Cinsel Yaşam 2 ay Kötü giden bir ilişkiyi kaliteli seks gerçekten kurtarıp canlandırabilir mi? Zevkli_dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Seksin kaliteli olması kötü giden bir ilişkiyi kurtarıp tekrar canlandırabilir mi? Güncellemeler2 ay Güncel Güncellemeler2 ay Güncelleme Güncellemeler1 ay Güncell Kötü giden bir ilişkiyi kaliteli seks gerçekten kurtarıp canlandırabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mianina Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Seks eğlenceli bir destek olabilir ama ilişkiyi tek başına kurtarmaz; esas olan güven ve iletişim😳 2 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu anı yaşamak için canını verekec kızlar olumsuz cvp vermiş 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek için belki olabilir ama kadın için bişey diyemiyorum. 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı. Seks amaçlı ilişkiler günün sonunda bitmeye mahkumdur. 0 0 Yorumla
sizlerdenbiriii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 2 ay Bu canlılık sürekli devam edersee belkii biraz etkisi olur 1 1 Yorumla gencb1adam 2 ay Senin gibi biri olsa canlandırır da ölü balık gibi yatıyorsa zaten bitmiştir Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Hayır o da fayda etmez 1 1 Yorumla gencb1adam 2 ay Ne fayda eder peki Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kadın için geri dönüşü olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Kurtarmaz geçmiş olsun 1 2 Yorumla Zevkli_dokunuşlar 2 ay Geçmiş olsun derken 🤔Evli değilim ki Yorumla Cevap sahibi 2 ay Genel olarak söyledim Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ölü skilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seks eğlenceli bir destek olabilir ama ilişkiyi tek başına kurtarmaz; esas olan güven ve iletişim😳
Şu anı yaşamak için canını verekec kızlar olumsuz cvp vermiş
Erkek için belki olabilir ama kadın için bişey diyemiyorum.
Seks amaçlı ilişkiler günün sonunda bitmeye mahkumdur.
Bu canlılık sürekli devam edersee belkii biraz etkisi olur
Senin gibi biri olsa canlandırır da ölü balık gibi yatıyorsa zaten bitmiştir
Hayır o da fayda etmez
Ne fayda eder peki
Hayır.
İlişki kötüyse sekste olmaz ki
İnsanin canı çekmez
Kadın için geri dönüşü olmaz
Kaliteli seks hayatları olsa ilişkileri kötü gitmezdi zaten
Kurtarmaz geçmiş olsun
Geçmiş olsun derken 🤔
Evli değilim ki