Cinsel Yaşam Bitmek üzere olan bir ilişkiyi cinsellik ile kurtarmak mümkün müdür? dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Güncellemeler+1 yıl Kendim için falan sormuyorum ya dm den Boğalığınızı göstermeyin bana. Bitmek üzere olan bir ilişkiyi cinsellik ile kurtarmak mümkün müdür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Öyle olsa parayla beraber olanlar ihya olurdu 3 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Asla değil... Buna inanıp kendinizi kandırmayın... Çünkü yaşlılıkta bunlar olmayacak. Bugün konuşup anlaşamayan yaşlılıkta hiç anlaşamaz.. 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben arada bir çekim ve duygusal bağ olmadan yapılan seksin ilişki adına herhangi bir olumlu sonuç getireceğini düşünmüyorum 1 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Uzatmalara götürür sadece, o ilişki erkek istediği kadar boğa olsun kadın istediği kadar o boğayı arzulasın bitecektir 1 0 Yorumla
SilverFox_FB Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Saygi sevgi yoksa kuru seks olur, FB ilişkiden farkı olmaz, kurtarilmak istenen bu mu? bunu tercih edenler olabilir ben etmezdim. 1 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buluşunca güzel geçer ama evlere dağılınca işkence gibi sürer. Denendi, onaylanmadı. Boşuna denemeyin. 1 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet kurtarabilir. Ama tutku kalmamışsa cinsellik de bir işe yaramaz. Tutkuya bağlı. 1 1 Yorumla mavikelebek1995 +1 yıl Cinsellik, tutku olunca güzeldir. O bitmişse bitmiş gitmiştir yani kurtarmaz seks Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Altin kaplamada olsa sabahtan aksama kadar da verse yine fayda etmeye bilir. onun ilaci başka🤣 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Geçici çözüm olur yürürse de cinsellik üzerine olur diğerleri bitmiş gitmiştir 1 0 Yorumla
UmutUzaylı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 78% +1 yıl Yatakta iyiysen bir sure uzatırsın sadece , sorun neyse onu duzeltmelisin 1 0 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Arada tutku kalmadıysa cinselliğinde tadı olmaz. 1 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Erkeğe göre değişir. Cinsellikle kurtarılacaksa hiç kurtarılmasın daha iyi tabi. 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Ewt cinsellik bir iliskideki en önemli en etkili ilaçtır 😉 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hiç sanmam ilişki duygu ile başlar, hissizlik ile biter 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ertelemek olur en fazla, biteceği varsa biter. 3 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Mümkün tek yoluda bu benece 1 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İhtiras ve performans yüksek ise belki. 1 0 Yorumla
METE3534 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Değil kısa ve net 1 0 Yorumla
SkryaMltya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Yok vrrırsın sadece onun ıcın dewam eder 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır tabiki de 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır. Öyle olsa parayla beraber olanlar ihya olurdu
Asla değil... Buna inanıp kendinizi kandırmayın... Çünkü yaşlılıkta bunlar olmayacak. Bugün konuşup anlaşamayan yaşlılıkta hiç anlaşamaz..
Ben arada bir çekim ve duygusal bağ olmadan yapılan seksin ilişki adına herhangi bir olumlu sonuç getireceğini düşünmüyorum
Uzatmalara götürür sadece, o ilişki erkek istediği kadar boğa olsun kadın istediği kadar o boğayı arzulasın bitecektir
Saygi sevgi yoksa kuru seks olur, FB ilişkiden farkı olmaz, kurtarilmak istenen bu mu? bunu tercih edenler olabilir ben etmezdim.
Buluşunca güzel geçer ama evlere dağılınca işkence gibi sürer. Denendi, onaylanmadı. Boşuna denemeyin.
Evet kurtarabilir. Ama tutku kalmamışsa cinsellik de bir işe yaramaz. Tutkuya bağlı.
Cinsellik, tutku olunca güzeldir. O bitmişse bitmiş gitmiştir yani kurtarmaz seks
Altin kaplamada olsa sabahtan aksama kadar da verse yine fayda etmeye bilir. onun ilaci başka🤣
Geçici çözüm olur yürürse de cinsellik üzerine olur diğerleri bitmiş gitmiştir
Yatakta iyiysen bir sure uzatırsın sadece , sorun neyse onu duzeltmelisin
Arada tutku kalmadıysa cinselliğinde tadı olmaz.
Erkeğe göre değişir. Cinsellikle kurtarılacaksa hiç kurtarılmasın daha iyi tabi.
Ewt cinsellik bir iliskideki en önemli en etkili ilaçtır 😉
Hiç sanmam ilişki duygu ile başlar, hissizlik ile biter
Ertelemek olur en fazla, biteceği varsa biter.
Mümkün tek yoluda bu benece
İhtiras ve performans yüksek ise belki.
Değil kısa ve net
Yok vrrırsın sadece onun ıcın dewam eder
hayır tabiki de
hayır
hayir
Mümkün değildir
Bence hayir
Mümkün tabi 😂
tutt bırakma
değil