Bir taraf başkasına aşık olana kadar tutar diye düşünüyorum ve yine herhangi bir taraf karşı taraf için çok tiksindirici bir şey yaparsa ancak kesinkes biter. Aldatmak olabilir bu. Yaşamadım ama bu gözlem sadece 😂 herşeyi yaşayarak öğrenmiyoruz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de tutamaz.. zaten insanların asıl amacı cinsellik.. bu yüzden çoğu kişi evleniyor ya da birlikte oluyor cinsellik temeli olduğu için de zaten sorunlar çıkıyor evlilik de. ben kendim için konuşursam zaten aşık olmadığım duygusal anlamda sevgimin bittiği bir kadınla sırf sevişmek için hayatta birlikte olmam çünkü benim amacım zaten seks ya da cinsellik yapmak değil sevdiğim kadınla bir ömür mutlu yaşamak için evlenirim sadece.. zaten cinsel ilişki bir ilişkinin bir parçası olarak önemli olabilir, ancak sadece duygusal bağın eksik olduğu bir ilişkiyi sürdürmek sık sık tatmin edici sonuçlar doğurmaz. Her iki tarafın da ihtiyaçlarına saygı göstermek ve iletişim kurmak önemlidir. Duygusal bir bağ yeniden kurulamayacaksa veya güvenlik riski varsa, ayrılma ve yeni başlangıçlar daha sağlıklı bir seçenek olabilir.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik başka bir şeyleri ayakta tutabilir ama ilişkiyi değil. Ama cinsellik yaşanıyorsa hala tutku, arzu, bir çekim vardır arada. Eh, bunlar da duygu. Duygusal ilişki biter fb ilişkisine döner olay. Bilmece gibi soru olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
yiaa evet 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTer soğuduktan sonrasının hiç bir anlamı kalmıyor. 24 saatte maksimum 1 saatlik yoğunluk hiçbirşeyi ayakta tutamaz.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sevmediğim birine sarılamam bilee bacak arama giden yol kalbimden geçiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Güzel soru ama sadece ayriliği öteler. İnsan hem duygu tatmini hem cinsel tatmin arıyor. Paylaşım, sohbet olmayınca, sevgi olmayınca tensel buluşma sadece anlık tatmindir kanımca. Tuna tümerin dediği gibi,:"Önce ruhlar sonra bedenler bütünleşir"...
30 Yorumla
+1 yılDuygusal olarak bitmiş bir şeyi hiçbir şey ayakta tutamaz insanın içinde bitmiş özellikle. haliyle bu durumda ilişki yaşamak demek gecelik ilişki yaşamak gibi bir şey o an dışında bir anlam ifade etmiyor.
Gereksiz ve sonrasında daha yıpratıcı olabilir hiçbir şey düzelmeyecekse bitirmek en iyisi olur.10 Yorumla
+1 yılDuygular tükendiyse bence cinsellik de biter. Duygularla bağlantılıdır cinsellik, insan duygularının bittiği kişiye dokunamaz, ona arzu duyamaz, ondan uzaklaşır, kopar ondan. Duyguların öldüğü bir ilişkiyi cinsellik filizlendiremez, diriltemez.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki. Amaç cinsellikse o ilişkide duygu olmasada yürür o ayrı ama bir ilişki sevgi ile başladı ve o duyguyu kaybetti ise cinsellik ayakta tutamaz.
Duygunun olmadığı yerde cinsellikte olmaz bana göre ama maalesef akıl sır ermiyor bazen insanlara ve yaşadıkları ilişkilere.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olacağını düşünmüyorum. Çünkü cinsellik bazen bazı şeylerin gerisinde kalmalı. Duygu olmalı, ask olmalı. Cinsellik sayesinde ayakta kalan bir ilişkinin sağlıklı veya iyi olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılDuygusallığın bitiği bir ilişki karın doyurur ama tat vermez, bence hayvanların ilişkisinden de bir farkı yoktur ve ayakta tutmaz o ilişki bitmeye mahkumdur.
20 YorumlaTabii ki, bir ilişkide cinsellik varsa o ilişki uzun süre ayakta kalır. Aşk ve cinsellik bir ilişkide olmazsa olmazdır
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece cinsellik yetmez ancak çiftlerin arasina uzaklik girdiyse neden olmasin. Cinsellik gir çık bosaltan ibaret değil neticede sevdiğine dokunmak hissetmek huzur verir
10 Yorumla
+1 yılTutmaz. Eski aldığın enerjiyi heyecani yasayamazsin. Sadece düzenini korumuş ve yoklukta çare olmuş olur
10 YorumlaŞöyle söyleyeyim duyguların kalmadığı bir ilişkide seks yapmak zevk yerine acı verir olsun da bitsin düşüncesi olur akılda sadece
10 YorumlaDuygusal bagi olmayan bi hatun cinsellik yasamaz. Bayanlari iyi tanirim. Ha parali ya da olgun yasini almis ihtiyacdan vs olanlar haric 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTutar. Tıpkı konuşmak bakışmak bir iletişim ise sevişmek ve seks yapmak da bir iletisimdir. Konuşarak halledemediginiz noktada hazlar ve bedenler ortaya girince işler değişir. Ama herkeste aynı etkiyi yaratmaz tabii
10 Yorumla
+1 yılTutabilir çünkü ten uyumuyla duygusal uyum birbirinden farklı şeyler. Biri duyu ihtiyacı diğeri fiziksel ihtiyaç.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTutamaz bir gün yaparsın iki gün yaparsin üçüncü gün gitmez araba xd
10 Yorumla Tutabilir... Bazen cinsellik bir beden dili ve iletişim olarak algılanabiliyor
.
10 YorumlaBiten her şey o anda bitmiştir; kalp bu taş veya kaya değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun adına... Body denir.
Ondan ileri de gidemez.
Kendimizi artık kandırmayalım isterseniz.10 Yorumla Hayır cinsellik kullanılmış hissi verir sadece ve dha akötüye götürür ruhsal olarak
10 Yorumla
+1 yılTutamaz heralde. Konu sekse gider başkasıylada yapar.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılEvliliği bile ayakta tutamazken diğer ilişki türlerini hiç tutamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır telefonun bir önemi yok benim için güle güle ama haram olsun sadece unutmayın yeter benim için
10 Yorumla
+1 yılFb olayına döner ortada ilişki diyebileceğimiz bir şey kalmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ikisinin de ten uyumu fantazilerj ve libidolari uyusuyorsa f. b olarak devam eder
10 YorumlaHayır tutamaz. Cinsellik de bir sevgi göstergesi, duygu yoksa cinsellik haz vermez.
00 YorumlaHayır, cinsellik bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değildir.
00 Yorumla
+1 yıl- Tutarrr
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılDuygu yoksa seks yok.
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır. Tam tersi takıntı haline döner.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılFriends with benefit döner o ilişki.
10 Yorumla Muhtemelen çünkü cinsellik bir ilişkinin yapı taşı
10 YorumlaBir yere kadar sadece.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan nasil seviseceksin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTutamaz duygusallık katarsa ama olur
10 Yorumla
+1 yılBaşkasına aşık olunca biter
10 Yorumla
+1 yılHayır, sadece oyalar.
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki bu kadın için eziyet olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılEvet tutabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok zor yasak aşk yürür de bu yürümez
10 YorumlaBana göre değil, yatan vardır illaki
11 Yorumla- +1 yıl
Tutan* 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duygusallık bitince de cinsellik tat vermez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılF*ck buddy denir ona artık.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygu yok öteki de yok.
10 Yorumla Ayakta tutmaz yatırır :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusal hissetmedigim insanın elini bile tutmam
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTutamaz ben tutamadim..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusallık bitince cinsellikte biter.
10 Yorumla
+1 yılHayır
20 Yorumla
+1 yılimkansiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Mumkun değil
10 Yorumla
+1 yılTutamaz bence
10 Yorumla
+1 yılTutamaz
10 Yorumla
+1 yılNayır