Geç bosalma sorunu yaşıyorum yani hiç boşalamıyorum bu sebeple sertleşme sorunuda yaşıyorum vajina geniş geliyor zamanında sık mastürbasyon yapıyordum hep bundan dolayı sanırım benim gibi olup düzelen var mı nasıl kurtulurum bu durumdan yasım daha genç psikolojim bozuldu evlilik olmadan kurtulmak istiyorum bu durumdan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tanımlanmış bir sorun zaten ve tedavisi de var. Sebebi dediğin şey de olabilir başka bir şey de olabilir o yüzden muayene olmalısın ki sebebin ne olduğunu öğrenebilesin.
Hatta bu psikolojin bile bunun değişmemesini sağlamaya devam ediyor olabilir. Bir uzmandan destek al.
04 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmak istiyorum artık kaç denemem oldu başarısız sonuç artık psikolojik olarakta etkiliyor insanı kafaya takıyorsun
Soran+1 yılTeşekkürler öyle yapayım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey sorabilir miyim? Eşimde de aynı durum söz konusu sertlesme de sorun yok nadiren ilişki sırasında iniyor ama çok nadir fakat sorun şu beniml ilişki yaşarken bosalamyor yapıyoruz sonra yolunca eli ile 31 ile boşalıyor 8 aydır evliyiz hala düzelme yok 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
02 Yorumla- +1 yıl
Onunki elle yapmaya alışmış
Cevap sahibi+1 yılNasıl düzelir ki peki
+1 yılMastürbasyon bağımlılığın sonuçları. Mastürbasyonu birden bırakma. Seks ile eş zamanla ilerle. Sonra seks oranı artsın, mastürbasyon azalsın. Tabi bunu başarabilmen için düzenli seks şart
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an mastürbasyon yapmayı bıraktım 3. günümdeyim 1 ay hiç mastürbasyon yapmamayı deneyeceğim ondan sonra tekrar bir cinsel ilişki deneyeceğim bakalım düzelecek miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOdaklanma problemi yaşıyorsundur ya da çok fazla partnerine odaklanıp kendini unutuyorsun
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım vajina hissetmiyorum hep sıkı mastürbasyon yapmaktan oldu
- +1 yıl
Yanlış mastürbasyon evet sıkıntı yaratır çünkü kuru kuru yaparken sürtünmeyle çok daha iyi hissediyordun. Mesela ben öyle durumlar yaşadığımda beni en çok tahrik eden şeyi istiyordum partnerimden. Sende kendi tahrik olduğun şeyi yap bitirmek için. Tabi kızlar alınabiliyor bu konuda ona dikkat et. Sen boşalamadığında beni beğenmiyor mu diye üzülebiliyor. Sen durumu açıkla kıza
Soran+1 yılCinsel perhiz yapsam düzelir miyim ne cinsel ilişki nede mastürbasyon yapsam 1 ay perhiz yapsam
- +1 yıl
Berk Karataş diye bir youtube kanalı var oraya bi bak istersen
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bende de var her gün iki üç kez mastürbasyon yapıyordum
09 Yorumla
Soran+1 yılKuru yapıyordum ben sen nasıl yapıyrdun
Cevap sahibi+1 yılBende kuru yapıyordum zevk suyuyla ne kadar islanirsa
Soran+1 yılCinsel ilişki de hissetmiyorsun yap yap aynı geniş geliyor haz vermiyor bir sure sonra sertlik gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle oluyor ben bir süre yapmamayi denicem
Soran+1 yıl1 ay perhiz yapmak lazım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle tabi kendimizi durdurabilirsek
Soran+1 yılEnerji veren ürünlerden uzak durmak lazım
Cevap sahibi+1 yılYemesem de
Soran+1 yılUmarım düzeliriz
Reis yaprağına iyi bakman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç iyi işte.
017 Yorumla
Soran+1 yılİyi değil boşalamıyorsun hiç ve bir sure sonrs sertlikte gidiyor
Cevap sahibi+1 yılGüzel işte hep yapıyorsun, sertlik şart ama, benim sert. Erken gelse de sıkıntı yok mu diyorsun.
Soran+1 yılSık mastürbasyon. yapmaktan oldu
Cevap sahibi+1 yılBen de kuru yapıyorum.
Soran+1 yılHergünmü yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır hergün olmaz.
Cevap sahibi+1 yılJel pahalı toplum kötü gözle bakıyor ama normal şeyler.
Cevap sahibi+1 yılBazen duşta yapıyorum azcık o kadar kayıyor.
Cevap sahibi+1 yılKüçük ama işlevli gibi, denemek lazım.
Soran+1 yılBen jelle hiç yapmadım hep kuru yaptım böyle sonuçlar açacağını bilmedim şimdi bedelini ödüyoruz
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama vazgeçmiyoruz, bir aksilik var ama bilmiyorum her an boşalacak gibi ama boşalmıyor. İstek derecesi de normal, dışarıda kalkmaz, sevgiliye kalkar, olmazsa kalkmaz, arada bir kalkar. Elimden geldiğince sakatat et protein yer, süt falan içerim. Çünkü hayaları büyütür, kan dengesi önemli, yoksa kara oluyor. Su nem dengesi de önemli.
Soran+1 yılBen bir süre perhiz yapıcam öyle deneyeceğim birde bakalım nasıl olack
Cevap sahibi+1 yılİyi olur, beslenme şişiriyor ama bende sorun var bir hayada kavgada etkisiz hale geldi teki de fazla çalışmıyor galiba ama dolunca mastürbasyon istiyor. Ereksiyon yaşıyor. Hayalar sıkışınca ağrı yapıyor.
Soran+1 yılDoktora görün sen o zaman bir
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım küçük ya, 12-14 falan bırakmıyorum ki toparlansın, çok istekli.
Soran+1 yılSen bilirsin yapıncada benim gibi problem yasarsın
Cevap sahibi+1 yılDoğru ama Türk halkında kayganlaştırıcıya vererek para mı var
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne