikte uğraşması gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılPes ediyorum sanki
Soran+1 yılBuraz beklesek mi devam mi etsek?
Iliskiye girmeye
+1 yılSanırım aşırı mast’dan dolayıda olabilir. Sağlıklı bir cinsellik yaşayamazsınız şuanda. Doktora gitmek en iyisi
10 Yorumla
+1 yılKötü bir durum Kaya gibi sağlam olması şart direk doktora vakit kaybetmeden
15 Yorumla- +1 yıl
Piskolojik olarak bitiktir üzüldüm
Soran+1 yılEvet bende uzuluyorum cok iyi biri cunku
- +1 yıl
Kan pompala biraz nasıl olucanı biliyorsundur
Soran+1 yılOlmuyorrrr
- +1 yıl
Nasıl yaptın kan pompalamayı burdan da açık açık deme boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılİşini, çok zorm.. biraz tempo dan dusmutur o yüzden de olur.. ama düzelmezse kötü valla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah yardımcısı olsun ya . bence kesinlikle doktora gitmeli. ve ona şunu sor . sen olmayınca mastırbasyon yapıyormu sertlesme oluyormu
19 Yorumla
Soran+1 yılSormakdan cekiniyorum ama bence yapmiyor oyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılAşırı heyecanlı olduğunu söylemişsin Eğer erkek seni seviyor Senden hoşlanıyorsa kesinlikle ve kesinlikle o esnada sertlik olur yani Seninki ile aynı Yaştayım iş yerinde bile ereksiyon olduğum anlar oluyor bence çekinmeden Onunla oturup nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını sorman lazım bu konuda ve aynı zamanda o soruyu açıkça sorabilirsin Sen yokken açık film izleyip mastürbasyon yapıyor mu neleri arzuluyor
Cevap sahibi+1 yılSeni mutlu etmek için bir şeyler yapıyor mu Mesela Oral gibi
Soran+1 yılEvet yapiyor
Cevap sahibi+1 yılal bakalim dinle sesli cevap
https://voca.ro/1oJHtoB49H2W
Soran+1 yılBence sadece beni tatmjn etmek icin
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGiyimimi cok beyenuyor diyor herzaman daha 2aydir birlikdeyiz boyle fanazie kiyafetler biraz sonraya brakmak interim daha yeniyiz
Cevap sahibi+1 yılanladim kanka hayirlisi bakalim. sorun olursa donersin bana burdan takip
+1 yılBirinle tanıştım ne ben orada kaldım. BİRİNLE
21 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmaat yurt disinda yasiyorum
Sende bitiyor her şey
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden hersey denedjm olmuyor
Soran+1 yılBen degsik pozisyon istuyorjm o hep uste olmak istiyor!
Sanki cok korkuyor gibi rahat deik gibi
Soran+1 yılSonra iyice Oz guveni gitmesin?
Artik bende korkuyorum ne yapacami sasrdim valla belkide biraz beklesekmi? ya da devam mi denesek iliskiye girmeye
Soran+1 yılBence yardimci olmaz neyse deneyim
Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Ön sevişme süresi mi az
17 Yorumla
Soran+1 yılHayir onuda denedim olmuyir
Soran+1 yılEttim olmuyor kendini sanki cok kasiyor sevmiyor bu kiz beni ya da beni cok cok ozel goruyor
Soran+1 yılNe olacak ozaman cinsellik bence onemli evlilikde hersey uyi bir tek o konu olmuyor.
Eski esimlede hersey kotu cinsellik iyidi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık sorunu var bellii ki tedavinolmasi lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi biri ama cinsellikde oneliner benim icin ne olacak
- +1 yıl
Mutluluklar ama cinsellik olandan da yürümez bir yere kadar.
Öncelikle geçmişine gitmek gerek zaten yazmışsın kanseri yendi diye belliki ağır ilaçlar kullanmış bundan kaynikli olduğunu düşünüyorum.
Bol su tüketmesi lazım. Doktora gitmekten çekiniyor olabilir. Biraz bekleyin sonra gidersiniz. Yeme ve içme konusuna gelince dikkat etsin yağlı ve kolesterol yükseltecek yiyeceklerdrn uzak dursun. Keçi boynuzu pekmezi veya direk kendisini bulup tüketsin sorun VS kalmaz
Soran+1 yılBir sure ilsikiye girmemek daha uyi bence sorun ne bilmiyorum.
Cok duygusql biri ve cok seyler yasamis hayatinda ama cinsellikde onemli dokter git diyorum hayir diyor- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sertleşme sorunu varsa o sorundur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Stress yapmış. Rahatlaması lazım.
10 Yorumla
+1 yılGenelde psikolojiktir
10 Yorumla
+1 yılBu işin uzmanı benim bebeğim hardcore sonra diğer fantezi bilgim çoktur iyi s ikiciyimdir
00 Yorumlauzaklaş uğraşma
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden cok iyi biri boyle biri zor bilunur
+1 yılçok mu yaşlı
14 Yorumla
Soran+1 yılHayir 34yasinda
- +1 yıl
seni görünce o zaman etkilenmiyor
Soran+1 yılTam aksini soyluyor cok beyendigini soyluyor hata bu yuzden kendini biraz asada gordugunu soyluyor bende seni seviyorum senj secdim diyorum ama yok kendini cok kasiyor sanki
- +1 yıl
biyolojik değilse piskolojik
+1 yılAşırı heycan
13 Yorumla
Soran+1 yılGercekden mi ppff ama boyke olmaz ki sabirli mi olmam lazim
- +1 yıl
Oral falan yapıyor Musun
- +1 yıl
Gelsene bi özele o an ne oluyoda sertleşmiyo anlat
Dediği olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKremler jeller ve masajlar var
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizimde öyleydi
Düzeldik çok şükür
+1 yılUlan beni bulmadi boyle açık sözlü bi hatun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Başkalarıylada aynı problemi yaşıyormuymuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. doktora gösterin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzledin mi sevişmeyi
12 Yorumla
Soran+1 yılTutkuyu ozledim ten uyumu ozledim o yok hersey var bir tek o yok
Cevap sahibi+1 yılTutku bende çok var ne dersin deneyelim mi
+1 yılYenimi sevgili oldunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılTatmin edemez seni
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bazen olur böyle şeyler düzensizlikten oluyırdur
00 Yorumlaİlaçlar alabilir ki
13 Yorumla
Soran+1 yılAma kanser değil artik
Soran+1 yılEvet
+1 yılYardım et adama
16 Yorumla
Soran+1 yılEdiyom olmiyor
- +1 yıl
Nasıl
Soran+1 yılOral filan olmuyor azicik sonra geri iniyor
- +1 yıl
Yöntemler dene yazamıyorum burada
Soran+1 yılTmmda 2saat onun seyini kaldirmakla ugrasmakda yorucu
- +1 yıl
Tabiki öyle o yüzden onunda senin zevkin için. Farklı şeyler yapması gerek
+1 yılHic mi sert lık olmadı ya da kısa mı sürdü
05 Yorumla
Soran+1 yılGirmuyecek ykqdar oral yapiyorjm biraz sert sonra geri iniyor
- +1 yıl
Erkek de sorun sadece sende mi oluyor acaba yoksa bütün yaptıgı kadınlar damı seni beyen mıyor olsa diyecek im ama öyle de degildir yaşlar kac sizin yaşlı mi adam
Soran+1 yılEski kiz arkadasindada olmus sorunlu iliskim vardi ozaman diyor
- +1 yıl
Senin için de sorun deilse gelır misin birsey paylaş Mak istiyorum
- +1 yıl
orada mısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok geriliyordur
10 Yorumla
+1 yılBurclariniz
11 Yorumla- +1 yıl
Ilac kullansin var ilaci
+1 yılİlaç kullansın
10 Yorumla