Evleneli bir ay oldu sertleşme problemi var eşimin evlenmeden böyle değildi arzuluyum güzel giyinirim neden böyle sizce? Neden oluyor benden kaynaklı mı
Asex diye bi tabir var, bazi erkekler veya kadinlar bu sinifa giriyor. Yeni evlilerde karsilikli zevk zaten cok zordur, erkegin kendini iyi egitmesi gerekir. Kadinlar sekste ne ister genel olarak bunu ogrenmeli ondan sonrada partnerine ozel teknikler gelistirmeliki karsilikli zevk olsun. Sekse sadece sok çıkar olan bakanlar zevkede karsidan bakarlar
İlk yazdigim paragrafta onu anlatmaya calistim... Ciftler birbirlerine verdigi zevkten zevk alacak hale gelmeli. Sadece organ orgazmiyla doyum olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sen bakımlı temiz ve hijyenik isen senden kaynaklı değildir. Esin Dr görünmeli ama buna karşı çıkar ise gıda takviyeleri iyi gelecektir
Senle bi alakasi yok, ruhsal olarak cokmus olabilir, seksi sevmemis olabilir
Seks sevilmez mi zevk almayan erkek var mı ben henüz çok zevk alamıyorum alışamadığım için acıdan
Asex diye bi tabir var, bazi erkekler veya kadinlar bu sinifa giriyor.
Yeni evlilerde karsilikli zevk zaten cok zordur, erkegin kendini iyi egitmesi gerekir. Kadinlar sekste ne ister genel olarak bunu ogrenmeli ondan sonrada partnerine ozel teknikler gelistirmeliki karsilikli zevk olsun. Sekse sadece sok çıkar olan bakanlar zevkede karsidan bakarlar
Yeni evli erkek de mi zevk almaz normalde bakirse
Sadece bosalir, ruhsal olarak doyuma ulasmak icin bosalmak yetmez
Ruhsal doyuma nasıl ulaşabiliriz
İlk yazdigim paragrafta onu anlatmaya calistim...
Ciftler birbirlerine verdigi zevkten zevk alacak hale gelmeli. Sadece organ orgazmiyla doyum olmuyor.
Senden değil alışması gerekli yaş kaç bilmiyorum ama eşinin senden değil heyecan yapıyor olabilir
Yaşlarımız 24 35
Anldim ilaç takviyesiyle ya da ürolojiye gözükmesini tavsiye ederim dm de. Yazarsanız yardım cı olabilirim
Kafasına taktığı bişey var belki de eskisi gibi sevmiyor
Belli ki sorunu var çözümü şudur budur dersek eksik söylemiş oluruz en iyisi doktorlara gidin
Psikoloji bir sebep olabilir ya da bir hekime görünün
Stres yapıyordur yorgundur rahat değildir düşüncelidir
Hayir evlenince arzu tutku biter zaten seks evlilige en uzak seydir. Gayet normal alis buna.
bende hep kadınlar böyle olur sanıyordum ama erkeklerde isteksiz olabiliyor.
ya rahatsızlığı var ya da başka biri.
eşinizde ya fizyolojik ya da psikolojik problem var bence
ilaç mı kullanıyordu daha önce acaba seni hazırlamıyor mu bencil mi davranıyor
Antidepresan kullanıyordu yeni bıraktı
Belki o ilaç erkekte olmasını sağlıyordu bir doktorla görüştünüz mü seninle ilgileniyor mu
Rahat şekilde iliskiye giremiyorsun değil mi zevk almiyorsun yarida mi kalıyor
Heyacanlanıyodur aksine seni çıplak görünce dik olmalı
iş hayati stresi falan olabilir
Gizli pasiftir ya da kafasında bir ton dert vardir
Nedeni belli psikolojik özelden konusalimmi neler yapmanız gerektigini anlatayim
Evlenmeden önce de birlikte oluyormuydunuz?
Büyükmü küçükmü kaç cm de dik tutamıyo
Düzelmezse aranıza 3. Al 😁
Fenasin
Seninle ne alakası var eşin isteksiz herhalde
Formülü uygula inmez bi daha
Ne formülu
2 satırlık bi şey değil buraya yazsam da açıklayıcı olmaz gizlisin
Heycan azalmıştır
Doktora gorunmeli
Evlenmeden önce nasıldı
Xjhxjxnx
onceden varmıydı ılıskın
Hevesi kaçmış
Senden
Oyy kıyamam sana yaa
Hicmi olmuyor
Evlenmeden önceki kadar değil
Neler yapıyorsun sonuç icin
Fazla mastürbasyon yapıyordur belki
Psikolojik bnce
Nasıl yani
Yani farklı Bi durum nasıl anlatsam bilemedim biraz açık konuşmak gerekir Burdan diyemem yani
Aldatıyor olmasın
Sertlesmiyomi