Erkek arkadaşım bana, boyun kısa olduğu için pozisyonlar daha rahat oluyor ve daha çok zevk alıyorum dedi. Islaklığın falan fazla dedi bazı kızlar neredeyse kuru denecek kadar az ıslanıyor dedi. Sizce birlikteyiz mutlu olayım diye mi demiştir yoksa gerçekten örnek verdiği olaylar zevki artıran unsurlar mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik ilişkinin bir parçasıdır ama o sevyeye kadar bir çok aşama geçmesi gerekiyor. Seks bir spor dalı değil, sorduğunuz sorunun cevabı açık ve net görebilmek mümkün. Erkek tâbi ki de sekse düşkün üreme içgüdüsel bir durum bu ondan da sık sık gözü doymaz. Kadın ise tam tersi tek olsun benim olsun sahiplenen bir içgüdü içinde. Ilişkinin çift taraflı olarak önemi kimya uyum istek ve fiziken ve ruhen rahatlamak.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabını alamadım, başlıktaki soruyla cevabınızın uyumu nerde
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her şeyden önce erkekler istekli ve şeftalili sulu tatlı şeftalili kızları sever ucundan gösterip vermeyenle işi olmaz sen şeftalini verir yalatirsan tadına baktirirsan sevilecek kız olursun içindede ateş varsa daha ne isteriz. Oylemisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkısa boylu zayıf bir kıza oral yapmayı sevişmeyi o kızı yalamayı seksten çok ama çok seviyorum pek karşılık beklemem ama sevişmede akıl almaz fanteziler pozisyonlar denemeyi çok severim
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin kısa boylu kız sevgisi sadece yatak için o zaman 😅
Cevap sahibi+1 yılyatakta sevilen arzularına cevap bulunan beden fizik her zaman değerli özeldir fiziğe neler yapılacağı fiziğin güzelliğine bağlı
Cevap sahibi+1 yılboyun kilon kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmacık olmayan kişilere daha çok önem verilir. Çünkü cinsellikte sahte oynamaya hiç gerek yok. Neysen o sundur zaten. Taklide hiç gerek yok yani..
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
👍🏻👍🏻🌷
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aşka değer veriyorum cinselliğe önem vermiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılDelilik olmasına , nefes alıyor olmana tabiki en önemlisi ona vermiş olmana önem verir 😂😂 gerisi amaca ulaşmak için denilen yalanlar
511 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Delik olacaktı ve gerçekler
- +1 yıl
katılıyorum fıstığım onların derdi kızdan istediğini almak bu yüzden evlenmeden bu işler olmamalı
- +1 yıl
Evlenelim diye kandıran bile çok olur
- +1 yıl
Nasil olsa evlenecez diye sonra birakip giden cok erkek var
- +1 yıl
Hepsi beter olsun
- +1 yıl
Amin fistigim
- +1 yıl
Fb olayini bilmiyonuz herhade kadinlar da sirf cinsellik istiyor bu kotu bir sey mi?
- +1 yıl
Yaw herkes aynı mı
- +1 yıl
Herkes değil erkekler ✌️
- +1 yıl
Yo
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Herkese aynı şeyi söyleyen tip. Dilin kemiği yok.
O ıslaklığı güya yok denecek kadar kuru olanın yüzüne söylemiş mi bunu:)42 Yorumla- +1 yıl
hahaha aynenn 😂
Soran+1 yılSormadım açıkçası söylediğini de sanmam kim partnerini kırmak isterki. Sadece bende bunu merak ediyorum bana söylediğinde şeffaf mıdır çünkü bahsettiği özellikler gerçekten somut
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDediği şeyler zevki şöyle arttır ıslaklık arttır sadece diğer o boy vs şeyler kişiden kişiye değişir yani
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılseni bi müddet daha s! kebilmek için söyluyo bunları
22 Yorumla
Soran+1 yılHep veririm ben bişi demesine gerek yok
- +1 yıl
erkek beyni, kiza iltifat edersem aşık olur bağlanır diye düsundüğu için erkekler kızlara sanki dünyada eşi benzeri olmayan biriymiş gibi iltifatlar eder
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk ne güzel iltifat etmiş güxel şeyler söylemiş paromayak karılardan nefretnediyorum herşeyin altında bişey arıyonuznya
04 Yorumla
Soran+1 yılAhir zaman çok zor 😀
- +1 yıl
Yengeç burcusun muhtmelen
Soran+1 yılAkrep
- +1 yıl
Su grubu oldugun belli zaten akrep kadınısın senin libidoda yğksektir şu paranoyaklıgınıx fa olmasa
+1 yılEvet artırır ozellıkle mınyon ve ıslaklıgının fazla olması. Kalça yapına vajına dudaklarına önem veririm ben nasıl bu ıkısı guzelmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBoyunun kısa olması kilolu olmaman ve ıslaklık keainlikle zevki arttıran şeyler
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanayım o zaman
- +1 yıl
İnan tabii niye yalan söylesin ki yani ben de aynı şeyleri düşünürdüm kesinlikle
+1 yılIhtiraslı istekli ve arzulu sekse önem verilir. Göğüs kalça vajina her kadında var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılZevki arttıran unsurlar senin istekli olman güzel bir şey mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evet Sen de çok iyiymişsin yani sevgilin çok şanslı
00 Yorumla
+1 yılonların aklı uçkurunda olduğu için özel yerlere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şeye onem veririm. Titiz ve ince düşünen biriyim. Beni pas geç onun icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerim bana yediğim en güzel s1k seninki dese kalpten giderim ya sen gururlanıyor musun bu laflarıyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimin tatmin olmasına veriyorum ne isterse yapıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Cevap sahibi+1 yılEvet ben karşımdakinin tatmin olmasından zevk alıyorum fantezim bu benim
+1 yılen çok dikkat ettiğim şey buzdolabı gibi olmaması... bana ayak uydurabilsin yeter... güzel çirkin farketmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet gerçekten dediğin şeyler aşırı önemli böyle bir partneri her erkek ister
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nasıl olmasını ister
Cevap sahibi+1 yılGzldn çksm eklr msn
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Doğru söylüyor boy kısalığı seks de çok iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi iyi
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsıın
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye olcam knk
- +1 yıl
İlerde eşin sevgilin sorun ederse diye bakire olmayışını
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık kaç kızla olduysa düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum bu benim için sorun değil. Bir insanla hayatımı paylaşmak için önceliğim güvenilir, saygılı, dürüst, korumacı ve iş-güç sahibi bir olması. Kaç kişiyle beraber olduğunu yargılayacak kişi ben değilim. Her koyun kendi bacağından asılır
- +1 yıl
Sadece söyledim sakin ol
- +1 yıl
Kizlar gecmise onem vermez zaten sadece dis gorunuse paraya bakarlar o yuzden onlar icin sorun yok
Ş. refsize bak gurme olmuş 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. minyon ve zayıfsan her türlü zevk verirsin
00 Yorumla
+1 yıl4 nokta var benim için
00 Yorumla
+1 yılSeni iyi motive edip daha da yapmak içindur
00 Yorumla
+1 yılKarşı tarafı tatmin etmeye önem verir
00 YorumlaBunu bilemeyiz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısa kızla istemem şahsen çocuk gibi herkese aynısını söylüyor olabilir
00 YorumlaÖylesine söylenmez bunlar
00 Yorumla
+1 yılŞahsen karsılıklı olması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olman için ve senin artılarını söylemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim ıslak pıtırcık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. 2 de 2 yapmışsın daha ne istiyorsun.😁
00 YorumlaIstekli kadin candir
00 YorumlaÇocuksunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEn olgun sensin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTemizlik
00 Yorumla
+1 yılİç giyime
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Etkili unsurlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) iyi iyi devam
00 Yorumla
+1 yılSevişmeye
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem