Hep erkeklerin erkej bosalma sorununa deginiyoruz ama gec bosalmak ta ayri bi sorun ozellikle kadinlar icin bu sureyi nasil kisaltabiliriz yeterince kendimi odakliykrjm zevk almiyoda değilim ama erkek arkadasim hep benden knce bosaldigi icin asla bosalamiyorum 1 saatten asagi bosalamiyoum ve onun içinde çok zor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlişkiye girmeden önce klitorisini uyaracak dokunuşlar ya da oral seks yapabilir. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsiniz. Ne kadar ıslaklık o kadar zevk olur. ya da canını yakmadan, partnerin penisini sokmadan önce parmakları ile vajinanı uyarabilir. Hızlı parmak darbeleri boşalmanı daha çabuk hale getirebilir. Ardından ilişkiye girdiğiniz esnada gelmen daha çabuk olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbu durum pskolojik bıraz yanı kadının bu kadar uzun sure orgazm olmaması baska bır problem hıc arastırmadım :D bakmak lazım kıtaplara
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. 1 saat erkek dayanamaz zaten. bazı kadınlarda evet sorun bu. peki mastürbasyon yaparken?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. Postadan sonra benimde 1 saati buluyor orgazmim ama oncesinde 2 kez olmus oldugum icin sonrasinda olmasamda sorun olmuyor. Kendine uzun sure oral yaptirmalisin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ayazz_35 evet kendimi tutarak pespese oluyorum. Sen biliyon bu isi ama:)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın içinde ne kadar kalabiliyor?
04 Yorumla
Soran+1 yıl1. De yarim saat falan kalabiliyo 2. De 45 dk -1 saat arası tam süre tutmadım djgkxkw ya gecen zaten 2. De tam ben bosalacaktim benden 1 dk once bosaldi cok sinir oldum falan off cok kotuydu
- +1 yıl
işte önsevişmede tam kıvama gelmiyorsun sanırım.
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
önsevişme ne kadar sürüyor?
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Çok mastürbasyon yaparak eşiği yükseltmişsin sanki.
00 Yorumla
+1 yılYa bunu ben aşamıyorum cidden partnerim çok enerjik ve sevgi şefkat dolu olur bunu bana hissettirirse boşalıyorum
00 Yorumla
+1 yıl2 ve 5 cı postalarda en bır saatı gecıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılGecen zaten 1. De olmadı 2. De tam bosalacaktjm kendi benden önce bosaldi geri çekilmek zorunda kaldı anlik ben zort djcjzfj uzandigim yerde kendi kendime titriyorum difjxjwjr boyle anlatınca asiri komik
- +1 yıl
Partner degısimi yap ozman 😀
- +1 yıl
Zaten uzun süre orgazm olmama sebebınde sana fazla zevk verememesi
Soran+1 yılZevk alıyorum ya zevk almasam ıslanmam ki ben asiri ıslanan bi insanim
- +1 yıl
Islanmakla alakadı yok zaten oksadanda ıslanırsın onemlı olan o anda senı kudurtmak kendınden gecırebılmek. İlişkiye gırıyısun tabıkı zevk alacaksın
Soran+1 yılHayir ya okşayinca islanmiyksun fjfkxjs o kadar değil djfjx
- +1 yıl
Bence ugrasma yeterınce zevk veremiyor ıste sana😀 senın gbı soyleyene yeter dedırttıgımı bılırım 😀
+1 yılOnsevismeyi uzatın fanteziler deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. Dediğini deniycez
- +1 yıl
fanteziler zevklidir aklınıza gelen uç şeyleri deneyin zevk alacaksın emin ol
+1 yılGrup yapcan sırayla gireckl sen boşalana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat mi 😂 oha
00 Yorumla Keşke bende geç boşalsam
00 YorumlaBu bi hastalik mı bilgim yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral yapıp seni bosaltarak başlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saat ne lan film izlenir
04 Yorumla
Soran+1 yılNapim dkfkxksk
Cevap sahibi+1 yılAdamın beli koparlan gerçi banada öyle bir kadın lszım iyi kondisyon tutar
Soran+1 yılBen genelde ustte olmayı seven bi insanim ama altta olunca daha çok zevk alıyorum skfxjsjtj
Cevap sahibi+1 yılGeleneksel türk kadını değilim diyorsun. Benim tanıdıklarım sırt üstü yatap bacaklarını yarım acar. Tam açmayıda beceremez. Allahtan büyükte problem yaşamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 1 saat dayanamıyo mu
02 Yorumla
Soran+1 yılGecen benden 1 dk once bosaldi diye kriz geçirdim anlatamam igkxjskfkd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoggy pozisyonunu dene bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit kii
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılGizlisin nasil yaziyim
Soran+1 yılTakip attim
Cevap sahibi+1 yılYazdjmm
- +1 yıl
Banada anlatır mısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılModeli yenile
00 Yorumla