Erkeğin isteksiz olması evlilikte seks olmaması evliliği illa bitirir mi? İnsanın canına tak eder mi bir zaman
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen evlilikten uzak durmayı tercih ediyorum. Kadınlar genel olarak evlendiği erkekle seks yapmak istemiyor. Bende eğer bu işten çok büyük bir çıkarım olmadığı sürece evliliğe yanaşmıyorum. Mesela evi olması gibi. O saatten sonra benimle yüzyıl cinsellik yaşamasa bile umrumda olmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılİstemeyen taraf eşim
Cevap sahibi1 yılBazen en çok kafamın almadığı konuda bu. O kadar altın bilezik takı bilmem falanca marka beyaz eşya alarak masraf edip evleniyorsun bütün mesele sırf ev arkadaşlığı şeklinde mi yaşamak yani. Ezikliğin daniskası.
Soran1 yılO konulara hiç girme ya
Cevap sahibi1 yılSana sadece şunu söyleyebilirim. Cinselliği çok seven biriysen evliliği aklından bile geçirmeyeceksin. Kadın ya da erkek fark etmeksizin cinsellik hep evlilikte problem olmuştur.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yıl6 yıllık evliyim 3-5 ay eşime zorla isteyerek ilişkiye girmesem aklına bile gelmez isteksizlikten çığır açtı ben şahsım adına inanılmaz zorlanıyorum ve sabrım da kalmadı koşar adımlarla boşanmaya gidiyoruz ben onun tam tersine çok istekli biriyim hergün yapmaya yok demem bile
06 Yorumla- 1 yıl
Neşe , şakalaşma , anlayış , huzur yerini öfke sinir sabırsızlığa bırakıyor seks olmadan mümkün değil
Soran1 yılEşiminde aklıma gelmez ama bende istekliyim üzülüyorum artık bıktım erkek ister ben istemek istemiyorum bu yüzden olmuyor ilişki bıktım
Soran1 yılKesinlikle her şeyi batıyor artık
- 1 yıl
Oynaşma cilve olmadı pat diye kadın kucağa oturmalı şakalaşmalı devamında nefes nefese kalınmalı boşalmanın ardından kadın kulağa eğilip sessizce devam et demeli etmeli de ben böyle düşünürken resmen yalvarıyorum
- 1 yıl
O yüzden aynı durumdayım bana da çok batıyor
- 1 yıl
Doyasıya bi oral hepimizin hayali sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılMutlaka biter. Ayrılmak istemiyorlarsa, birbirlerinden kopamıyorlarsa cinsel tatmini başkalarında bulabilirler, adı da açık evlilik olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılmaalesef evet. zaten bitmemişse adam bi yolunu bulmuştur
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi yol evde ben varken ne yolu bulacak
- 1 yıl
dışarda
Soran1 yılBana sokmadan sönen şey başkasında mı canlı
- 1 yıl
ben detayı okumamışım, sorun ondaysa o zaman sen bi yolunu bulacaksın demektir. neticede evliliğin yarısı sekstir
1 yılkadın için seks önemli değildir
erkeğin maskülen ve sağlayıcı olması kafidir06 Yorumla
Soran1 yılEşim istekli değil ben istekliyim ama bıktım artık
- 1 yıl
kendini tatmin et bu bir anlık olay
Soran1 yılNeden evlendiö o zaman
- 1 yıl
baskıdan kurtulmak ve çocuk doğurmak için
Soran1 yılBaskım yoktu, seks olmazsa çoçuk ta yok
- 1 yıl
özelden yaz bana
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılEğer sen de istek yüksek de bjr yerde elbette dayanamayacaksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa biter , ya ömür boyu mutsuzluk. Tabi baska yerlere de gitme durumu var. Bu senin ne kadar istekli olduğuna bağlı...
042 Yorumla
Soran1 yılBaşka yere gitmekte hoş değil
Cevap sahibi1 yılHos demedim ama insanız ve. bir nefsimiz var. Bazen aklimzin önünü geçebilir demek istedim. Yoksa tavsiye falan ettiğimden değil...
Soran1 yılÖyle tabi anladım
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Her sey gönlünce olsun
Soran1 yılSizinde 🙏
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Umarim biran önce çözersin bu durumu...👍🙏
Soran1 yılZor artık çözüm de bakacağım artık bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılKolay olsa buralara kadar gelmezdi zaten. Ama illaki bir. yolunu bulursun...
Soran1 yılKesinlikle öyle geldim burdayım ne üzücü
Cevap sahibi1 yılBazıları anlayamaz , özellikle bekar olanlar ama gercekten büyük bir sıkıntı 🥹
Soran1 yılBilsem evlenmezdim
Cevap sahibi1 yılBunu söyleyen ne. ilk nede sin kişi sensin. Evlilik biraz bilmeden karpuz almak gibi. Tamamen sürprizlere gebe bir durum. Ama. sen yinede kendine kizma. Bazen bilende yanılıyor. ya da evlendikten sonra durum. degisiyor.
Soran1 yılBak evet buda çok doğru ua
Cevap sahibi1 yılBen evliliği beyaz eşyaya benzetiyorum. Marka dan bağımsız en kalitelisini bile alsan , ya da ucuz bir marka alsan hep şans işi 🙂
Soran1 yılYa yinede deneyip evlenmek gerekiyormuş bence en azından sadece sonradan değişme ihtimali kalıyor
Cevap sahibi1 yılYani Mantıklı ama iste, maalesef cografya kaderdir devreye giriyor burada da...
Soran1 yılBenim elimde o şansda vardı ama işte belkide dediğin gibi değer ve kafamıza sokulan yargılar yüzünden yapmamıştım
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Yoksa insan istedikten sonra bir sürü şans yaratır. Ama o zaman da sadece kendini dusunumuyorsun. Toplumun değerlerini aileyi sonrası olmazsa yasana bilecek olumsuzlukları düşünüyorsun. Ve yapıp yapmamakta karasiz kalıyorsun. ya da değerler ağır basıyor ve kendini bir supriz e bırakıyorsun. ..
Soran1 yılSonrası da işte şok
Cevap sahibi1 yılmaalesef...
Cevap sahibi1 yılTam sorunu bilmiyorum ama durum belli
Soran1 yılDeve ya güdülecek ya diyardan gidilecek öyle bir çözüm işte
Cevap sahibi1 yılmaalesef. Asagi sakal yukarı bıyık misali
Soran1 yılAynen
Cevap sahibi1 yılZor bir durum çok zorrrrr
Cevap sahibi1 yılHep talep etmek istemek 🥹 dilenmek gibi..
Soran1 yılSen de öylesin anladım 😅 ama kadınlar genelde öyle ben erkek hiç duymamıştım bana denk geldi
Cevap sahibi1 yılHahahah yani. O yuzden seni çok iyi anlıyorum...
Soran1 yılÇocuk falan var mı
Cevap sahibi1 yılEvet 1 tane
Cevap sahibi1 yılSende yoktur umarım.
Soran1 yılNe güzel en azından güzel bir yanı var senin katlanman için
Soran1 yılBenim yok
Soran1 yılNe iş yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılOzel sektör. burada çok detaya girmek istemiyorum kusura bakma olur mu ☺️
Soran1 yılYok anlıyorum ne kusuru
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim. Çok anlayislisin
anlayislisin
Cevap sahibi1 yıl🙏
Soran1 yıl👍🏻🙏
Cevap sahibi1 yılYanlis anlamazsan eğer gizliden çıkabilirim kısa bir süre için. Ama aklina. baska sey gelmesin lütfen.
Soran1 yılYok anlamam ya çık yazarım iki dertleşiriz
Cevap sahibi1 yılOk...
1 yılevet. sekssiz bir evlilik evlilik değildir, dostluktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizdede eşim istemiyordu o kadar kötü bir durum ki yaşamayan asla anlamaz aşırı kötü bir his biz boşandık sonunda
00 Yorumla
1 yılTabii ki insan bir süre sonra dayanamaz canına tak ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTabiki biter evliliğin amacı zaten o
00 Yorumla Tabıkı eder seks evliliğin 100 de 90 dır çunkı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bitirmezdim bunun için
03 Yorumla
Soran1 yılbıktım artık hep ben isteyemem ki
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum yani sonuçta seks 10 15 dakikalık keyif. Bunun için de bitirmek mantıklı gelmiyor bana. Sorunluysa tabi. Yoksa her kadın kocası tarafından arzulanmak ister tabiki.
Soran1 yılAma istek var karşılayan yok
Gizli Üye(30-35)1 yılYa biter ya aldatma girer
00 YorumlaKesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılElbette
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılYürümez yani
00 Yorumla Kesinlikle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam