Seks için evlenilmez ama evliliğin yapı taşı sekstir biliyorsunuz.

Seks için evlenilmez ama evliliğin yapı taşı sekstir biliyorsunuz.

Eğer evlilik aşk değil de sadece cinsellik üzerine sevişmek üzerine kurulduysa evet biter. ama eğer aşk ve güven üzerine kurulduysa bitmez evlilik illa sevişmek demek değildir. hormonlardan daha değerli şeyler de var mesela sevgi gibi.. ama yine de Seksin bittiği evliliklerin bitmeye mahkum olduğunu söyleyemeyiz. Ancak, seksin bir evlilik için önemli bir parçası olduğunu ve cinsellik sorunları olan evliliklerin daha fazla sorun yaşamaya yatkın olduğunu söyleyebiliriz. bazıları için Cinsellik sorunları olan evlilikler, daha fazla sorun yaşamaya yatkın olabilir çünkü bu sorunlar, çiftler arasındaki iletişimi, güveni ve yakınlığı bozabilir. Ayrıca, cinsellik sorunları, çiftlerin duygusal olarak birbirlerinden uzaklaşmasına neden olabilir.
Değerli kullanıcı,
Seksin tamamen bitmesi bir evlilik ilişkisinde sorunlar olduğuna işaret eder ancak evliliğin mutlaka bitmesi gerekmez.
- İletişim ve etkileşim azaldıkça cinsellik de azalabilir. Taraflar birbirlerini yabancılaştıkça ilgi de azalır.
- Yoğun iş temposu, çocukların bakımı, hastalık gibi unsurlar cinselliği olumsuz etkileyebilir.
- Aldatma, güvensizlik, saygısızlık gibi sorunlar varsa cinsel istek kaybolur.
- Rutinleşme, heyecanın azalması da etkili olabilir.
Çözüm için öncelikle sorunun kaynağını anlamak gerekir. Taraflar sabırla birbirini dinlemeli, ihtiyaçları paylaşmalıdır. Profesyonel yardım alınabilir.
Cinsellik dışındaki yakınlığı artırmak, romantizme önem vermek, stresten uzaklaşmak faydalı olabilir. Sorun aşılırsa cinsellik yeniden canlanabilir. Pes etmemek önemli. Ancak sorun çözülemiyorsa evliliği sürdürmenin anlamı kalmayabilir. Her durum kendi koşullarına göre değerlendirilmelidir.
Bitmeye mahkum. Belki %70'i boşanıyordur. Çevreye sebep başka lanse edilir. Zaten karışık sebep olur genelde. Kadınların çoğu cinsellik önem değil vs der ama azıcık cinsel sorun olsa işi boşanmaya kadar götürür. Evlilik öncesi denemeye itiraz ediyor çoğu toplumsal, dinsel sebeplerden. Hiç değilse başka bir kadın salın üstüne o kadına sorun çaktırmadan referans 😀 Gerçi adam zenginse boşanmak istemez çoğu.
Aklı ve arayışı seksten ibaret herkesin sonu aynıdır.
Bu yüzden bedenleri kenefe çevirmek yerine, birlikte sosyalleşmeyi. Birlikte mutlu olabilicek aktiviteler, hobiler bulmayı denemeli insan.
Zira evliliğin, seksten ibaret olması demek; Evlenmenizin ne anlamı var o zaman? Sorusuna gebe.
Cevap
57Cevap
Eski tip evlilikler dayanışma ve paylaşmaya yönelikti.
Yenilenenlerin çoğu ise menfaat ve çıkar endeksli.
Bir kısmı hem eski tip hem de duygusal paylaşımları barındırıp ek olarak zevke uygun ilerliyor.
Bir kısmı ise seks üzerine inşa ediliyor.
İşte bu sonuncu tıp için seks bitince her şey bitiyor.
Bitmeye mahkumdur bence de. Yorumlara göz attım ne değişik bakış açıları var, seks olmadan bir evliliğin süreceğini düşünmek sadece hayal ürünü. Evliliğin güzel verimli ilerlemesi için aktif bir cinsel hayat çok önemli, kadının da erkeğin de memnun olacağı tutkulu bir cinsel hayat gerekli.
"Evliliğin yapı taşı sekstir." hahaha
cinsel anlamda aseksüel insanlar evliliklerinde mutlu olmaması gerekir o zaman.
"Normal" olan durumlardan bahsediyoruz.
Tırnak içinde söyledim zaten ☺️ sizin için yaygın yapalım
Evlilik olmadan seks olabilir. Ama seks olmadan evlilik olmaz gibi😀
3. kişiler ilişkiye zarar vermeye başlar ve o evlilik biter sonuç olarak.
Kimse kendini kandırmasın. Seks olmadan da olur diyene asla inanmam. 🙃
Bitmese de zedelenir sanırsam. Ama cinselligi aşktan veya aile den geriden tutan çiftler de bence zarar olmaz. Çünkü hastalık vs birçok sebepten de seks olmayabilir. Bu evliliği bitirmek için bahane değildir bence.
Sağlık vs. gibi seksin bitmesinin bir sebebi yok ise evet o evlilik de bitmeye mahkumdur. Bu sadece seksi istemek değildir, çünkü cinsellik olarak eş arzulanmıyorsa aşk, sevgi dahil her şey bitmiş demektir.
Sanmıyorum.. Öyle olsaydı nadiren sürerdi evlilikler..
Sexsin her daim yapildiği anlar unutulmuyorsa anilarla teselli olunurr. hani dermisim ya ah o gün nasilda güzeldi. himmm misaliii🤣🤣olmadi parmakla devam🤣🤣
Yav abi sürekli kavga tartışma yapan kadın ya da erkek yav tartışma assalama yaparsa o zamanda sexs isteği olmaz oda varrr
Erkeğin gözü dışarı kayar diye düşünüyorum. Çocuk için boşanılmasa da erkeğin hayatında 2. kadın olabilir.
Zaman içinde bitecektir, ama ataerkil bir yapıda olan ailelerde maalesef bitirmemek için sabırlar zorlanıyor
Resmiyette devam edebilir ama ruhen biter diye düşünüyorum.
Komple bitebiliyor olsa, ülkenin yarıdan fazlası boşanmış olurdu yani.
Cinsel uyumu Cook iyi olanlarda ayrılıyor bence sürdüren her koşul ve şartta sürdürür 🤷♀️
Eğer seks yoksa ne sevgililik ne evlilik yürümez. Bence seks ilişkide %60-65 gibi öneme sahip
Cinsellik yoksa ev otele karı/koca ilişkiside arkadaşlığa dönüşmüştür
Çok ileri aşamalarda yaşarsan evlilikte maalesef bitiyor
Hiç kacari yok ama seksin kurtardigi evlilikler de bir gün mutlaka biter
Bitmese de aldatma v. s. ile çocuk için devam ettirilen esir hayatıdır
Evlenip ayrılanlar bilir evet bitmeye mahkumdur ama neyin bitirdiği önemli burada
Bir çoğuda çocuk için zaten devam ediyor kaderim buymuş diyerek..
Hastalık olur o ayrı ama sağlıklı bir ilişkide olmazsa olmaz o ilişki biter
Hayır tabiki ilişki için mi evleniyor insanlar bu ne saçmalık
Cinselik bittimi evlilikte biter yürütmeye calisanda aslında acı çeker
Çözüm çok aslında, seksin her türlü yolu var eğer seks sizin için bitmişse sebepleri başkadır
İnsanın göre değişir. Hayat arkadaşı olarak devam edebilenler de var.
Evlilik yok derecesine azaldı herkes daha rahat fb tarzında takılmak daha rahat geliyor
Benim 3 ay önce bitiyordu tekrar şans verdim ama degişen bir şey yok sallantıda şu an. Kesinlikle evliligin %90 ı seks kim ne derse desin
Hayırlısı
Sen aynı hatayı yapma diye söylüyorum
Sorularımın benimle alakası yoktur
Cevapların sizinle alakası var ama size özel yazdım
Evet. Seks biterse evlilik de kafada biter. Aynı evde olsan dahi ilişkinin hiçbir tadı olmayacaktır.
Zahirde bitmesede bazı sebepelerden mecburiyet, aslında gerçekte bitmiştir. Sevgi saygı aşk mevcut olupta bir sağlık sorunundan kaynaklıysa o hariç.
İlk zamanlarda ise evet ileriki yaşlarda ise iki arkadaş gibi kalınıyor
45-50 lili yaşlardan sonra biten seks evliliği bitirmez ama öncesinden geliyorsa bitirebilir tabi iki kişi farklı kişilerle birlikte olmuyorsa
Biten bitmeyene yol vercek yol vermezse takinti li olur saten cunku sek sin sabri biyerekadar
Yok canim ne alaka o zamna hic bi yasli cift kalmazdi
Mahkûmdur ama seksin özel neden hastalık gibi bir durum yoksa bitmeye mahkumlar
Evet evliliğin can damarıdır
Cinsel çekim olmadan evlilikte zor gibi görünüyor.
Genelde kadinlar için seks onemli seks yoksa hiç bir şey umurlarinda değil
Hayir farkliliklar denenebili 😈😊
Şüphe yok ki bitiyor
Seks biterse evlilik biter
Seks biterse evlilik de biter, yürümez.
Eşler Başkasıyla yapıyorlar sorun değil
Kanıtı var mı yapıtaşı olduğuna dair.
Seks yoksa hiçbir şey yoktur.
Cevap veriyorum evet. Hiç kıvırmaya gerek yok
Yemek yemeyi bırakıyormusun?
evt cınsellık yoksa evlılık de yoktur !!!
Onun icin evlendiyse cok bile sürmüş
Evet
Genelde öyle maalesef
Hersey Seks Mi?
Evttt
Bence degildir
Evet
Hayır değildir
Mahkumdur tek kelime
Evet mahkum
Evet mahkumdur
Bilmiyorum