cinsel ilişkiye geçilmeden önceki safahanın olabildiğince , uzun sürmesidir asl olan erkeğin partnerini en ince detayına kadarr soymasıdır ,, her soyduğu milimi dudakları ile keşfetmesidir , cinsel ilişkiden önce bence her iki partnerinde dil ve dudaklarda ,, beden üzerinde , milim atlamadan keşif yapmasır,,, naçizane benim fikrim budur ,, şimdiki gençlik önsevişme safhasını hurrraa atlıyor ,,, olurmu hiç ,, önce partnerini dil dudak ve ellerinle uyarak , onun şarjını bitirdikten sonra ,, eğer sende pelte gibi değilsen ,, işleme geçebilirsin :)))
22 Yorumla- +1 yıl
çook iyi ya =)
En İyi Cevaplar
Hayvansı bir içgüdü bu, birşeyler arama zaten içinde DNA larında yazılmış lanet olası kodda yatıyor hepsi, düşünme ne yapıyım yapmalıyım diye oluruna bırak.
Bir filmde de dediği gibi:
Sizler İşiniz Değilsiniz.. Sizler Paranız Kadar Değilsiniz.. Bindiğiniz Araba Değilsiniz..
Kredi Kartlarınızın Limiti Değilsiniz.. Sizler İç Çamaşırı Değilsiniz..
Sizler Dünyanın Şarkı Söyleyip, Dans Eden Pisliklerisiniz...10 Yorumla
İnsandan insana değişir bu.
Kimileri yatakta vahşilik ararken, kimileri ise ağırlığını koyup, cinselliği yöneten olmak ister. Kimisi vücudun çeşili bölgelerine ilgiler duyarken, kimisi bu bölgelerden iğrenebilir.
Fiziksel olarak, etkileyen, tetikleyen birçok faktör var erkekleri. Bir erkeği cinsel anlamda uyarmak ve harekete geçirmek çok kolay. Tenselliğin iyi kullanılması, ön sevişmenin uzun ve mantıklı kullanılması, oral olarak uyarma gibi birçok faktörü girer buna.21 Yorumla- +1 yıl
güzellll
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks başlı başına etkiler zaten ama o esnada partnerinin gözlerine keskin bakışlar at. Bu daha da arttırır karşındakinin hevesini, iştahını.
11 Yorumla- +1 yıl
keskın bakış tamam bunu da yazdım =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılKadın ne kadar hareketli ve enerjik olursa erkek bir o kadar çıldırır.
cut.11 Yorumla- +1 yıl
hımmm =)
+1 yılCinsel anlayışımın birinci gündem maddesini, partnerimi ne kadar mutlu edebildiğimle alakalı olarak ona çeşitli oyunlar yaparak mutlu etmeyi, daha da cezbetme duygusunu artırarak ona daha önce hiç yaşamadığı zevki yaşatmayı, her bir sonraki ilişkimizin öncekinden farklı ve daha güzel olmasını amaçlayıp bu şekilde davranmayı düşünürüm.
Çünkü yatakta mutlu olan kadın her anlamda mutlu olmaya da hazırdır.00 Yorumla
+1 yılSeksi olması lazım yani iç çamaşırı ile ve hareketleri ile baştan çıkarması gerekiyor. Sevişirken kontrol onda olacak sert olması hoşuma giderdi.
Oral olması lazım seksin kaçınılmazlarından birisi, anal olmasa da olur.
İç çamaşırı çok önemli bence fantastik şeyler çok hoşuma gidiyor.
Birde hafif güzel kokular sıkması lazım.
Şimdilik aklıma gelen bunlar03 Yorumla- +1 yıl
süpersin =)
- +1 yıl
teşekkürler ;)
- +1 yıl
rca ederim
+1 yılİlişki esnasında hatunun inlemesi ya da çığlık atması iştahımı arttırıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılGüzel bir fizik ve bayanın rahat olması.Gizem.Erkeğin ilişkiyi biraz daha fazla hakimiyeti...genel yazdım detaya girmeden.Saç ve beden rengine uygun seksi bir gecelik
07 Yorumla- +1 yıl
hımmm
- +1 yıl
senin asıl merak ettıgın kadını tavsrımı yoksa cınsellıktekı atmosfermı
- +1 yıl
kadın nasıl olmalı
- +1 yıl
masumıyet ve yatakta rolu erkege bırakızrsa cazıben artar erkek yonetmekten zev alır tabı salak ve odun degılse..ama bazende kadını azgın olması erkegı dleırtır süper olur
- +1 yıl
bn yönetilmem yönetirim:)
- +1 yıl
vayy bazende masumu oyna yatakta
- +1 yıl
tamam pekı
tabi ki fizik gelir baştan.. kadının seksiliği.. sonra yakınlaştığın zaman kucağına alma isteğin ve ve ve ve ve ve :)
04 Yorumla- +1 yıl
fizik =) iyi iyi
- +1 yıl
katılıyorum tutmak önemlı =)
+1 yılYatakta hırslı ol yeter.
Wild&Sexy yani.
Hırslı mısın yatakta?123 Yorumla- +1 yıl
yess
- +1 yıl
Hırslı ol. Yırtıcı ol, tuttuğunu koparacakmış gibi davran ve isteklerini bağırarak dile getir.
Bunu her yaptığında, erkeğinin içinde daha hızlı gidip gelmeye başlaması ile birlikte tahrik seviyesindeki artışı anlayabilirsin.
Kaç yaşındasın? - +1 yıl
25 , ama bunları deneyeceğimm
- +1 yıl
Dene, faydasını görürsün.
Oral yaparken de saçlarını dağıtarak yap. Gözlerinin içine keskin bakışlar at :)
O zaten saçlarından çekiştirip seni zorlayacaktır ;) - +1 yıl
bak bunu da deneyecem
- +1 yıl
Beni hatırla olur mu?
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Bak ben de Beşiktaşlıyım.
Renktaşın anlıyor bu işten ;) - +1 yıl
tabıkı anlıyorsun belli
- +1 yıl
Favori pozisyonun nedir, ona göre taktik vereceğim.
- +1 yıl
kucak =)
- +1 yıl
Kalçan erkeğe mi dönük yoksa yüz yüze kucak mı?
- +1 yıl
yüz yüze
- +1 yıl
Tamamdır. Bak bu pozisyondayken kafanı havaya kaldır ve saçlarını arkaya at. Yukarı doğru bakarak inle ve bağır. Bu daha çok zevk aldığını gösterir ve tahrik edersin.
En sevdiği pozisyon kucak olan bir erkek olarak ben bile anlatırken etkilendim bak ;) - +1 yıl
Aynı zamanda erkeğin kucağındayken saçlarını arkaya atıp kafanı yukarı kaldırdığında saçlarının hareket etmesi de cezbedici
- +1 yıl
tamam bunu da deneyecem tesekkürler
- +1 yıl
Dene, dene. Bol bol inlemeyi de unutma ;))
- +1 yıl
çığlık da atayımmı
- +1 yıl
Immmmm. Hoş olur. Zevk aldığını gösterir ;)
- +1 yıl
tamam tesekkürler=) pkı komşular da duysun mu
- +1 yıl
Partnerini bilemem ama benimle sevişiyor olsaydın komşuların duymasından zevk alırdım ;)
- +1 yıl
=)) tamam
- +1 yıl
Özelden devam edelim.
Taktikler veririm sana.
(Kendimi Slaven Bilic gibi hissettim şuan.)
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yatakta hareket becerısı haylı fazla olması erkegı kontrol edebılmesı
10 YorumlaOralda başarılı ve iştahlı olması, sesiyle tahrik etmesi ve sertliğe müsaade etmesi...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseksi iç giyim her ne kadar kadınlar g string ve tanga sevmeselerde araya giriyor diye bahane uydursanızda ki haklısınızdır ama erkeği coşturur ;)
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum =)
- +1 yıl
bedenin çeşitli bölgeleri doğal kokusuda afrodizyak etkisi yaratabilir ;) bu sayede beyin uyarılır
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zevişirken kulağıma fısıldasın çay demlendi hayatım desin:/
00 Yorumla
+1 yılgiysi ile ama bundan daha şeyi var ama buraya yazmam
02 Yorumla- +1 yıl
tamam =)
- +1 yıl
:):) evet
kadınımın farklı sesler ile beni tahrik etmesi konuşması olabilir..
00 Yorumla
+1 yılpartnerimin istekli olması, yüzündeki seksi ifade ve zevk iniltileri...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçük emrah gibi bir yüz ifadesi yap o an zaten çoğu erkek sadistik duygulara kapıldıgı için an içinde akıp gider :P
03 Yorumla- +1 yıl
yok artık
Cevap sahibi+1 yılbir erkeği en iyi yine bir erkek bilir ne diyosam öyle yoku moku yok :D
- +1 yıl
sadistlerrr=)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim için final çok önemli ağzına boşalmama izin veriyorsa spemlerimi yutuyorsa o kadın benim için herşeydir candır kandır
02 Yorumla- +1 yıl
iğkkk sevmedim bıunu =)
Cevap sahibi+1 yılsorun yok ben seviyorum :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüyo veremem kusura bakma. benim kendime özel taktiklerim var. herkesin bilmesini istemem.
01 Yorumla- +1 yıl
ok by =)
+1 yılgöğüs vajina kalça siyah sütyen siyah külot siyah ince topuklu siyah ince külotlu çorap canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının istekli davranması ve zevk aldığını gösteren hareketleri
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3-5-2 taktiğiyle vur kaç yapacaksin :)
25 Yorumla- +1 yıl
o ne demek
- +1 yıl
Böyle ufak oyunlar koplimanlar yapicaksin, gösterip vermiceksin şımarık bir kız gibi ama dozunu iyi ayarlaman lazım :))
- +1 yıl
tamm gösterip elletmıcem
- +1 yıl
ahahaha bak öğreniyorsun
doggy style'da kadından gelen inleme sesleri...
01 Yorumla- +1 yıl
=)))
Bakışlar ve oscar lık orgazm taklidi.
03 Yorumla- +1 yıl
=))) neden taklıt
- +1 yıl
pekı=)
siyah sütyen beyaz tanga
03 Yorumla- +1 yıl
bunu denemedım bak bı tek =)
- +1 yıl
yağmurlu bir günde... =)
+1 yılBen bilmem böyle şeyleri
cayırt01 Yorumla- +1 yıl
ok :)
göğüsleri çok etkiler
012 Yorumla- +1 yıl
iyimişşş, evet göğüsler benı de cok etkiler =)
- +1 yıl
erkeklerde seksi gögüs =)
- +1 yıl
ERKEKLERDE GENIŞ VE KASLI=)
- +1 yıl
hahahahhhh=) emınım
- +1 yıl
potansiyel var aga diyorsun =)
- +1 yıl
ouwww sheat =)
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılpartnerinin kadın olması
15 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı
- +1 yıl
bir de nefes alıyorsa tadından yenmez
- +1 yıl
neuyyyy
- +1 yıl
böyle soruya böyle cevap
- +1 yıl
tamam sensın
Adolf Hitler inlemesi.
03 Yorumla- +1 yıl
o nasıl be=)
- +1 yıl
pekı
+1 yılKarsimdaki hoslansin yeter
02 Yorumla- +1 yıl
=)))
- +1 yıl
Tabi sevdigim olacak sadece:)
+1 yılTüyo vermek istemem =)
01 Yorumla- +1 yıl
iyi verme=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafamın üzerine koysun kalçasını ben yatarken :)
07 Yorumla- +1 yıl
O NASIL OLUYO
Cevap sahibi+1 yılben uzanıcam o kaçlarını tam kafamın üzerine koyacak oturacak üstüme bildiğin
- +1 yıl
hahahah=)
Cevap sahibi+1 yılnoldu :)
- +1 yıl
değişik ama sevmedim
Cevap sahibi+1 yılbiz seviyoruz :D
- +1 yıl
neyse kalsın =)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDegisir bana gore oral seks
06 Yorumla- +1 yıl
çoğunluk bunu diyor yaaa
Cevap sahibi+1 yılSevmiyormusun?
- +1 yıl
sevmesek de el mahkum yapıyoz
Cevap sahibi+1 yılSevmedigin seyi yapma. Seni buna yapmaya zorlayan erkeklede birlikte olma. Sen onu memnun etmek zorunda degilsin. Zorunluluktan degil birlikte mutlu olma amacinda ol hep. Benden sana erkek tavsiyesi :)
Ayrica oral sexi guzel kilan uzun surmesi ve hissi. Sen bu hissi baska sekildede verebilirsin- +1 yıl
çok heveslı ne yapayım yok mu diyeyım yanı bu seferde soğukluk oluyo, bnmkı çok alıngan öyle bişey söyleyemem bile gurur meselesi yapar daha da yaklaşmaz bile yanı başkaları gibi değil. en nefret ettiği şey isteksiz olmamdır zaten isteksiz olduğumu hissettığınde bı daha asla aynı yataga bile girmez bnımle
Cevap sahibi+1 yılGirmesin amk. Seni seks objesi olarak goruyosa zaten sende ziktur et onun askinida sevgisinide. Sirf agzina almadin diye soguyacaksa o adam senin kalbini bacak aranda ariyo demektir. Uyuz olurum kadinlari obje olarak goren erkeklere ya da erkek bozuntusu demek daha dogru. Sirf cinsel iliskiye dayali sevgiler hep kotu sona mahkumdur taviz veren icin
benim etkilendiğim şeyler çok farklı..
00 Yorumla
+1 yılsexı ol * temız tut
01 Yorumla- +1 yıl
oke
Gizli Üye(36-45)+1 yılOraldir en etkili tetikleyen darbe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadının yatakta aktıf olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonunun takibindeyim
03 Yorumla- +1 yıl
bende =) çok mühim bilgiler
Cevap sahibi+1 yılEvlimisin sen :)
- +1 yıl
nayn gayet bekarım =)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral. Ve temizlik.
01 Yorumla- +1 yıl
hmmm
tam ucunu yalamanız
08 Yorumla- +1 yıl
zahahahahhh =)
- +1 yıl
yapıyok onu zateeee =)
- +1 yıl
tmm:)
- +1 yıl
git manıtana bugün hemen