- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, ve olması gereken bu. "Sevişmeyeceksek sevgili de olmayalım" diyen açık sözlü erkekler sayesinde, böyle böyle olması gerekenin bu olduğunu kadınlar da anlayacaklar. İnsanın doğasında sevdiğine karşı cinsel arzu duymak vardır. Erkeklerin cinselliğe olan talebini ve ilgisini sorgulayacağınıza, sevgili olduğunuz erkekle neden seks yapmaya yanaşmadığınızı sorgulayın. Anormal olan erkekler değil, kadınlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum sevgi sevgililik olsun cinsellik olmasın isteme hakları yok
- +1 yıl
İstemeye hakkı yok diyorsan, bu nedenle ayrılmasını da normal kabul etmelisin.
- +1 yıl
İnsan psikolojisinden de zerre kadar anlamıyorsunuz. Tutturmuşsunuz, sevgililikte cinsellik olmaz, evlilikte olur. Herkes evlenmeyi istemek zorunda mı kardeşim?
Soran+1 yılEvlilik de istemiyorum cinsellik de istemiyorum sevgi ilgi sevgililik
- +1 yıl
Arkadaş edin o zaman. Erkek kankan olsun. Duygusal ilişki yaşayan erkek, aseksüel değilse cinsellik de ister. Yok öyle, sevgili olalım ama sevişmeyelim. Ya da sevgili olmak için kendin gibi aseksüel bir erkek bul. Erkek hem sevgili olacak, hem bağlı olacak, sadık olacak, hem de cinsellikten mahrum yaşayacak. Sebep?
Soran+1 yılAseksuelim evet
- +1 yıl
Baştan söylesene şunu. Karşımda cinsel isteği normal olan bir kadın varmış gibi yazıyorum ben de... Rica ediyorum yazdıklarımı üzerine alınma, aseksüel olduğunu bilseydim yazmazdım. Senin durumun da normal, aseksüellik tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil. Ancak, kendine aseksüel bir erkek bulmalısın sevgili olmak istemiyorsan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsellik aşkın bir parçasıdır sadece erkek için değil her insan için önemli bir husustur kendimizi kandırmayalım..
11 Yorumla- +1 yıl
Anlatamazsın kardeşim. Hem cinselliğe yanaşma, hem de seks yok diye ayrılan erkeğin arkasından "beni sevmemiş, niyeti cinsellikmiş" diye atıp tut, olacak şey değil.
+1 yılbizler bu konuda sizler gibi değiliz belki yaradılış olarak görebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar içinde önemlidir
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim için önemli değil yoo
- +1 yıl
O zaman bir sorun var demektir.
Soran+1 yılSorun sizde secgililik de cinsellik olmaz siz bu rahatlığınız canımı sıkıyor
- +1 yıl
Valla orası size kalmış ister sevgili zamanı ister evlilikte bu önemli olduğu gerçeğini değiştirmez
- +1 yıl
Oldu ya... 3 yıllık sevgili olsunlar, ikisi de cinsellikten mahrum yaşasınlar. Eksikliğinin önemli olduğunu ne zaman anlayacaksınız acaba? Hayır yani, siz öyle istiyorsunuz diye erkek libidosunun düğmesini OFF konumuna mı getirsin?
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bu biraz kişilere göre de değişir
00 Yorumla
+1 yılhayvan oldukları için tek düşündükleri o
10 YorumlaIhtiyaç çünkü nedeni mı var
10 Yorumla
+1 yılkızlar için daha önemli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım