olmaz bence. bir süre sonra ilişki evrimleşir oraya
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani en başta konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersem peki Sevgiliyken yaptık zaten ben sadece nide göğüs atmıştım. Ama yeniden sevgili olursak istemiyorum artik
o zaman en başından söylemelisin istemediğin şeyleri. kabul ederse ne ala. genelde kabul etseler bile isterler bu ayrı. kabul etmezse ve cidden istemiyorsan zorlama derim.
erkek mantıığı basittir. her zaman ister. daha önce yaptığınız için bunu daha da çabuk dillendirebilir. gene de değişmiş olabilir insan küçük da olsa bir ihtimal var.
Ben sexting sevmiyorum zaten hemen ilk günden cinsellik yaşayalım diye bir talebim de olmaz ama birbirimizi iyice tanıdıktan sonra da buna karşı çıkacaksa istemeyecekse yok evlenmeden olmaz klişelerine girecekse başka birinin zamanını çalabilir ben zamanımı boşa harcayamam
Sen hiçbir şey söyleme bu konuda ki onun niyetini anlarsın o zaman. Zaman içinde konuyu sexe getiriyorsa bu konulardan hiç hoşlanmıyorum de o zaman ya ayrılır ya da devam eder. Senin için en iyi yol bu bence
Olmadan olmaz diğer türlü arkadaşlık gibi birsey olur.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani en başta konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersem peki Sevgiliyken yaptık zaten ben sadece nide göğüs atmıştım. Ama yeniden sevgili olursak istemiyorum artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
olmaz bence. bir süre sonra ilişki evrimleşir oraya
Yani en başta konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersem peki
Sevgiliyken yaptık zaten ben sadece nide göğüs atmıştım. Ama yeniden sevgili olursak istemiyorum artik
bir dakika bu kişiyle daha önce yaşadın mı bişiler?
Eski sevgilimdi. Sexri g yaptık ama ben sadece nide göğüs honderdim o kamera acti her zerresini gördüm
o zaman en başından söylemelisin istemediğin şeyleri. kabul ederse ne ala. genelde kabul etseler bile isterler bu ayrı. kabul etmezse ve cidden istemiyorsan zorlama derim.
Yani kabul etsene yine ister mi
erkek mantıığı basittir. her zaman ister. daha önce yaptığınız için bunu daha da çabuk dillendirebilir. gene de değişmiş olabilir insan küçük da olsa bir ihtimal var.
sen emin misin eks ile tekrar denemeye?
Yani seviyorum
Yani en başından bunu istemediğimi soylesemmm
söyle tabi bakalım ne diyecek. senin de kendini tutman gerekir tabi.
Sexting falan beni kesmez cinsellik olacak benim ilişkimin içinde
Yani en başta konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersem peki
Ben sexting sevmiyorum zaten hemen ilk günden cinsellik yaşayalım diye bir talebim de olmaz ama birbirimizi iyice tanıdıktan sonra da buna karşı çıkacaksa istemeyecekse yok evlenmeden olmaz klişelerine girecekse başka birinin zamanını çalabilir ben zamanımı boşa harcayamam
Ben sevgiliyken yaptım zaten yeniden denersek yapmak istemiyorum ama
O da senin bileceğin iş ben o erkek olsam kesinlikle kabul etmem
Bir kere gördü diye mi isterrr
Yavrum bu devirde içinde cinsellik olmayan bir ilişki erkeği sömürmekten başka bir şey değil o yüzden görse de görmese de ister bunu her erkek
Başlarda olur duygusallık ama zaman ilerledikçe bunu sen de isteyeceksin o da belli bir zamana kadar yürür. Sonrası malum
Sextingi yaptım zaten ama bu defa denersek istemiyorum
Sen hiçbir şey söyleme bu konuda ki onun niyetini anlarsın o zaman. Zaman içinde konuyu sexe getiriyorsa bu konulardan hiç hoşlanmıyorum de o zaman ya ayrılır ya da devam eder. Senin için en iyi yol bu bence
Artık ilişkilerde insanları bir araya getiren tek neden cinsellik iken bu mümkün değil, sizin bahsettiğiniz aşklar 1990 yıllarında tarih oldu
Yani en başta kix konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersebpeki
Bem bu şekilde desem. Hiç sexting yapmamış gibi devam edebilir miyiz. Yaşananları unutur mu
Olmadan olmaz diğer türlü arkadaşlık gibi birsey olur.
Sevgiliyken yaptık zaten ben sadece nide göğüs atmıştım. Ama yeniden sevgili olursak istemiyorum artik
Yani hemen olmasada Bi süre sonra olması gerken şeyler
Sevgiliyken yaptik
Bence cinsellik bir ilişki de evlenmeden önce konuşulmalı ki heyecanı kaçmasın
Elbwtte evlenmeden konusulmali a ma ciddi bi yola girildikten sonra olmali
Yani en başta kix konuşmak istemiyorum bu konuyu sexring de yapmak istemiyorum. Bunu kabul ediyorsan deneyelim yoksa olmaz dersebpeki
Öyle saçma şey olmaz.. yani sana deneyelim yoksa olmaz diyorsa salla gitsin ondan olmaz
Ben bunu desem diyorum. O demez böyle bisey
Bilemedim
Alışmış birisi icin mümkün degil
İnandırıcı gelmez bunu demeden uygulamalı yapacaksın anca oyle olur sözde değil yaşayarak
Nasıl yani
Böyle demezsem nasıl olacak ki
İsterse konuşursa susacaksın kaçacaksın
Benden gider mi o zaman
Gitmek ister ama gidemez
Nasıl yani gidemez derken
Etmez
Amaci seksting hadi ordan
Sktr et
Hayir ikinci kez denersek ve ben böyle dersem cinsellik konuşmama ihtimalimiz var mi
ben etmem edenler vardır
Hayır
Bir kere yaptım diye mi olmaz
Belli bir zaman sonra cinsellik yaşanması gerekiyor yoksa toksik bir ilişki olur
Ne gibii
Ama hiç yaşamayanlar konusmayanlar yok mu
Erkek yaşayınca basit görmez mi
Neden basit görsün
Benle yaptı herkesle yapar gibisinden
Sanmıyorum
Ne bilim ben böyle düşünür diye onun cok üstüne gittim beni basit görüyorsun falan dedim
Her erkek seks ıster sevdiği ile bu basitlik değil
Konuşmak da mi ister
Eee sonuç
Olabilir elbette
Sen ne istiyorsan onu yap önemli olan senin isteklerin
Bence zor
Önceden yaptıysanız o gene dayanamaz ister 😂
Hayır olmaz
İster o alıştı
Sade r nude göğsümü gordu
Olsun
Bence her şey konusulmali
Anladim
Sanirim olabilir
Kararina saygı duymali
Etmez
Bunu hiç bir kimse kabul etmez ne erkek nede kiz
Ya öncesinde yaptık zaten.
Ama her ilişkide şu an sexting yapılıyor mu ki
Evet mutlaka olur çünkü bu insanın zorunlu ihtiyacı
Başka şekilde hallet desem
Yani mastürbasyon mesela p. orno vs
Kiskanmicak mısın ayrica diyelim kabul etti sen bi ya da 2ay sonra regl de aşırı isteklendin konuşmak istedin yardimci olmadı sana ne yaparsın
Tek başına mastürbasyon yapsa
Yok ben istesemfe soylememm
Kişiye göre değişir belki kabul eder
İyiki sevgilim yok 🤣
Bi sure edilebilir